- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Кой според вас е най-досадният предмет в даскало?
кой според вас е най-досадния предмет в даскало
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
matematika i fizi4esko.![]()
определено ... математика![]()
математика и химия![]()
to mnogo zavisi i ot u4itelite dali 6te napravqt predmeta si tup ili interesen.![]()
Za men nai dosadniq predmet e filosofiqta.ujasno sku4na e i trqbva da razsajdava6 po nqkvi tapi i zavartqni temi kato:"Da stanem ekzistencialni,ozna4ava v serioznosta da stanem hora;da stanem hora,zna4i da postignem tova sazvu4ie v bitieto,4rez koeto i v koeto nie sme"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nqmam dumi
Философия и литература. Ужасно скучни и трудни предмети.
za mene nai omrazni sa ISTORIQTA i .... logikata napravo poshturqvam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Istoriq...![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
География, физика и история![]()
Литература.
математика![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
opredeleno SKLUPTURA ako u4ihte v moeto daskalo matematikata ,l-rata, istoriqta.....6tqha da sa vi za pratpo4itane vmesto da se hlepate v otvratitelna glina p1lna s d1vki i kosmi .....abe GADOST![]()
Литература !!!По точно госпожата !Да и серат 100 цигани в устата !![]()
“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”
http://www.myspace.com/candykillertm
Физика и литература хмм
И двете не ги разбирам,и нямам желание,а и учителите и по двете не пробуждат интерес към предмета у мен... =]
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
...
[quote]jeditte
Математиката е ГАДНА и ОТВРАТИТЕЛНА, физическото- също, физиката и химия стават в по-малките класове, после при мене отпаднаха и се отървах
nelly_Fen, ти да не си от "Добри Христов"/Варна/, какво и е на скулптурата, яка си е /като изключим, че не всекиму се отдава/, предпочитам я пред математиката [/quote]
ami az s1m ot plovdiva za sklupturata...prosto ne e za men:Pppppppppp
При моите учители физическо, география и физика са ми най-отвратителните и досадни предмети.
Счетоводство, Химия и Физика![]()
![]()
![]()
Биология, физика, математика.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Геометрията,физиката,химия та и алгебрата...![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx