- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Европа(Европейски съюз)
честито ви европейки и европеици а от тък нататака кво следва как мислите?
nqkoi kazvat 4e purvite godini 6e e golqma bednost.a 4ak sled pove4e vreme 6e se opravqt ne6tata predpolagam.
Добрата новена е че по телевизията казаха че няма да забранят ШКЕМБЕТО, както се очаваше след влизането ни в съюза.![]()
Отдъхнаха си милон кръчмари по цялата родна земя.![]()
2т. системно
хаХАХАХХахахАхасахАхХхаха хха!аз пък мноо мразя шкембе, тва не ме бърка!Първоначално написано от Amayo
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Мразиш щото не си ял където трябва.Първоначално написано от radito
![]()
2т. системно
да бе да!мноо е гнусно тва!и междудругото "ялА"Първоначално написано от Amayo
![]()
Let The BEAT Control Your Body
а темата за европейскиа саюз ли беше или за шкембе чорбата? бтв и аз не ям шкембе
Е пак казвам - не сте яли истинско такова.![]()
По европа - от първия ден отчитаме увеличение на бензина с 14 стотинки. Ей така без оправдание. Седмичната винетка незнайно защо от 4.50 става на 11 лв.
2т. системно
демек К*р батеПървоначално написано от Amayo
Абре приказки и слухове, какво ще става, много...времето ще покаже кои от тях са верни и кои не.
Има няколко сигурни неща:
Цените в заведения, кръчми и т.н. ще скочат, защото трябва да се пригодят към европейските стандарти, а това ще струва доста кинти(...за консумативи и наемане на консултантска фирма).
3 и 4 блок на АЕЦ "Козлодуй" се затварят. Това ще доведе до поскъпване на тока. Поскъпне ли, храни и т.н....всичко ще скочи.
![]()
![]()
![]()
Не си написал правилно заглавието!Европа НЕ Е ЕС!На връх нова година отново(за кой ли път вече) бяхме унизени,този път от организаторите на концерта,които посрещнаха новата година с надпис на екраните "wellcome europe".Първоначално написано от Thug_Life
България е най-старата страна в Европа!
А по темата-ще го усетим!Предполагам,че ще е доста твърд!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Само знам, че слд като затвориха 3 и 4 бл на АЕЦ-а ни чака криза![]()
От 2 дена незнам кфо се случва с мен... Чувствам се нов човек... и въздухът е по-чист... сигурна съм, че е щот вече сме европейци...![]()
Голяма криза. Не ми се мисли какво ще става следващите години.Първоначално написано от `ImpeNeTraBle_DarKnesS`
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
хехе, а преди 1.01.2007г. да не сме били в Азия бе хора?!? И преди си бяхме в Европа просто са сме в ЕС-то. И кво му е толко хубаво???????? Сичко стаа по-скъпо само за заплатите и пенсиите нищо не казват. Според мен в първите години като членка на ЕС в България ловечето българи ще осъзнаят, че не е толко хубаво, защото абсолютно сичко поскъпваПървоначално написано от BraInLesS_f
![]()
Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22
По към азия сме с тия турци.Първоначално написано от Ziezi
2т. системно
Първоначално написано от Amayo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бахти,тука всеки ден ме убиват от смях!Фани една карта гледай,щом си достатъчно тъп и тва да не знаеш!!
Това ме заби в земята!Първоначално написано от Amayo
![]()
![]()
![]()
България е ориенталска работа. Секи гледа далавери да върти, се се прецакват един друг. Пра българите са монголци, траките са балиму селяните, от тука един милион племена са минали ебали и заминали, накрая турците са заплодили сичките женски, кво очакваш да излезе от българина? Един прост лайнар кво друго, дай му овце и козе по цел ден да пасе и да си вее хуя. Само къде циганите са по работливи от него. Ти в европа не знаеш ли че гледат на България като страна от третия свят?Първоначално написано от p4elata_brumze
2т. системно
Спокойно,всичко е наред!Не всеки има щастието да не е извънредно тъп!Първоначално написано от Amayo
Да, никой не твърди, че сме перфектен народ. Кусури имаме, както всички останали.Първоначално написано от Amayo
99% от това, което току що написа, са пълни глупости! Пример- траките са били селяни?!?!?! Ахахахахахахах..."голям акъл си".
"Ти в европа не знаеш ли че гледат на България като страна от третия свят?"...нещо пак не си разбрал. Поинтересувай се малко.![]()
Батенце обиколил съм цяла европа, няма кво да се интересувам щото вече не ми е интересно.
2т. системно
Бе знаеш ли колко ме боли кой какво мисли за България?Аз пък си мисля,че англичаните са педерасти и се съешават в задниците всеки четвъртък,а германците за мен са копрофаци!И кво?Първоначално написано от Amayo
Ти изкарай една хилядна от парите на англичанинеа и немеца и тогава давай каквито си искаш. Ама като през живота си не си сътровир нищо освен една купчина лайна немаш право нито да се обаждаш нито и да си го мислиш. Сешс се?Първоначално написано от Ziezi
2т. системно
Аз се сетих,че въобще не ставаше дума за тва кой колко изкарва!Сеш се?Първоначално написано от Amayo