- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Европа(Европейски съюз)
Първоначално написано от Ziezi
![]()
А става дума за моралните ценности на супер-супер-мега-мега културния и морално извисен българин![]()
![]()
Абе тояго,ти къде си ходил та приказваш...Първоначално написано от niGGa
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Тогава не прави такива малоумни изказвания.Първоначално написано от Amayo
![]()
Да прави сте - скии парички немаме ама па виж кви сме убави хора.
2т. системно
Те хубавите хора по парите се познават...Първоначално написано от Amayo
е сега вече ни се ... мамата
Goliama rabota 4e sme ve4e v europa.i kakvo 6te stane?????![]()
Ami nadqvam se tfa vlizane v ES da donese samo hubavi neshta na Bulgariq ama nz...s tezi neshta deto gi 4uvam po novinite i det horata govorqt...nz..ne e na dobre..nikak..![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
Какво ни чака ли? Глад, мизерия...От сега ще почна да се запасявам с храна, че после няма мога си купя почти нищо.. А и ходенето по заведения тогава ще става само на високосна...
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Струва ми се че ше видите къде серът гладните...![]()
2т. системно
Стой и гледай.Първоначално написано от sexy_mafia
![]()
Червейче, бил съм във 8 държави от Европа, 1 във Африка и 1 във Северна Америка. И какво общо имаше това?Първоначално написано от Ziezi
Негро,нещо се обърка...Щом,като си бил в толкова държави кво прайш тук?Първоначално написано от niGGa
Чакам да стана пълнолетен.Първоначално написано от Ziezi
А кво ти пречеше да го докакаш там?
Разбиранията на семейството ми, доближаващи се до твоите.Първоначално написано от Ziezi
abe ti za kvo se misli6?!?!?!Първоначално написано от Ziezi
zami mlakni malko ne si tolkova velik i spri da se zaijda6 s vsi4ki 4e tova zname v g**a 6te ti go vkaram!!!!!!!!!!!
Е съжалявам,не си падам по такива преверзии...Що не вземеш да прочетеш цялата тема и тогава да пишеш?Първоначално написано от sexy_mafia
ne mi se i misli kakva kriza te bade ne nqkolko godini a dosta godini mai bg nqma bade6te 6te se napalni s cigani i turci i balgarite 6te mizerstvame ei tva 6te e za sajalenie![]()
![]()
mi az sum mnogo protiv cqlata taq istoriq s evropeiskiq suiuz,gore dolo sum zapoznata sus obstoqtelstvata..i znam kakto se o4alva da stane![]()