- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Равносметка за 2006 г. - Колко бройки навъртяхте?
Нека тук направим свойта равносметка!
Кой какви сексуални подвизи имаше през 2006?
Колко бройки успяхте да минете през годината?
Нови гаджета!? Връзки? Раздели? Загуба на девственост и т.н.?
Въобще![]()
Как 2006 г. Ви се отрази в сексуално отношение?
![]()
флиртове (незнам дали това са сексулани подвизи, но все пак) -само 2
ми бройки само 1 - ... връзки само 1-... загубване на девственост- само 1хахах
какво ще остане 2006 -като една от най-хубавите и романтични години в живота ми и като база за сръвнение кое ме прави щастлива и кое не..
През нея се научих и пробвах много разли4ни и нови за мен неща , които ме убедиха само в едно: 4е разкрепостеността и стремежа да удовлетвориш своя и този на партьора сексуален апетит са най-важните неща в секса за една връзка ,... е след ЛЮБОВТА (но все пак са важни)
през 2006 си фанах най-най-най- сладкия мъж\
/
Ако отговоря ще спечеля ли нещо? И ако да то тогава какво?Първоначално написано от Батенберг
През 2006 си хванах най най сладкото момиче!
Don't hate the player , hate the GAME!
Само една сериозна връзка, която си е от 2005 година. Никакви раздели и караници. В общи линии, година изпълнена с много любов.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
novo gadje seriozno za koeto si me4taeh ot dosta vreme
me4tite se sbadvali!!!![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
В началото на 2006-та имаше няколко флиртчета.. след тва една сериозна връзка,която продължава и до този момент и въобще през тази година имах много хубави, незабравими и щастливи мигове![]()
>>> House Music <<<
Една раздяла след много дълга връзка,много депресии,кризи и т.н!Много гaдна година,радвам се че свършва!!!
Kratka razdiala s moeto mom4e,dosta karanici v na4aloto na godinata,strahotno liato,mn kyponi,malki flirt4eta dokato moia be6e v kazarmata,poslednite 4 meseca syyyyper mn seks...Strahotna godina be6e 2006! \/
Нищо сериозно!![]()
AmiI... zdobrih se s Priteliq si otnovo s koito sme zaednu 3 godini.. hodih s nekva typ pro6lqk za da nakram Priqtelq mi da revnuva.... zagubuh devstvenostaa si... smao 1 partinior.. broiki...( ne za sex) 3 4 5....
Като за начало посрещнах годината без грам целувки и любов. И така беше 2 месеца-моя беше в казармата. Посл се върна полагаема-загубихме си девствеността. След това от 1 април насам е секс,секс,секс и мнооооого любов. 1 връзка,но тя е от 2004г. и все по-силана любов към моето момче. В сексуален и любовен план годината(без първите 2 месеца) беше невероятна. Искам пак!
Моите връзки са краткотрайни. По 6-10 минути всяка.
Моите връзки са краткотрайни. Всеки ден по няколко и всяк от по 6-10 минути.
zagubvane na devstvenost,
broiki-5
flirtove-mmm mnoo
gadjeta-4 ili 5,ne sum sigurna
Feel my pain
на 5-ти януари миналата година тръгнах със сегашния ми приятел.Само и единствено с него бях :P Сега мисля какъв подарк да му спретна за годишнината![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
edna-priqtelq mii 2005 sy6tata rabota
Много несериозни връзки, флиртове, хванах си едно момче, с което имаме сериозна връзка, една изневяра от моя странаОбщо взето това.
2006 беше, хм интересна
в 00:01 минута имах нов мъж, голяма любов уж, тъй 2 месеца, раздяла уж тотална, ужастно дълъг сдухан период без мъже, последван от морето и вси4ко, което може да се прави нощем на плажа..., период без желание за мъжко, нова любов, за която още не знам дали е споделена и накрая на НГ вместо с новата любов се оказах с бившия, за което съответно се мразя
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ми за флиртове многотри гаджета,четири раздели,една загуба на девствеността
иии това е общо взето
![]()
пфу... тежка година беше... хахахахаха
11 за тая година... знам ги, щото си правя колекция...
въпроса е, че сега си имам сериозно гадже... да се надяваме, де. сладурчето ми.
иначе... нищо по-интересно.
май първия ми минет беше тая година... ама не съм сигурна.
но за първи път бях с момче още на първата среща!![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
emi v parvata minuta na 2006 godina zarqzah gadje s koeto bqh hodila 1 godina!sled 4 4asa zavartqh edin flirt s edno ot mom4etata na kupona!sled tva o6te nqkolko flirt4eta!i sled tva celi 3 meseca me4tah za 4ovekat s koito sam sega!i mn go obi4am!i sam 6atstliva 4e sme zaedno!pojelavam na vsi4ki nezabravima 2007 !
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick