- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Обичате ли КОЛЕДНИТЕ ФИЛМИ?
Обичате ли да гледате Коледни филми?А обичате ли да ги гледате у дома с някой друг член от семсйството си?
Ми на нашите не им остава време ,а аз съм си свикнал сам,ама си тегля от нета,че тия по телевизият са рЕдко тъпи.Иначе - да,обичам да гледам Коледни филми ,но само през зимния сезон,защото тогава ми е такова настроението![]()
Законите са едни!или биеш,или те бият...
Аз обожава, да гледам КОЛЕДНИ ФИЛМИ.Много ги харесвам и се радвам , че дават изоблие от такива филми по Коледа и Нова година.
А за роднините-гледам ги или сама, или със сестра ми, или майка ми.Зависи, кога дават филма , защото може и да е на работа!!!!!Но ми доставя удоволсвтвие да сме заедно и да гледаме такива филми!
еми обичам ама покрай коледа...основно преди нея...
Понякога.
Абре има добри коледни филми, ама са малко.![]()
Коледата принципно беше преди 10 дена май![]()
![]()
Иначе обичам, НО само преди нея...ей така за настроение
![]()
о даАз мноооооооого ги обичам Коледните филми .Видя ли филм в името на който има Коледа, 100% 6а го гледам пък дали сама или с някой от семейството няма чак такова значение
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Аз също много харесвам филми с коледно настроение и когато давата такъв по телевизията аз съм 100 % пред телевизора,въпреки че не гледам особено телевизия - за коледни филмчета винаги се намира време,а с кой ще го гледам ... ами най - често се случва с брат ми![]()
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT
дам, обичам да съм се сгушила вкъщи на топло и да гледам такива филминяма зн дали съм сама или не
![]()
любимият ми е "Време за чудеса".. по Hallmark са го давали мн пъти и всеки път ми е интересно да го гледам![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Обожавам коледните филми!!!Предават голяму настроение пък и не са някви натоварващи (ако мога така да се изразя)...Гадното е,че сяка година повтарят филмите и тук таме някву ново филмче..и някак се губи интереса...
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Не обичам коледни филми...може да се загледам,но да седна специално заради тях не.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
ooooooooo tolkova koledni filmi izgledah taq godina 4e kato 4uq za dqdo koleda mi se draifa ve4e![]()
Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P
ponqkoga sa mi dosta int... :}} abe zavisi kakuv e filma i 4oveka s koito go gledam :P
Да,обичам
Ами да ти кажа...нагледала съм се на коледни филми и те общо взето не се различават много, много един от друг честно казано.Обичам да гледам филми с приятеля ми.
Dam,obi4amPovdigat mi nastroenieto
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Обожавам ги!
Голяма слабост са ми! По всяко време на годината![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Обожавам ги.
Допринасят и едно много хубаво настроение особенно когато ги гледам по-точното време.
Първоначално написано от Анонимко
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
obojavam tezi filmi
gledam gi po vsqko vreme na godinata![]()
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА,
ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ!
Че кой не обича Коледните филми?- особено покрай празниците!
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Да обичам!Само че тая година нещо ги пропуснах повечетоБез значение с кой ги гледам, важно е да приповдигнат коледния дух!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Обожавам коледните филми