- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- При гримирането
1.
При гримираме спазвайте следната последователност:
2.
дневен крем (поставяйте го и когато фон дьо тенът ви има хидратиращи свойства)
3.
коректор
*
фон дьо тен
*
пудра
*
вежди
*
очи (молив, сенки, спирала)
*
руж
*
червило (молив, червило, молив).
1.
Фон дьо тенът трябва да е с цвета на кожата ви или един тон по-светъл - светлата основа подмладява.
2.
За веждите използвайте специалния молив (той е по-сух), след което ги изчеткайте с четчица.
3.
Матовите цветове изглеждат по-естествено, по-прозрачни са.
Блестящите отразяват светлината, правят погледа искрящ.
Топлите нюанси и земните тонове са подходящи за деня, за вечер избирайте студени тонове (отразяват светлината) - виолетов, син, зелен.
4.
Спиралата поставяйте първо на миглите на долния клепач.
5.
Моливния контур на долния клепач правете през миглите.
6.
Очната линия е по-трайна от молива. Поставя се по-лесно, ако първо се очертае с молив. Прави се отвътре навън.
7.
За да не се „разлива” червилото, използвайте молив за устни в същия или в тъмнокафяв цвят.
Очертайте устните, ако е необходимо, коригирайте формата им, сложете малко и върху тях.
Поставя се червило, излишното се отнема с книжна кърпичка.
8.
Ружа нанасяйте с четчица, която предварително сте издухали.
9.
Стопляйте моливните гримове в ръката си.
Върху нея опитвайте и сенки.
10.
Използвайте горната част на дланта между палеца и показалеца като палитра за крема, фон дьо тена, сенките и моливите.
11.
Подчертайте външния ъгъл на окото чрез леко завъртане с черен молив. Той е приложим и когато не се използват сенки, а само спирала.
Това е метод за придаване на светлина на погледа.
12.
Ако бързате, спирала, черен молив във външния ъгъл на очите и червило са достатъчни за лек дневен грим.
Успех!!!
![]()
миси![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
мерси и от мен![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Първоначално написано от Lorraine
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Мерси![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
да и аз благодаря![]()
мн добре е написанои обяснено..
истината е да влезеш да се къпеш, след като се гримираш обилнои такива познавам.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ааа, кво искате да кажете-че секи път като излизам ще се мацота със сичките тия работи ? Да бе, само молив и гланц са достатъчни според мен
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Много полезна тема.Мерси и от мен![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Искрени аплодисменти и едно голамо Браво и Благодаря на iskamTe_vednaga
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?