- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да накарам приятелката ми да ми лиже ануса?
ами да .. да види колко е яко и после и на тебе да ти го лижеПървоначално написано от deidiy
namekni i nqkak si no ne q pritiskai ako ne iska
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
аз ше коментПървоначално написано от AzureDiamond
![]()
спри да връщаш стари теми
То си е така!!!!Първоначално написано от a SluT FrOm HeaVeN
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Мене пък ме кеви модератора като се обади мн смислени неща казва![]()
![]()
=D> =D> =D> =D>
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Какъв голям проблем има автора на темата...![]()
Според мен доста трудно ще ти е да я накараш!Но не се отказваи все пак все някога ще се съгласи!Според мен момичета а и момчетата разбира се трябва да са малко по отворени и готови за нови неща ианче секса е скучен не може все пак цял живот да правиш секс в три пози и да седиш само и да пъшкаш трябва и други неща да се правят.Според мен по време на секс и намекни някакси и може и да се получи
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Темата е стара!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!