.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 88
    Цитирай Първоначално написано от _candy_girl_
    ми ся лъскаи на снимката на приятелката ти само тва ти остава...
    хаха и да се моли сестра му да го запише с камерата и да прати филм4ето на приятелката му
    Real Warrior's Don't Dance

romeo86
    Guest
    Nedeite taka hora.... nadqvam se dnes Z. da govori s neq i da napravi ne6to po vaprosa ...
    A za informaciq sestra mi be6e ostavila web-kamerata na pc-to da me zapisva .. taka se izdani rabotata

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от romeo86
    Nedeite taka hora.... nadqvam se dnes Z. da govori s neq i da napravi ne6to po vaprosa ...
    A za informaciq sestra mi be6e ostavila web-kamerata na pc-to da me zapisva .. taka se izdani rabotata
    аха... а сега пък твоята възлюбена секс мечта да говори с приятелката ти... абе, я по-добре се удави в някоя чешма и забрави за нея. така си я наранил, а сега...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Цитирай Първоначално написано от romeo86
    скачай в кенефа с 3те крака и готоо

ми ко да ти кажа не лъскаи в стаята си вече пък ако бях на мястото на приятелката ти 1во един хубав бои да знаиш следващия път на коя снимка да лъскаш
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ако някой все още се е съмнявал, то вече е ясно, че става въпрос за улична фикция.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    i spored men si p1len idot ako si po4nal da izpitva6 ne6to k1m druga zareji prqtelkata si po dobre ot kolkoto da q l1je6 dori i samo v1v fantaziite si.ti si mngo izvraten we 4ovek kaka ne te e sram kak si mogal da pogledne6 sestrasi v o4ite i da moli6 za pro6ka qvno ne si dobre umstveno. mngo sajalqvam praqtelkata ti 4e e trqbvalo da prijivee tova az ako bqx na neino mqsto 6tqx da se pom14a da ti o4ernq jivota i nikoga NEBIX TI PROSTILA E NO SE PAK TOVA S1M AZ

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    i spored men si p1len idot ako si po4nal da izpitva6 ne6to k1m druga zareji prqtelkata si po dobre ot kolkoto da q l1je6 dori i samo v1v fantaziite si.ti si mngo izvraten we 4ovek kaka ne te e sram kak si mogal da pogledne6 sestrasi v o4ite i da moli6 za pro6ka qvno ne si dobre umstveno. mngo sajalqvam praqtelkata ti 4e e trqbvalo da prijivee tova az ako bqx na neino mqsto 6tqx da se pom14a da ti o4ernq jivota i nikoga NEBIX TI PROSTILA E NO SE PAK TOVA S1M AZ
    еее... чак пък толкова извратен. просто е нормално същество от мъжки пол...
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    А не мислиш ли, че приятелката ти те пробва с това и че може тя да е накарала З да те пита и да види дали ще се навиеш и тогава да реши какво ще прави.
    Иначе не ти вярвам на историята,де

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    ако това е истина...и ако аз съм на мястото на приятелката ти няма да те погледна повече за нищо на света, това е супер обидно..

Фен Аватара на Fr0s7y
    Град
    D-town
    Ам "забрави" камерата включена пак и лъскай бастуна и викай "Ох Г" или "Ох М" или "Ох Ф" или там с която буква започва името на приятелката ти. Или казвай азбуката "Аааа , ббб , ввв , ггг" и като стигнеш до З го пропускай
    The sand is singing deathless words to me...
    Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
    Too many doses and I'm starting to get an attraction
    My confidence is leaving me on my own

ima6 bahti sestrata !!! golqma porta e tui
    Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Fr0s7y
    Ам "забрави" камерата включена пак и лъскай бастуна и викай "Ох Г" или "Ох М" или "Ох Ф" или там с която буква започва името на приятелката ти. Или казвай азбуката "Аааа , ббб , ввв , ггг" и като стигнеш до З го пропускай

МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!

Цитирай Първоначално написано от KoKaTa
    ima6 bahti sestrata !!! golqma porta e tui
    2 коша в картуната и 1 тучилка в сърмата и ше я запуши

romeo86
    Guest
    Abe hora , ne znam za6to priemate temata na bazik,ama vi pojelavam da ne vi se slu4va takova ne6to...
    Uvi tova e realnostta za men...
    Z. e govorila s priqtelkata mi i tq e kazala ,4e nikoga ne bi mi prostila za tova ..
    Emi tova e,,
    Pita me dali sam saglasen da se svarjem v Skype i mi dade kraen srok do utre da i kaja ...
    savet ??

Град
    2 метра под земята
    American Pie 146844514689997464 част
    Тъпа съм - опитвам се да бъда Emo! Ама нещо не ми е в кръвта..

Guest
    и 1 тучилка в сърмата
    -хаххаххахааххаххха
    И един ботуш в устата и е тогова за път

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    a be zlence kakav savet iskash? dobre 4e sam kato priqtelkata ti i mnogo se radvam,mackata qvno uvajava sebe si,tova 4e ti ne q uvajavash i cenish si e tvoi problem i teparva 6te go razberesh... haide sega se svarji s tazi `priqtelka`{prefarcunena ku4ka s viziq na folk pevica} po skype i laskai na snimka na biv6ata ti {kakvo drugo ti ostava}... uspeh
    Love you Kris !!!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    btw zabravih da ti kaja 4e si hiper kuho par4e kak mojesh da se hvanesh na tazi? iskash da laskash pred neq ...ne pomisli li 4e moje da te zapi6e i da go pokaje na biv6ata ti a? just do it ...
    Love you Kris !!!

Guest
    @romeo86, цялата ситуация ми се вижда доста тъпа и честно да ти кажа малко измислена... м/у другото колко мега пиксела трябва да е уеб камерата, за да те хване как лъскаш точно на Z?

Мисли трезво и не се чукай със Z, най- малкото, че може да е някой номер погоден от гаджето ти и тя да се опитва да те пробва.

Фен
    Град
    В мечтите ти :)
    Хахаха стига филмира
    А пък ако случайно е истина...браво на сестра ти =D> =D> =D>
    Сънувай,ако ще живееш вечно,живей,ако ще умираш днес!

romeo86
    Guest
    браво на сестра ти
    Aha ,zna4i ti taka bi postapila????
    Ta tq mi sasipa jivota ,tova si e istinata.
    за да те хване как лъскаш точно на Z?
    Ami web-kamerata me snima6e samo kak go laskam i spomenah imaeto na Z. Gadnata mi sestra e vidqla snimkata,na koqto laskah i ot tam tragna cqlata rabota ..
    Otnosno sestra mi:
    Az vse i se podigravah , 4e e debeli4ka i ne moje da si hvane gadje, i tq mi vika sega: "Sega i ti nqma6 gadje i skoro nqma da ima6 !! Kak e ,a ?"
    darji se super gadno s men..Az prosto sam se bazikal s neq ,a tq mi sasipa jivota s tova ne6to, I mi vika o6te " v blizkite meseci 6te ti trqbvat dosta snimki, moje da pomilq priqtelkite si da ti dadat " ...predstavqte li si -15 godi6ni momi4enca

Dnes 6te kaja na Z. , 4e ne iskam da q vijdam nikoga pove4e i iskam samo da si varna priqtelkata obratno ..

btw zabravih da ti kaja 4e si hiper kuho par4e kak mojesh da se hvanesh na tazi? iskash da laskash pred neq ...ne pomisli li 4e moje da te zapi6e i da go pokaje na biv6ata ti a? just do it ...

Nap1lno s1m s1glasna

romeo86
    Guest
    iskash da laskash pred neq ...ne pomisli li 4e moje da te zapi6e i da go pokaje na biv6ata ti a? just do it ...
    Ok de , kazah ,4e nqma da laskam pred Z., daje 6te i kaja dove4era ,4e ne iskam da imam ni6to ob6to s neq .. Vse pak ne sam se saglasqval !
    Ve4e 9 dni otkakto ne sam vijdal ili 4uval priqtelkata si ..
    a flupavat mi setsra se kefi, 4e mi razvali vsi4ko...
    Az po princip masturbiram v banqta ,ama tozi pat re6ih pred monitora,kato nqma6e "uj" nikoi vka6ti ...
    Ot 10 dni ne sam si laskal bastuna ...napravo ni6to ne mi se pravi ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си