- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кои са по-страстни в леглото-брюнетките или блондинките?
Гледам кво става - разменяте си лаковете за нокти и червилата и се хвалите кое момче колко пъти ви е опъвал и как.Първоначално написано от shizzle
според мен косата няма никфо значение..била съм блондинка ..тожа знацхи цхе тогажа съм била по страстна от колкото сега като съм брюнетка ?
Важна е фантазията а не цвета косата
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ние говорим за естествени цветове. И, естествено, че няма значение! Ама къде е фънът тогава?Първоначално написано от ninsy
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Syglasna sym =D> Temata e typa i bezsmislena spored menПървоначално написано от radito
Днеска е денят за дълги постове мамка му![]()
![]()
![]()
Има огромно значение естественият цвят на косата. Всичко е до хормони, а хормоните управляват всичко в нашето тяло и ни прави да изглеждаме такива каквито сме - грозни![]()
![]()
Бъзик. Научно е доказано че блондинките притежават повече сексапил и привличат повече мъжете отколкото брюнетките и червенокосите. Ако тръгнем по пътя на логиката, блондинките имат повече сексуален опит от останалите две, но по отношение на мозъчна дейност действително са ощететени и то доста от останалите и им липсва изобретателност, кой мъж не иска да има до себе си жена не само заради едното чукане? Блондинките както казах не са изобретателни в леглото, следователно няма страст. Брюнетките от своя страна имат ум имат си всичко (златната среда). Но честно казано имат и повече акъл и са страшно изобретателни и стига да им дадеш поле за действие могат да те доведат до върха на света без да те връщат дълго време на земята. Брюнетките са жени за брак. Червенокосите ами червенокосите само съм чувал че са страшно страстни в леглото. По отношение на мозъчната дейност според моите наблюдения не живеят на тази планета - живеят с представите си и съответно са по-страстни в леглото.
Заключение- Брюнетките рулз.
Ако трябва да разпределим качевствата - секс, разговорливост и фантазий то те са:
Блондинка - жена с която можеш да правиш мн секс
Брюнетка - жена с която можеш да си говориш
Червенокоса - жена с която можеш само да си мечтаеш да говориш или да правиш секс![]()
![]()
![]()
![]()
нема тъпо, сичко треа да дискусирамеПървоначално написано от GiRl^of^PriStOn
![]()
хаха от цвета на косата ли зависи?![]()
![]()
f@nt@zi@
Otgovora na vyprosa opredeleno e da !
а рижа българка не става ли :PПървоначално написано от shizzle
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
С удоволствие :P Но са по-рядко срещани. Знам само 1-2 наистина рижи и са..Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
shizzle, познаваме ли се? ^^Първоначално написано от shizzle
\
/
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Hahah, предполагам "не". Да те прибавям ли към бройката "ужасно секси рижи българки"?
хахаха е не'щот не си ме виждал най-малкото
![]()
просто съм с рижава косаи зелени очи за т'ва го казах
пък то без снимка всеки е супер-дупер-турбо секси
а после се
чудиш тая няма ли си огледало вкъщи?
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
I! WANT! YOU! lolololol
az![]()
porednata typa tema! zavisi ot samiqt 4ovek
![]()
Аз съм рижава с лунички и сини очи-важа ли?
daje pove4e...shtoto imash i luni4ki i sini o4ia az samo rijava kosa
![]()
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Тези на които им се е*е повече!
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
плешивитекакво значение има косата неможах да разбера
освен ако не се дължи на лично предпочитание
![]()
![]()
Е то ако зависеше от косата и например единия тип жени бяха по-страстни, нали всяка жена щеше да бъде с определения тип коса!
Брюнетките :P са по...някак еластични поне аз така мисля (от личен опит го знам :P )
Кремче, Единствена.. Не се карайте.. Има достатъчно за всички!![]()
![]()
![]()
Само трябва да спра да обичам сегашното си момиче![]()