- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да накарам приятелката ми да ми лиже ануса?
Ахахах съгласна! Ебатиииииииииииии извращенията ... е свирки добре, щпакли добре ... анален секс, вагинален добре, чикий и т.н. добре ... ама е това вече си е извратена работа ... да си лижете гъзоветеПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
....... еееееееееее не мога да те разбера, а пък камо ли да ти кажа как да я накараш .. МИЛАТА ТЯ ! Аз лично бих те категорично срязала по въпроса дори само ако ми намекнеш ... така че ако е като мен ... не рискувай най-добре !
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Не е само той..Първоначално написано от Иста
![]()
![]()
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
педал , дееба и педали деебаиди при педал той ще лиже
по добре лижи ти нея бе много по яко е
и пак си педал!
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Да не казвам педераст!Първоначално написано от skate-more
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
хах... не знам защо, ама се сещам тука за някаква мацка дето разправяше, че на гаджето й толкова му харесвало да му бъркат с пръст и да му лижат ануса, че дори когато ходел до тоалетна по голяма нужда свършвал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Са нема много начини да я накараш. То ако си и идва от вътре ше стане инак на сила, нема как. Просто и намекни, загатни и некак и тя ако загрее че ти е мерак, ше го направи, ако и нея я кефи, ама иначе мое да те вземе и за ненормален. То не всяка жена си пада по такива работи. С една мое едно, с друга друго... това е разнообразието пич. Голем зор па да ти лиже задника, заебиПървоначално написано от Шанко
![]()
Първоначално написано от Иста
хахаха айде стига бе, аз пък съм чувала за такива дето докато ходят по голяма нужда си бият чекий![]()
абе...тоя пич автора може да си завре бонбонче в ануса и да каже на приятелата си да го извади с езиче![]()
абе, не е така, щото не на всички им харесва... пфу...Първоначално написано от Kulio Gangstera
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
аз пък доколкото знам при мъжете е много чувствителна частта между пениса и ануса...забравих как точно му се викаше
malka_sladuranka - taq 4ast deto se namira nagore v posoka korema 4ast pri mujete e po 4uvstvitelna ot tazi za koqto govori6
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Аз си мисля, че говори за пeринеумаПървоначално написано от Kulio Gangstera
Ако говориш за това, при доста момчета тази част наиситна е по-чувствителна.
http://gay.bg/
tuka 6te si nameri6 analizatori...taka 6te te analizirat ideq si nqma6
ti SI MAi nQKfo PrIKrito PedAlche)
![]()
Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.
Kaто не знаете за какво е тоалетната хартия и душа - така ще правите!
Като кучета!![]()
Животът е БРЯГ!
глей са пич,ако искаш задникати да се почисти използвай банята,мани го гаджето,ако ти лиже задника ше ти осмарди живота,да знаеш че тва с банята е добра идея,пробвай
Тва ще стане мн трудно не все пак не е невазможно !! Първо - Намажи си гъза с вазелин , Второ - намажи и джуките с фастъчено масло да лепнат , Трето - Докато спи си заври гъза в суратя и може да те върже
Да ти лиже ануса?![]()