iskam da si napravq nova pri4eska i poneje liceto mi e kraglo me interesuva dali 6te stoi dobre. zna4i stava vapros za briton.malko 6te mi e trudno da obqsnq i se nadqvam da razberete.
zna4ibritona da e ne6to kato na stapala, sredno dalag i da e po na ednata strana. sega dokolkoto znam e mn moderno i ima mnogo momi4eta s takiva no nz to4no kak se kazva ili kak da go obqsnq.
ta interesuva me dali 6te stoi dobre na kraglo lice
da razbiram te za kakvo govori6 i az iskam da si pravq to4no takava pri4eska! moeto lice e s16to gore dolu kr1glo i az si mislq 4e 6e mi stoi dobre kakto i na teb!![]()
![]()
ми да , за кръгло лице бритонът е идеаленаз също съм с бритон, само че моят е такъв нормален класически де
![]()
пък моя проблем е че искам да го махна или да го направя както казвате на една страна, но си мисля че така лицето ми ще изглежда по-кръгло и не смея да го пипам![]()
Kazva se kriv briton.i az imam takav, oba4e kosata mi e leko 4upliva i postoqnno trqbva da go ispravqm s presata. Moq go postrigaha mn kas i az vaob6te ne se haresvam taka.sega 4akam da mi porasne ,za6toto ne moga da se gledam v ogledaloto.Zaradi tozi briton polovinata mi priqtelki me skasaha ot gavri.Za tova vnimavai da ne napravi6 sa6tata gre6ka kato men.
![]()
Ауе къф е тоя бритон аз що не моа да загрея ?![]()
Poprincip klasicheski briton pri kyso lice go skysqva oshte poveche,imashe 1 mnenie absoliutno greshno![]()
Toku-vij kriv briton..ne znam,probvai![]()
Значи по принцип бретонът е за хора,които имат малко чело и за да не си личи,че е малко си го правят.Добре стои кривия бретон,поне на момичетата,които съм виждала с него,но не знам дали и на теб.Ако ти е чуплива косата по-добре недей,щото както казаха по-горе трябва винаги да си я изправяш с преса![]()
Бритонът не е ли за големи чела???Първоначално написано от christina_aguilera
Точно пък ако е на малко чело, седи гадно![]()
Дам, наистина бритонът е модерен, а този, за който ти ми говориш, е асиметричен![]()
и аз мисля че е за големи чела , но както и да е ... аз в момента съм така и ме кефи ...само дето тря мно често да си го подкасяваш и филираш иначе е готино ...Първоначално написано от sineoka_kukla
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ами то и аз съм с бритони преди беше класически
но сега е крив... от едната страна е по-къс и после постепенно става по-дълъг... като най дългата част плавно се слива с косата когато е пусната... защото съм на пластове... абе като отидеш на фризьор обясни какво искаш и питай дали ще ти стои... аз примерно си намерих една фризьорка и всеки път ми прави нещо различно... първия път като ми направи така бритона много изтръпнах 'щото дотогава все класически... но сега ми харесва даже повече...
така че експериментирайако искаш първия път направи нещо по-малко да не би после да не ти хареса и да
![]()
П.П. После не забравяй да се похвалиш с новата прическа![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
mislq 4e s briton 6e ti izglejda po malko licetopo dobre go skusi ako ti e dulug i si go sloji nagore s 6nolka
![]()
Ако обичаш някого напиши името му в кръг, вместо в сърце, защото сърцата биват разбити, но кръговете се въртят вечно
ъъ бритона седи различно на секи човек..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
da vi kaja i moeto lice e kruglo i top4esto(imam golemi buzki) i kosata mi e gusta i do sega kosata mi e bila prava i dulga abe mn qka be6e napraih si takuv briton i si q postrigah na etaji STANA SPR QKA i ne moga da si predstavq 4e predi sum bila s onaq gadna kosa
a v na4aloto ne se vuzpriemah
Вижда ми се супер готина идеята, и аз сега съм замислила така да се правя. Иначе много харесвам хора с бретони.
Първоначално написано от Lorraine
Only God can Judge me... Be the Best!