- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Равносметка за 2006 г. - Колко бройки навъртяхте?
emi v parvata minuta na 2006 godina zarqzah gadje s koeto bqh hodila 1 godina!sled 4 4asa zavartqh edin flirt s edno ot mom4etata na kupona!sled tva o6te nqkolko flirt4eta!i sled tva celi 3 meseca me4tah za 4ovekat s koito sam sega!i mn go obi4am!i sam 6atstliva 4e sme zaedno!pojelavam na vsi4ki nezabravima o6te po nezabravima i hubava 2007 godina!
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
1 нова ... за което съжалявам и се изложих пред сички![]()
![]()
тая тъпачка ме изложи ...
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
1.
1 година без 1 месец съм с него.
И искам още много години.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Нова връзка![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
365 броки по 3 тека средно - това е равносметката
2006 започна,както свърши 2005-отчаяние,разбито сърце,несподелена любов...но 3 месеца след началото и започна връзка,която и до сега продължава и не съжалявам за нищо направено (или не) с това момчеИзключвайки любовта обаче,всичко останало беше повече от отвратително...преживях неща,които на никой не пожелавам и затова съм щастлива,че най-накрая 2006 е вече история
Дано новата година бъде много по-успешна...
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Емии значи правих го с 6-тима ии преди 8 месеца започнах една сериозна връзка...През 2006 нямахме караници ама вчера мн лошо се скарахме![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
'90. Това трябва да е.. 16 годишна? За.. 12 - 8 = 4 месеца? Само един въпрос - с шестимата едновремено?Първоначално написано от sexY_mackA90
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Че може да е правила секс по време на връзката си с други момчета.
Курва като повечето момичета (жени). Какво очакваш.Първоначално написано от shizzle
Намерих 1-вия си сериозен приятел и ще правим година вече![]()
Започнах да практикувам някои неща... като секс например...Готина годинка.Няма да я забравя !!