.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Moderated: Прасците са ми слаби и ботушите са ми широки...

hora imam gaden problem krakut mi dolu e slab i kato sloja botu6i te mi sedqt prekaleno 6iroki obikolih si4kite magazini no ne si namerih botu6 po kraku mi bihte li razre6ili po nqkakuv na4in problemut mi 6te sum vi blagodarna i iskam da vi popitam ima li drygi hora s takiva kraka 10x predvaritelno

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Град
    Панама
    Ами вземи си ботуши с връзки Аз също си взех с връзки щото пък моя крак е голям долу и не моа да си ги затворя

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)

Re: imam problem

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hora imam gaden problem krakut mi dolu e slab i kato sloja botu6i te mi sedqt prekaleno 6iroki obikolih si4kite magazini no ne si namerih botu6 po kraku mi bihte li razre6ili po nqkakuv na4in problemut mi 6te sum vi blagodarna i iskam da vi popitam ima li drygi hora s takiva kraka 10x predvaritelno
    neznam kolko ti e slab krakyt no az opredelno nikoga ne si namitam obufki po kraka mi..a i az sym mnogo kaprizna na tema obufki ..no naskoro se razhodih po grafa i tam imashe dosta takiva modeli koito mi pasnaha idealno e verno che cenite ne bqha normalni no ..si zaslujavat
    A ako ne si namerish si zemi tip kauboiskite te otgore si se nosqt shiroki
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

a~n~i~t~y
    Guest
    a zashto primerno ne nosish dankite si ili kfoto nosish vatre v botusha...1vo 4e stoi mnogo gotino a i 2ro 6te ti se zapalva prazninata i nqma da stoi grozno nz za men tfa e re6enie

saglasna sam s a~n~i~t~y ... i az pravq kato neq
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Обувай вълнени чорапи

Абре не всички бутуши са широки отдолу ;д ако си от голям град неможе да не си намериш някви дет да ти паснат.
    Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Купи си ботуши с връзки и почни да правиш упражнения за пръсец ...
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си