- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Женити с малки или с големи цици са по-страстни в леглото?
Много често съм се питал това. Личните ми впечатления клонят в полза на тези с по-малките цици. А вие как виждате нещата?
ми то не зависи от гърдите.... зависи колко са ти развити фантазиите и колко се стремиш да ги осъществиш ..
а ина4е би ми се искало да са тези с големихихих
и аз това щях да кажаПървоначално написано от Kitana
Ajde,ajde,vednaga s malgite cici po4nahte da se opravdavate![]()
![]()
![]()
Хайде, хайде, поредният объркан чекиджия, дето си мисли, че малките гърди са недостатък.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ti sektant li si ili si bolen ot kostnomozu4na nedostatu4nost?!?4el sum vsi4ko za teb,ne vlizaj v spor s men i ne me obijdaj,za6toto 6te te uni6toja bukvalno!Първоначално написано от shizzle
Шницел, момчето иска да те бие! Ти като джънтълдама Шницел просто трябва да се надупиш и останалото го остави на професионалистите.Първоначално написано от England
England, поначало нямах нищо против да оставим тази, кхмм.. конфронтация, както се изрази в ЛСто, между нас. Е, но тъй като имаш намерение да ме "унищожиш", все пак реших да си защитя аватара (да, аватар не е само картинката под името ви, драги гости) публично.
Но тъй като пръв подаде ръка за примирие, ще бъда кратък, лаконичен и ненападателен.
Ако мислиш, че ме eбe какво смяташ да направиш с мен, доста дълбоко се лъжеш. Все пак, не знаеш къде живея или как изглеждам ^_^ И второ - палейки толкова много от една доста преизползвана и случайно подметната думичка, бидейки готов да колиш и бесиш и при най-малкото засягане (при това, забележи - шеговито!) от абсолютно непознат по интернет.. You've got issues.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Определено не са и предимство.Първоначално написано от shizzle
П.С.> Колегата много сериозно те напада. Май ще има противопоставяне на хипотези, всеки ще доказва неговата -. Всичко това гарнирано със стабилна доза
. Накрая покана за среща в реалният свят, където се очаква да има
, а ако колегата е по-бойно настроен може да има и
, а в най-лошия случай
. И като всеки спор, накрая всичко завършва в близката кръчма с това -
.
П.С.2> Ама голям сценарии съчиних, а?![]()
Левски шампион але але!
=D> =D> =D>Първоначално написано от shizzle
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Само да кажа, че нямам хипотези. B, C, D - всичко е добре. Всеки си има мнение, но не понасям незаслужени нападки към дами. Просто реших да върна жеста на England, да перефразирам неговите думи и да му ги пратя обратно. Видяхте реакцията. А сега момичетата нямат ли правото да се засегнат също толкова силно? И с какво право England иска от мен да спазвам "добрия тон", след като той пръв го наруши без никаква провокация.
И, отново - моята закачка НЕ БЕ по-силна от закачката му към момичетата.
Ako si napravi truda da putuva 2000 km e dobre do6ul!
Бе ти вярно ли си в Англия? Че аз поначало смятах, стига да имам възможност, лятото да намина накъм Оксфорд. Ако още си навит, може да направим някое надпиване по темата ^_^Първоначално написано от England
V momenta sum v BG po praznicite,a i anglijskite jeni mnogo grozni i mnogo lesni!![]()
taka eПървоначално написано от Kitana
Ами, супер, какво се оплакваш? Отивате първо някъде даПървоначално написано от England
, после като станете много
няма да виждате какво
, само гледайте да не станете прекалено много
, че да не се окаже, че вместо
правите
.
П.С.> Това са само шегички, днес съм се поразлигавил и ме кефи да говоря с емоции. Надявам се да не ме помислите за.
Левски шампион але але!
omfg....to ako beshe taka...zavisi ot choveka...az naprimer sym chyvala che tozi koito ima trap4inki otzad na krystta sa mnogo strastni...no az nqmam i ne moga da go potvyrdq :P zavisi ot choveka spored mene...
естествено 4е зависи от 4овека ... нев може да се съди само по гръдната обиколка![]()
air_J, само ти се чудя на търпението![]()
След час-два отивам да празнувам!Първоначално написано от shizzle
![]()
Левски шампион але але!
Точно такаПървоначално написано от air_J
Ае шефче послед да разказваш
![]()
по скоро сичко зависи колко си отдаден на партнъора...
всмисъл ако го обичаш ще гледаш да го задоволиш напълно и физическите белези изобщо няма да имат значение
така че дали имаш малки гърди или малка пишка не е от значение
важно е как ги използваш и колко си отдаден на партньора
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Ami spored men si zavisi dokolko momi4eto si gi haresva i se 4ystva dobre.. Primerno moite sa golemi4ki ma si gi haresvam i ne mi pre4at dokato edna moia priatelka syper mn se sramyva ot golemite si gurdi i ne moje da se otpysne...Su6toto e i pri priatelkite mi s po-malki biystove...Ako si gi haresvat i ne se pritesniavat si prekarvat syper v legloto..![]()
Ъхъ, зависи от това колко си отпуснат и как възприемаш тялото си.
А England, май нещо не е добре с главния...това измеждудругото.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
сега хайде да се разберем! нито си ме видял нито знаеш колко ми е размера на гръдната обикола...Първоначално написано от England
1.-во имам право на ли4но мнение и то е 4е гърдите са от най-малкото зна4ение колко е добра една жена в леглото..
2-ро това 4е не си съгласен с него не зна4и 4е можеш да обиждаш...
3-то за твое сведение гръдната ми е 98 (т.е 4ашка С, долна -подгрудна-75, ако невярваш ще ти пратя и снимка: по близка!!!) .. но винаги съм искала малки гърди!.. 4овек не се ражда винаги има това което иска.. просто трябва да сме доволни с това което са ни дали... ИНА4Е ПРОСТО ЩЕ ЖИВЕЕМ В САМОЗАБЛУДА..