.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен
    Град
    Мбабане
    абе важното е да си хейтър също толкова модерно колкото да си фиешън хаус-чалгар

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от reason
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]o prosto .. nqma da go 4eta.. murzi me a i ne mislq 4e si zaslujava
    Ммм заслужава си.Това което е написано там е вярно,а и споделям мнението на Ескада.Защото има едни от моя клас,които не са чували за Qeen,Pink Floyd,Scorpions,Deep Purple и т.н.Казах им,че харесвам Evanescence и те ме погледнаха,сякаш...едната не знаеше за Рей Чарлз.Не че са общи стилове музика,но в крайна сметка са класики,поне от обща култура трбва да ги знаеш.Книги не обичат да четат-било загуба на време.За тях е по-интерсно да прочетат някоя клюка или глупост в "Хай Клуб","Блясък","Космополитън ".Знаят всички клюки,но примерно някоя световна новина от голямо значение-въобще не ги интересува.Иначе имат претенции,че са голяма работа,че ще ходят в елитни гимназии,че тр да ги уважават,макар че се държат като пълни к***и(само дето са на по 13 г.).Пък представате ли си какви ще бъдат след около 5-6 години?
    Тъй че...това действителността.
    аз познавам хора, които са чували за такива групи, но според тях мен трябва да ме е срам, защото ги слушам, тъй като били прекалено стари и "нормалните" тийнейджъри не ги слушат. Те слушат Парис Хилтън и чалга. Баси представата за нормално имат някои хора

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Първо: Чалгата е световно, не само българско явление... Или искате да ми кажете, че Парис Хилтън и Black Eyed Peas са нещо по- смислено от чалгата? Същата работа са...
    Второ: Защо си тровите живота с подобни неща... Чалгата била известна, всички слушали чалга, чудо голямо.... Нали вие не слушате, защо се занимавате с другите.
    Аз не слушам чалга, но не ми пречи...
    Иначе статията е интересна, но доста крайна
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от rosskata

Иначе статията е интересна, но доста крайна

ако не беше, нямаше да се чете

Фен
    Град
    Grenland
    Да слушаш метъл е личен избор,да слушаш чалга е присъда....

Мм статията е смислена.Проблема одавна не е в това какъв стил слушаш,проблема е че се повече и повече този стил се налага се едно е единствен на света.Никога не бих се ръководил от това какво слушат другите и за да направя впечатление някому да го слушам и аз.Много от тиинчетата постъпват точно така.За мен това е овцедушие.Чудел съм се как може да се възпитава който и да е при такава пошлост в клиповете на чалгаджийките.Какъв пример дават на младеща някви разголени каки?А после се питаме защо има курви???
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от reason
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]o prosto .. nqma da go 4eta.. murzi me a i ne mislq 4e si zaslujava
    Ммм заслужава си.Това което е написано там е вярно,а и споделям мнението на Ескада.Защото има едни от моя клас,които не са чували за Qeen,Pink Floyd,Scorpions,Deep Purple и т.н.Казах им,че харесвам Evanescence и те ме погледнаха,сякаш...едната не знаеше за Рей Чарлз.Не че са общи стилове музика,но в крайна сметка са класики,поне от обща култура трбва да ги знаеш.Книги не обичат да четат-било загуба на време.За тях е по-интерсно да прочетат някоя клюка или глупост в "Хай Клуб","Блясък","Космополитън ".Знаят всички клюки,но примерно някоя световна новина от голямо значение-въобще не ги интересува.Иначе имат претенции,че са голяма работа,че ще ходят в елитни гимназии,че тр да ги уважават,макар че се държат като пълни к***и(само дето са на по 13 г.).Пък представате ли си какви ще бъдат след около 5-6 години?
    Тъй че...това действителността.
    Това, че ти слушаш тези изпълнителни, не значи че и те трябва да ги слушат. Аз също харесвам Scorpions и Deep Purple, но никога не съм натрапвала личния си вкус на останалите. Точно там ви е грешката. Какво толкова като се слуша чалга или метъл или тем подобни неща? И не съм съгласна, че слушането на даден стил музика те кара да живееш по определен начин. Едното няма нищо общо с другото, стига да не си дотолкова вглъбен в определен стил. И да, Мартин Карбовски определено е много краен във всяко едно отношение и определено му липсва едно от най-важните човешки качества - толерантност и уважение към останалите, било то и по-различни от теб.

Още нещо - това, че един човек слуша чалга, не значи, че той е по-малко човек от всички останали и че ще пропадне. Защо сте толкова тесногръди бе хора??? Роската правилно каза, че 50 Cent, Black Eyed Peas, Ne-YO и хиляди други изпълнители не пеят нищо по-смислено. Дори напротив, но вие им се кефите нали. Айде, тези които не харесват чалга и слушат рап и хип хоп със сигурност ще се сетят за една песен на DMX, в която той изрежда около 2 мин имената на момичетата, с които е бил - Миника, Вероника, Джесика и прочие. Това смислена песен ли е ?

П.П. Голямо разделение правите между метъл и чалга... Не ми се щеше да споделям, но не веднъж ми се е случвало да виждам как метъли друсат весело задници под звуците на някое ритмично поп-фолк парче... Вече нищо не може да ме очуди. Просто се забавлявайте и не се впрягайте за такива дребни и маловажни неща, като това кой каква музика слуша. Слушайте това, което ви е на душата

Град
    2 метра под земята
    ne mi se 4ete...ama kat go pro4eta 6e ti kaja
    Тъпа съм - опитвам се да бъда Emo! Ама нещо не ми е в кръвта..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Ескада
    камо ли не...(само че тоя израз те не го знаят...)
    Как ще го знаят, като няма такъв... Изразът е "едва ли не", а "камо ли" е съвсем друга мизерия...

Цитирай Първоначално написано от protoss
    като изключим метъла, защото да грачиш и сереш на сцената, според мен не е изкуство
    Не ме карай да започвам с тва, темата е друга все пак...

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Второ: Защо си тровите живота с подобни неща... Чалгата била известна, всички слушали чалга, чудо голямо.... Confused Нали вие не слушате, защо се занимавате с другите.
    Може би защото постоянно ни навират чалгата в лицето? Чалгата е навсякъде около нас, тя наистина е начин на живот за едно мнозинство. Тя не може да бъде игнорирана току-така.

Цитирай Първоначално написано от malone
    Проблема одавна не е в това какъв стил слушаш,проблема е че се повече и повече този стил се налага се едно е единствен на света.Никога не бих се ръководил от това какво слушат другите и за да направя впечатление някому да го слушам и аз.Много от тиинчетата постъпват точно така.
    Ъхъ, ъхъ!

Цитирай Първоначално написано от Cool^GirL^^
    И да, Мартин Карбовски определено е много краен във всяко едно отношение и определено му липсва едно от най-важните човешки качества - толерантност и уважение към останалите, било то и по-различни от теб.
    Нима? Или просто притежава нещо, което повечето от нас нямат - воля да се защити?

Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^
    Роската правилно каза, че 50 Cent, Black Eyed Peas, Ne-YO и хиляди други изпълнители не пеят нищо по-смислено.
    Затва и тях ги определям като чалга (;

Работата не е до музиката. Чалгата в музиката е последствие, не причина, макар че точно "поп-културата" държи хората в заблуда. Трябва да се борим с истинските причини - липсата на душевни ценности, на вяра в някаква, каквато и да е, система от идеали.

Статията е стара, от 1999. Доколкото си спомням (защото нямам време да я чета пак), в нея Мартин би се радвал, ако наистина попаднем под американско културно влияние, само и само да се отървем от чалгата. Днес, осем години по-късно, стана точно обратното - едва ли не целият свят е под чалга-влияние. Както чалгата в България започна като музика, крадена от Турция, Сърбия и т.н., така сега целият свят краде от Америка идеалите за "гъзария" - звезди, гангстери и подобни пълнипразни уроди.

В един объркан свят като днешния, вече няколко поколения откриват нещо лесно разбираемо (всъщност ти трябва малко да се замислиш, за да откриеш, че няма смисъл), в което да вярват, в чалгата, в гъзарията. А знаем, че чалгата във всичките й форми е забавна, докато не повярваш в нея.
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Бунтар

Цитирай Първоначално написано от Cool^GirL^^
    И да, Мартин Карбовски определено е много краен във всяко едно отношение и определено му липсва едно от най-важните човешки качества - толерантност и уважение към останалите, било то и по-различни от теб.
    Нима? Или просто притежава нещо, което повечето от нас нямат - воля да се защити?
    Глупости!!! На него просто му е хубаво да преиначава нещата, да ги окрасява и по този начин да стане поредния комерсиален и четен автор на разни статийки. Признавам, че е наистина добър, но определено не смятам, че се "защитава", както ти казваш! Как се защитава? Разликата между него и повечето хора е, че на него не му пука да каже истината такава, каквато е (или такава, каквато той мисли, че е, защото неговата и моята истина са две напълно различни истини)... и то защото има кой да го чуе/прочете. Защото и аз и ти и който и да било можем да кажем същите неща, но казаното ще си остане като ехо в пустиня. Той просто има аудитория

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Когато на хубав човек му е кофти - това е блус.

Когато на кофти човек му е хубаво - това е чалга.

Прав си, бате

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^

Глупости!!! На него просто му е хубаво да преиначава нещата, да ги окрасява и по този начин да стане поредния комерсиален и четен автор на разни статийки. Признавам, че е наистина добър, но определено не смятам, че се "защитава", както ти казваш! Как се защитава? Разликата между него и повечето хора е, че на него не му пука да каже истината такава, каквато е (или такава, каквато той мисли, че е, защото неговата и моята истина са две напълно различни истини)... и то защото има кой да го чуе/прочете. Защото и аз и ти и който и да било можем да кажем същите неща, но казаното ще си остане като ехо в пустиня. Той просто има аудитория
    В момента правиш същото, за което го набедяваш него. Отричаш чуждото мнение

Мега фен Аватара на machoka
    Нали се разбрахме, че няма да има повече такива теми?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си