- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде е мястото на жената?
...това ако беше написано от някое момиче за мъжете по принцип... 100% щеше да бъде класифицирана за крайна феминисткаПървоначално написано от Дон Жуан Сладура
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
...всичко хубаво, само дето това 'да не му противоречи' ми се струва мн крайно. Не казвам, че трябва да се караш с мъжа си постоянно и да му правиш парчета... но когато не си съгласна с него, може да изразиш лична позиция... той ако те обича и не гледа на теб като 'на украшение' ще те разбере и ще уважи мнението ти.Първоначално написано от Миличката
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Жените - в кухнята!!!![]()
ami ot jenska gledna to4ka... PO DQVOLITE HORA SME...imame 4ustva , nujdi i tn no mn malko muje se se6tat za tova no vij za sexa vinagi se se6tat
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Жената не е човек, защото може да се оправи и с чистенето и с говенето и прането, докато върши всичко останало наравно с мъжаПървоначално написано от Kulio Gangstera
Имаше една мисъл "Зад всеки истински мъж седи по една силна жена" . Иначе се допълват и мъжът и жената, наравно са хора... Иначе да си призная понякога ми е по-приятно да съм украшение
Защото се чуствам добре когато правя някой щастлив.
Но какво да се прави
) Все пак е по-логично Някой да ме пази, а не аз този Някой
![]()
![]()
Мъжът трябва да си е мъж независимо от това каква женаа има до себе си и да знае,че и тя е човек
![]()
Ти мене... уВажаааш ли ма?Първоначално написано от bungle
![]()
Еее такъв ще ти изперкам...! Щ`ти кажа набързо къде е мястото на жената - Където тя си го избере! Само дето безмозъчните ви тикви не могат да се усетят!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Според мен и двата пола трябва да имат равни права![]()
Както мъжа не може без жената,така и жената не може бъз мъжа![]()
За да се изгради едно нормално,добро,здраво семейство трябва да има уважение между партньоритеИ ОТ СТРАНАТА НА МЪЖА И НА ЖЕНАТА
![]()
![]()
Работата вкъщи трябва да се дели по равно,а не жената да се съсипва от работа,а мъжа и да си гледа кефа
Всичко е въпрос на баланс
![]()
Както,за да се даде нов живот ролите по създаването са по 50%![]()
Разбира се след като се създаде детенцето жената го износва,кърми и т.н![]()
Но мъжа й би трябвало да е до нея,да й дава сили и да я подкрепя![]()
Жената има място в кухнята до печката. Да готви и угажда на мъже през деня, а след вечеря да му е кyрва в легото. Това е мястото и ролята на всяка порядъчна жена в живота. Само мастиите се правят на по отворени ама и те накрая ядат бой и си сядат на задниците.
Нека го говорят. Ти предполагам щом имаш тази позиция, значи няма да позволиш да се отнасят така с теб. Така че нека си говорятПървоначално написано от babi_girl
![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
![]()
Кой ви пита кво ше позволите бе кучки недоклатени????
Ти ми стани жена и ми ела дома, па ше видиш да ли ше те питам. Бой, ебaне и сръбска музика, и ше се кротнеш като малко паленце в ъгъла.![]()
Ами мене има кой да ме пита. И мога да ти кажа че има много начини една жена да не позволи подобно отношение-каруцарско.Първоначално написано от Анонимко
Ами мене има кой да ме пита. И мога да ти кажа че има много начини една жена да не позволи подобно отношение-каруцарско. И не няма да ти стана жена и да ти доидем у дома, защото имам себеуважение и си знам мястото и положението.Първоначално написано от Анонимко
Мястото и положението ти е ясно - в леглото или на пода, гола с широко разтворени крака и очакваща пенисблаговолението да те спохожда няколко пъти за вечерта.Първоначално написано от malka_sladuranka
Това е ролята на всяка жена в крайна сметка. Другото са само притурки, за да се прилъгвате и да ви ползваме за развлечение и удоволствие.
От село Мъжовци - дето кмета му е Митьо пищова а главния полицай е Бойко БорисовПървоначално написано от My_Infernal_Majesty
.
2т. системно
СВИНЕ! И миришете и от муцуните ви излиза само пумия!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ами на такива като тебе дай им само една п*тка, като гледам не те е*е грозна ли ще е, космата ли ще е, каквато ще да е, п*тка да е викаш. Да ти кажа п*тки каквито ти трябват на теб се намират. Такива без морал, без самочувствие, без интелект, а за приемлива външност е изключено да се говори. Така че браво ти си един щастлив човек, който знае какво иска от живота.Първоначално написано от Овчаров
Мъжът човек ли е? Да
Жената мъж ли е? ......