Браво!Браво!Счупени крака,изпражнения,щипане и прочие!Че вие сте гении бе малките!Браво!Защо направо не сте стигнали до извода да си убиете учителката,просто се чудя.Толкова е близо до тези ви предложения!Не се ли усещате колко изродско е това нещо,нямате ли срам и съвест!Че тези хора са там да ви учат,че са на възрастта на родителите ви,че са много много по учени и образовани от вас!И вие какво!Вместо да ги уважавате и да се помъчите да прихванете нещо от културата и образованието им,какво правите - трошите им краката!Браво!Големи сте пичаги!Дай боже един ден и към вас така да се отнасят!И като гредам тоя ден няма да е далеч,защото с това "ученолюбие" няма да имате никакви перспективи пред себе си освен да отидете да работите при някой частник каква да е неквалифицирана работа.Тогава ще видите какво е животът,като ви подпука по 12 часа и ви плаща колкото да не умрете от глад.Ха вървете на него му омазвайте стола с изпражнения.Ще имате да съжалявате за тоя си акъл,но ще бъде късно

SUglasna sum s tebe и аз преди така си мислиг за даскалите.Има мн които ме дразнят,ама боквално...не защото съм направила нещо ами еи така.Ама няма смисъл да им правите номера и такива неща колкото и да са лоши те са отишли в училище да ни учат,и с тези мизерните заплати незнам как издържат ...!