- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Kak nai-lesno ubejdavate va6te za ne6to?
С голяяяяяяяяяяяяяяям зор. Майка ми ми дава, но баща започва да задава въпроси от рода на "Сега ли намери да излизаш? Виж колко е тъмно!", "С кой ше бъдеш?", "Къде ще ходиш?"......... Ужас! По често успявам да го навия!!!
след дълги разговори глупости обеждения се стига до рев и после съм свободна да правя каквото искам![]()
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
Еми баща ми си ме пуска навсякъде..без да пита ского,какво и т.н.,стига да знае къде съм и да си нося GSM.Не че в този шибан град има къде да се ходи!![]()
![]()
ам обличам се, вземам си ключа и от вратата им викам чао ще се върна, при некав проблем ми се обаждайте..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Kazvam im che shte izlizam..Te nishto(ne pravqt problemi)..obache ponqkoga maika mi se cupi..ama sled vreme i minava :P S bashta mi nqmam nikvi problemi ..![]()
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Оф, лесна ви е на вас, на тати момиченцата. Да видите какво е да си момче, живеещо само с баща си - голямо мъчение. А бе, пуска си ме, малко мрънка ама какво да се прави. Ако му кажа къде съм и че си нося GSM-а нп. Иначе и аз не моля за нищо, не ми е в стила.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
nikoga nikogo ne sum ubejdavala.kazvam,kvoto imam da kazvam i tolkova.(v granicite na razumnoto,est)![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ако милите очички не подействат стигам до рев...![]()
![]()
![]()
и ме пускат
![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
Като съм при майка ми отивам при нея и казвам че излизам и ако няма да се прибирам ще и се обадя а като съм при баща ми просто излизам![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
em az vinagi govora samo s maika mi i vinagi i kazvam 4e ve4e 6te si y4a yrocite,6te imam samo 6 v y4ili6te i nekvi ei takia ne6ta i v pove4eto slu4ai mi se vrazvat i me puskat.a pak ako slu4aino kajat 4e nqma da me pusnat az pak si izlizam i otivam:}![]()
Mi ako iskam da otida nqkade...na disko,na nqkakvo sabirane otivam i pitam maika mi,zashtoto ot neq zavisi.Ako tq mi razreshi,zna4i i bashta mi mi davaNo estestveno ima slu4ai kogato ne mi razreshava...togava spiram da govorq,cupq se...ei takiva raboti i 4esto nomera minava
zasega...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
семейство Мечта \Първоначално написано от Skoklev
/
Uf pri mene baq razpraviiki ima za tiq ne6ta, smisal na kuponi me puskat, ama ako se zapanat ne6to i mi se zainatqt mnoo gadno staa,smis opitvam se da gi ubeda po nqkaf na4in (maika mi, a ba6ta mi ni6to ne znae)ama nqkoi pat ne staa, stiga se ponqkoga do karanici.......
Еми аз действам на принципа другите ги пускат, и аз искам!Като кажа че искам да отида някъде и не ме пуснат, почвам да мрънкам как другите ги пускат, само мен - не, и така успявам да ги убедя!После им замазвам очите с някоя 6-ца и готовоЕ не винаги ми разрешават, но малко са случаите, в които ми отказват
![]()
![]()
Dam, na mene vav toq slu4ai mi se kazva ,,mene ne me interesuvat drugite" lele pobesmqvam kat go 54uq tfaПървоначално написано от MoHuTo
фаза :
1.обще взето почвам молбите примерно рожден ден извън софия айде де мамо и другите ще ходят искам и аз омръзна ми да ме третираш като малко дете (и тук следва да им припомните някой момент в който не са ви пуснали да правите нещо примерно на рожден ден на еди кой си )помните ли рождения ден на който не ме пуснахте от 30 души клас само аз и иванчо който си беше счупил крака не ходихме![]()
ако си държат на тяхното продължавам
фаза 2. е добре омръзна ми все да ме спирате не съм 1ви клас никъде не ме пускате да не съм се родил с най-консервативните родители на тоя свят на 15-16-17 години Съм не съм бебе (винаги казвате годините които ви предстоят да навършите например на 16 сте и вместо да казвате на 16 съм казвайте почти на 17 съм , карам 17та година , ще ставам на 17 а ме третирате като 10 годишен)
ако все пак и това не мине
фаза 3. кога ще почнете да ми вярвате с какво съм заслужил това недоверие (вече почвате да се правите на обиден .... но ако примерно сте се напили до козирката миналата седмица няма да мине)
и ако това не мине
фаза 4. почвате да се правите на най-смотания в училището : децата вече ме подиграват наричат ме смотаняк немога да отида на училище без да ми напомнят за вас като влизам на входа ме подиграват подвикват ми подигравателно "майка ти те е пуснала да излезеш от вкъщи за да дойдеш на училище НЕВЕРОЯТНО"
ако и това не мине почнете да им човъркате самочувствието!
фаза 5. еми така си е както казват приятелите ми вие не ставате за родители когато стана на 18 няма да ви погледна никога ако ми се родят деца няма да ви давам да ги виждате третирате ме все 1 е комунистическо време предпочитам да бях евреин и да ме вкарат в газова камера(тука вече сте с физиономията на изтрадала заложница в сапунен сериал долната ви устна трепери широко отворени очи дрезгав глас)
при мен номера минава на фаза 3. единствено за нова година не мина нито 1 фаза и то понеже беше някво 1 седмица 4 момичета 4 момчета на хижа без пълнолетен![]()
Като си държа на своето и не се давам лесно, защото иначе ще стане тяхното а това никой не го иска !!
![]()
http://alcohol.forumi.bg/index.php <----- не влизай тук ОПАСНО
Първоначално написано от IlLuSi0nS`
razrevi se isteri4no,grumoglasno,ot4aqno,ne 4e 6te se smilqt,no 6te kajat dobre aide samo se mahni ottuka
като се разрева ама тва вече не помага и новата ми тактика е като обещая да не правя куп простотии и те ми позволяват![]()
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Kato im kaja ''Shtom taka ste reshili dobre..,Shtom iskate da sum tuja dobre''
Naveda glava i otchaqno trugna kum staqta si ..
Te idvat sled 10 min max i mi kazvat aide aide ot nas da mine. ..
ghahah
Аз нашитеее изобщо съм се отказала да ги убеждавам в каквото и да било
Щото знам че ще си замълчат и ще се правят,че мислят дали да ме пуснат да излязя или пък да си боядисам долната част на косата лилава,да си пробия ухото или пък да си купя нещо...и така нататък
Затова излизам главно през седмицата след даскало без Върховната власт да разбира
Ако събера смелост за нещо по-сериозно да го правя на своя глава...после следва нечовешкото викане на главата ми за глупости
Ако все пак реша да се разходя за 2-3 часа с приятелка до центъра след 10 минути разпит къде,с кой,защо,кога ще ходя и кога ще се прибера в крайна сметка ако не са ми сърдити за нещо предварително...дааа,пускат ме
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Ми просто казвам/в повечето случаи на майка ми, а тя после се оправя с татко/ Отивам на купон, или ше се събираме, ше си дойда еди кога си.Понякога не казвам час и тя ми звънка кога да се прибера.Случвало се е примерно да ми каже да се върна в 2, ама те кат заспят наше и не разбират![]()
![]()
А преди, когато не ми позволяваха толкова волности, ако ми откажеха, пусках по някоя друга сълза и винаги ставаше на мойта, ама тоя номер вече не върви.
Най-учтиво ги питам...а те ми казват при какви условия..аз ги спазвам и следващия път няма условия!!!Така де това беше до преди да стана пълнолетен..сега се чудят как да ме изгонят от вкъщи!!!![]()
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.