- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-прекрасната Коледа/Нова Година
Коя е най-прекрасната Коледа или Нова Година която сте имали и какво се случи?
Вярвате или в чудеса на Коледа и какво сте получава ли за Нова Година от съдбата
попринцип не оби4ам коледа и нова година ... носят ми само тъгаа и сега таз коледа беше мн сдух ...
вярвам в коледни чудеса....в коледната магия..., но тази Коледа нещо не бях много на кеф не знам защо![]()
това бях аз![]()
I'm waiting for the night to fall
When everything is bearable
When everything's dark
Keeps us from the stark reality
And there in the still
All that you feel is tranquillity
ми не съм имала такава....а и хем вярвам,хем не вярвам..
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Обичам празниците, но досега не съм имала някакви вълниващи изживявания, които да помня...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Миналата Нова Година, която я празнувах с компанията. Размазах се и много се накефих на всичкоПървоначално написано от Lola`
! Иначе, чудеса по коледните и новогодишни празници не са ми се случвали...е, само едно де, ама то можеше да се случи по всяко време на годината. Беше съвпадение, според мен.
![]()
Тази нова година беше супер-най готината от всички...А Коледата ми беше Suck
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
моята най-прекрасна нова година е миналата , защото тогава бях с мн и добри приятели беше мн забавно но и тогава се запознах с момчето което вече обичам от 1 годинаа лично аз вярвам в чудесата които стават на коледа , защото на мен точно на коледа са ми се сбъдвали няколко желания
![]()
ами най-яката ми Нова година беше май тазищото се бяхме събрали почти всички рода и беше супер забавно така като сме заедно
а на Коледа винаги е малко по-скучно ...
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Всяка Коледа и Нова Година са били прекрасни за мен,с изключение на миналата НГ,защото тогава в 12 точно почина чичо ми...![]()
еми вярвам тия празници добре си ги прекарах..ама има6е о6те какво да се иска..да се надяваме следва6тите да са по яки![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
тези прекарах си много яко![]()
Не обичам мн празниците...всъщност обичам ги,но ми носят мн меланхолично настроение![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Вярвам в Коледни чудеса, ама тая година беше леко сдух и не стана празничното настроние което е било друг път на Коледа![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
За Коледа - определено още не съм имала "най-прекрасната", но за Нова Година-тая година беше на-якатаааааСупер си прекархме с компанията просто по-добре до сега не е било
:P
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
аз мразя всички празници, щото ми носят не само лоши спомени ами и нови гадни преживявания. коледата ми винаги е ужасна, някой път повече от друг, обаче тази нова година беше страшно гадно- имах температура и не можех да стана от леглото. не че ако можех, щеше да е забавно- с майка двете всяка година си устройваме разкъртващо парти...