.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

yessss
    Guest

molq vi..spe6no e..strah me e..

zna4i minalata sedmica s edno mom4e go napravihme.na nego mu be6e za pyrvi pyt i svyr6va6e mn byrzo ama mnogo i ima6e sperma izlezla ot prezervativa.ima li opasnost da e stanalo ne6to...v smisyl da sym zabremenqla...?molq vi pi6ete ...6toto ma e strah da ne se e slu4ilo nai lo6oto.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Най-лошото...ц-ц-ц има къде къде по-лоши неща ама, както и да е.Щом е било миналата седмица направи си тест.

Егати PEOPLE HAVE A BREAK, HAVE A ..... KITKAT ;]
    Don't hate the player , hate the GAME!

yess
    Guest
    ne e sme6no be hora ne mi se podigravaite.prosto iskam da znam ,6oto na men pyk mi be6e za vtori pyt i ne sym noo zapoznata.za tva.molq vi da pi6ete

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от yess
    ne e sme6no be hora ne mi se podigravaite.prosto iskam da znam ,6oto na men pyk mi be6e za vtori pyt i ne sym noo zapoznata.za tva.molq vi da pi6ete
    написах ти...ходи за тест! тука никой не може да ти каже нищо със 100% сигурност

Направи си тест!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    мхм...тест
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

s risk da se povtora: napravi si test
    spored mene ne bi trqbvalo da si bremenna, no si4ko se slu4va, taka 4e si napravi edin test

yessss
    Guest
    a spored vas 6ansa za zbremenqvane malyk li e ili golqm...?pi6ete plsssssssssss

Била ли си в овулация, сигурна ли си, че спермата е попаднала в теб? Ако отговорът и на двата въпроса е не, просто няма за аккво да се притесняваш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

yessss
    Guest
    ami tva e problema 4e ne znam dali sym bila v ovulaciq i nz dali e popadnala sperma v men.za tova me e strah i o4akvam va6ite syveti...

Е нищо като не знаеш, има едно нещо дето ще ти каже и то е ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А след като ти,която си била на мястото на събитието не знаеш отговора на тези 2 въпроса-ние от къде да знаем. Спомни си сега кога за последно ти дойде,на колко дни ти идва(от началото на 1 кървене до началото на друго) и после кажи кога точно е бил рисковия контакт-да преценим долу-горе дали си била в овулация.

yessss
    Guest
    ami zna4i doide mi posledno na 30noemvri i mi be6e do 5dek.po princip mi idva kym 29-30.ama o6te ne mi e do6lo.blagodarq vi mn 4e vse pak pi6ete i mi pomagate nqkaksi...

Град
    Свищов
    А кога прави опасния акт?

yessss
    Guest
    na 21 ve4erta...malee horaa otka4aaam .

Град
    Свищов
    На 21 ден от цикъла няма опасност. Овулацията отдавна е минала. Дишай дълбоко и си купи тест,де за да посрещнеш 2007-ма спокойна.

na4i ima golqma veroqtnost da ne si bremenna 6toto tva se e sly4valo na 1na fr-ka, no si napravo TESt NO SAmo AKo ti ZAKUSNQVA! samo togava 6te e veren a ne gi slu6ai tezi koito ti kazvat 4e 6tom e minala 1 sed 6te e vern....samo kogatoo ti ZAKUSNQVA

Lele,tupi suzdaniq!Kato pi6e6 tuka mi kaji kakvo 6te ti pomognat suforumcite!Otkude az da znam dali nqkuv spermatozoid ne e popadnal v puteto ti i ne te e oplodil?Otiva6 do aptekata,kopuva6 test,pikae6 vurhu nego i razbira6!Ako e polojitelen-lo6o,ako e otricatelen-super!

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от yessss
    na 21 ve4erta...malee horaa otka4aaam .
    ми вместо да откачаш отскочи до най-близката аптека и си вземи един тест

Авторката на темата е малоумна. Сперматозоидите нямат способността да се телепортират в шундрата след като е свършено в презерватива.

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре, както казаха другите-тест.

Guest
    mi ako e izlqzla sperma izvan kondoma est 4e ima opastnost, ma ti posle vednaga trqbva6e da pie6 oneq xap4eta za barza kontracepsiq. [-o< ina4e se moli da nqma mni6to........

yessss
    Guest
    aide pi6eteeee be horaaaa

Цитирай Първоначално написано от yessss
    aide pi6eteeee be horaaaa
    Какво още искаш, то вс ти казват едно и също - ТЕСТ!!!

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Чалгата.... това е най-зеленият сопол от дълбоките ноздри на България

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си