- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Саддам е жестоко убит
Саддам Хюсеин е екзекутиран
Обесиха го на тайно място край Багдад в присъствието на 7 представители на ираккското правителство, духовници и съдии
ИЗТОЧНИК: http://news.netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=986086
Това ли е демокрацията която демонстрират???![]()
екстра. да се пържи дано
CoOl![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
брато демокрацията отдаааавна я умряла..Първоначално написано от вече нямам име
за тва съм анархист \/
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
А знаеш ли мене колко ми пука как е бил убит саддам ?!!?!? Ами не ми пука въобще !!!!! И стига с тея безмислени теми !!!!Първоначално написано от вече нямам име
kak da e bezsmislena we ?Първоначално написано от evil lady in black
a kakva tema e smislena za tebe - za gergana , ivana , prashki , glancove
ebati plitkoumnite sushtestva
ами аз не съм куха чалгийка като тебе !Първоначално написано от OtherDimension
а и + тфа мен ама въобще не ме засяга как е бил убит тоя
emi tolko ti e bagaja
prosto si malko ogranichena milichka , ne se pritesnqvai
Ей кифло,ти чуваш ли се кво говориш ?!?! Кое е безмисленото на темата ? Целия свят се вълнува от тва нещо,така че като не ти пука си пиши в другите теми.Първоначално написано от evil lady in black
По темата:Буш си изпълни плана...Сега мазалото в Ирак може би ще стане още по-голямо,ако бунтовнците-поддръжници на Саддам се активизират.(както всъщност обещаха...)
Първоначално написано от OtherDimension
![]()
Това се очакваше...
А между другото иракският народ е живял много по-добре по времето на Саддам, имало е стабилност, спокойствие. Е да, всеки който каже нещо против него си е заминавал, но това е най-правилното според мен. Сега положението ще се влоши...![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
и кфо ся май тряа да се радвам а?
ша праим парти саПървоначално написано от niGGa
![]()
evil lady in black Къде ти се изпари мозъка?Хаха к`ви тъпи вапроси задавам!!!Всъщност ти винаги си била куха![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Не,темата не е безсмислена....Саддам с действията си засягаше целия свят и дори и на някои вече да им е досадило от световните въпроси,защото предпочитат да гледат само себе си,то те(ти) да се чувстват поканени в глупавите теми ала:"Как наричате гаджето си"....Не съдя никого,всеки има право да мнение,но това е като да кажеш,че случилото се в Чернобил не засяга никой освен пострадалите...Първоначално написано от evil lady in black
![]()
Смятам,че Саддам беше изключително виновен,но със убийстовто му обществените маси се успокоиха,а останалите,които движат нещата купиха животите и свободата си,като пожертваха него....в политиката никога няма един единствен виновник,още по-малко в арабските страни,където всички изопачават религията и служат на едни и същи откачени,криворазбрани идеалиЗакупилите спокойствието си не са само араби....Буш определено изпълни това,което плануваше...
![]()
айде пак се почнаха теориите за конспирация..
Око за око, четка за зъби !!!
Ами,то конспирации се заформят от пясъчника в детската градина да Белия дом...не се фанатици,но в днешно време всеки се опитва да мине и надлъже другите....Първоначално написано от `DaRe`
![]()
от пясъчника до Белия дом е все едно от банята до кенефа..А и това нещо е съвсем нормално - естествено, че всеки ще гледа на него да му е добре
Око за око, четка за зъби !!!
.Първоначално написано от Ескада
ДА, изпълни го. Осъществи контрол на петролните кладенци - това за което беше отишъл в Ирак. Всички знаем че не е отишъл там заради световния мир, отиде там заради ресурсите. Цената за това разбира се бяха стотици хиляди иракчани, десетки хиляди американски войници, а и надявам се не сте забравили за българските рейнджъри дали живота си там.
Живеем в свят който се самоунищожава.![]()
Don't worry ... след Садам ще има и други1 по-малко..
R.I.P. S. Husein
Само как звучиРест ин Пийс Садамеееее
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
при положение че е убил повече от 150 души...къф е смиъла да е жив..само да убива ли???няа дойде края на света кат е умрял ...поне едно зло по малко![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Аз пък не вярвам че е екзекутиран още
az sushto
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Да,вряно...малко вероятно ми се струва като се замисля...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()