.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 136

Hybrid View

Guest

10 години разлика?

Мислите ли, че е нормално мъж на 25 да ходи с момиче на 15..? И естествено да спи с нея. Лично аз не го възприемам, любопитно ми е вашето мнение

poprincip 10 godini razlika ne sa nikak mnogo! ta tova si e napulno normalno
    edin izrastnal muj znae mnogo po-dobre kakvo iska ot edin nedorasul xlapak!puk i kato gi znam kakvi sa dne6nite tineidjuri ni6to xubavo nqma da ti se slu4i s tqx(nai-mnogo da te nadrusat)no s 15 godi6no momi4e si e pedofiliq.....!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ако в главите са еднакви, защо пък не? На мен лично ми е трудно да комуникирам с хора, които нямат моят тертип на мислене.. А и самият факт, че тя е била в детската градина, докато аз съм изживявал първите си сексуални моменти.. И все пак - тя е непълнолетна, по дяволите!

18-годишна с 30-годишен нямам нищо против, тя вече сама си носи отговорност. Ама ситуацията, която описа, лично дълбоко ме дразни. Досега не съм тръгнал да нравоучителствам никой - всеки сам да си чупи главата. И все пак..

Guest
    kami` вари си гледай работата патко заспала,било по добре с по голям,ае недей ми приказва глупости,дееба и матереалистка смотана,разбирал повече,да еба и педофили смотани,пича на 25 тя на 15,той даже трябва жена да има а не да ходи да се занася по малки курвета като ТЕБ

Guest
    spored men 10 godini razlika ne e mn . no ne mislq 4e
    Според мен 10 години разлика е нормалко. Но не смятам че едно 15 годишно момиче има нужда от такава връзка. Защото това е възръстта, в която едно момиче всеки ден си мени мнението и всеки ден си харесва различни момчета . Един 25годишен мъж няма да намери удовлетворението от подобна (несериозна) връзка.
    Ако всичко е само секс и никакви чувства е още по-безмислено.
    За да има нещо повече трябва да има и общи теми за разговор и т.н.
    малко смешно звучи "здр скъпи днес няма да можем да се ч****е защото имам мн домашни а и утре имам контролно и има родителска.
    общо взето е безмислено .... мога да пиша още мн ма няма сми тфа е основното

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kami` вари си гледай работата патко заспала,било по добре с по голям,ае недей ми приказва глупости,дееба и матереалистка смотана,разбирал повече,да е** и педофили смотани,пича на 25 тя на 15,той даже трябва жена да има а не да ходи да се занася по малки курвета като ТЕБ
    abe ti si s dosta stranni vuzgledi za jivota!da ne si nqkoe orientalsko mom4e/momi4e za koeto kato stane6 na 18 i ve4e si star za kvoto i da e bilo!pi4a si e na 25 i ima o6te mnogo vreme i nikoi ne biva da mu durji smetka s koi e! osobeno ako momi4eto nqma ni6to protiv!25 god izob6to ne e mnogo no 15(spored men) e malko! kato stane6 na 25 mi se obadi da te vidq togava i da si pogovorime! stava li?
    P.S.: ne6tastnik(ca)!!!!!!!

Guest

Re: 10 години разлика?

Мислите ли, че е нормално мъж на 25 да ходи с момиче на 15..? И естествено да спи с нея. Лично аз не го възприемам, любопитно ми е вашето мнение
    Ми направи сравнение - да хванеш баба си за гадже. НОРМАЛНО ЛИ ЩЕ Е?

Guest

Re: 10 години разлика?

ако им е кеф, що не??? аз лично не бих ходил или правил секс с 15 годишна, щото ми се струва малка (аз съм на 19) ама... хора секви...

Супер фен
    az li4no vinagi sam izglejdala i sam mislela kato po-golqma i to dosta eto za6to mi e trudno da imam gadje na moqta vazrast-prosto nqmame ni6to ob6to,nqmame tema na razgovor
    taka 4e situaciqta 15-godi6na s 25-godi6en sam q prejivqla mn pati i ne mislq 4e tova e tolkova gre6no,vapreki 4e trqbva da se vnimava mnogo za nedobronamereni batkovci
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

МИ НЕ НЕ Е НОРМАЛНО!!! ДАЖЕ СИ Е ИЗВАРЕТНО НЕМОГ ДА ГИ РАЗБЕРА ТАКИВА ХОРА НЕСТИГА ЧЕ Е МАЛКА МИ И КВО НАМИРАШ В НЕКВА 15 ГОДИШНА ПИКЛА!!!???

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Напълно подкрепям shizzle.
    С две ръце и два крака.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    а нормално ли е момче на 14 да обича жена на 28 ?
    Нормално е момче или момиче да са увлечени по по-възрастна жена (съответно мъж). Ама все едно да искаш да се чукаш с Анджелина Джоли (на мен лично винаги ми се е искало да пробвам Катерин Зета Джоунс, ама не би ) - това са глупости.

И не можете да ме убедите, че едно момиче на 15 е готово да бъде с 25-годишен. Може да си въобразява каквото и да е, може хубавото й телце да й ПОЗВОЛИ да бъде с някой батко.. Но не е. И аз съм бил на 15, и са ме сваляли 15-годишни, целият този фарс ми е повече от познат. Просто искате да си начешете крастата, това е.

Guest
    abe to na nqkoi 14 godi6ni im se struva normalno da hodqt s po 29-30 godi6ni...

Guest
    аз на 16 спах с 23 годишен и кво...пет години сме заедно и вече сме женени, проблематика някаква? Бахти като сте тъпи малки лапета и незнаете какво искате от живота много ясно че по-големите са с вас зарад секса...Ама ако сте мааааааалко по-зрели от връстниците си, ако мислите за бъдеще, семейство и т.н. а не само за купони и е*ане /бъдещето се създава отрано, не изведнъж да кажеш пораснах, сега може да почва живота/ Когато никой на твоята възраст не споделя вижданията и интересите ти- остава само някой по-голям. И то пак е рядкост момче под 25 да има толкоз мозък в главата си. Егати, да излизам с някой дето ще ми разправя че само лудите четат книги, единствените му интереси са коли и спорт... Егаси...Живяла съм в малко по-интелигентна среда, родителите ми са се "погрижили" рано да порасна/не казвам че е било правилно/ и какво друго ми остана освен да си намеря партнъор на моето ниво. Сега може да кажете че се фукам, че съм надута, че се правя на важна...не ми пукаааааааа, аз получавам това,което заслужавам, защото не ме е страх да си го поискам и не ми пука от чуждото мнение.

mishok
    Guest
    МОЖЕ !!!!
    ако плаща добре

Скици.

Ми много ясно, че НЕ Е НОРМАЛНО !

Това момче където е на 25 трябва да е пълен загубеняк да се занимава с малките пикли.. не може ли да си хване някоя негова наборка, че да лъже 15 годишна.. такива лайнета са ми ясни..

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Напълно подкрепям shizzle.
    С две ръце и два крака.
    И аз тъй
    shizzle, усещам ве4е сме ти заформили фен-клуб4е тука във форума ...ааама кат си пи4 кво да те правим
    Ех,ех... що не сте си4ки мом4ета такива?

Робинята на Quench

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    споко познавам 30 и... който ходи с 14г. момиче

Цитирай Първоначално написано от naia
    споко познавам 30 и... който ходи с 14г. момиче

Евала на този пич, че е намерил такава малка и наивна курвичка..

Супер фен
    Град
    аз на 16 спах с 23 годишен и кво...пет години сме заедно и вече сме женени, проблематика някаква? Бахти като сте тъпи малки лапета и незнаете какво искате от живота много ясно че по-големите са с вас зарад секса...Ама ако сте мааааааалко по-зрели от връстниците си, ако мислите за бъдеще, семейство и т.н. а не само за купони и е*ане /бъдещето се създава отрано, не изведнъж да кажеш пораснах, сега може да почва живота/ Когато никой на твоята възраст не споделя вижданията и интересите ти- остава само някой по-голям. И то пак е рядкост момче под 25 да има толкоз мозък в главата си. Егати, да излизам с някой дето ще ми разправя че само лудите четат книги, единствените му интереси са коли и спорт... Егаси...Живяла съм в малко по-интелигентна среда, родителите ми са се "погрижили" рано да порасна/не казвам че е било правилно/ и какво друго ми остана освен да си намеря партнъор на моето ниво. Сега може да кажете че се фукам, че съм надута, че се правя на важна...не ми пукаааааааа, аз получавам това,което заслужавам, защото не ме е страх да си го поискам и не ми пука от чуждото мнение.
    И май се гордееш от себе си, а? Стъпала толкова високо над всички останали.. "Вижте ме, аз още на 16 бях толкова съвършена, че никой край мен не можеше да ми стъпи и на малкия пръст.. Затова си намерих голям, зрял батко, с който да си пасваме." Няма да обяснявам, че просто не си потърсила.. Там високо горе много духа и трудно се чува.

SINDEL, bungle: недейте, приятелката ми ще ми изяде ушите, ако разбере ^_^ (те поначало са ми големички, ама аз тъкмо свикнах с тях)

ми аз съм на 14 а гаджето ми на 21.ама на акъл съм сигурно по зряла от него..хаха.годините са мн общо понятие

О боже господи, пък как ми е писнало от момичета където са дорасли да ходят с бащи... има една от моя клас.. ходи ми с 30 годишен и се кефи, мисли си, че като я вози с кола я обича.. наивна.. много..

Мега фен
    Град
    SF
    Абе така е ама имам 4увството пък, 4е вси4ките супер много им завиждате на 25-30 годишните с девойки на по 15-16. Са разбирам 4е е тъпо и наивно от страна на пове4ето моми4ета да си мислят 4е като им купува 4и4кото скъпи дрешки и ги вози в лъскава кола ги оби4а... ама на моменти се държите се едно си4ки моми4ета сме такива и за вас (16-18 годишните мом4ета) няма да остане нищо - се едно 4и4ковците ви измъкват потенциални гаджета под носа.
    Има и слу4аи когато примерно двамата наистина се оби4ат, независимо от възрастовата разлика или парите. Така 4е не бъдете толко зли

Робинята на Quench

Супер фен
    Град
    В едно съм се убедил - хората нямат нужда от чужда помощ да си чупят главата. Дори нямат нужда от стена.

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Абе така е ама имам 4увството пък, 4е вси4ките супер много им завиждате на 25-30 годишните с девойки на по 15-16. Са разбирам 4е е тъпо и наивно от страна на пове4ето моми4ета да си мислят 4е като им купува 4и4кото скъпи дрешки и ги вози в лъскава кола ги оби4а... ама на моменти се държите се едно си4ки моми4ета сме такива и вие за вас (16-18 годишните мом4ета) няма да остане нищо - се едно 4и4ковците ви измъкват потенциални гаджета под носа.
    Има и слу4аи когато примерно двамата наистина се оби4ат, независимо от възрастовата разлика или парите. Така 4е не бъдете толко зли

Определено не завиждам и не мразя

Тези момичета за мен са просто наивни.. и малки ..
    Да си трошат главата, както каза потребителя над мене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си