.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    На този форум му липсват основни УТВЪРДЕНИ функции. Едната е "report bad post". Другата - "warn user". Освен това благинки като "rate user" също ще са много полезни - така ясно ще се вижда кой от съфорумците е утвърден компетент и кой само говори простотии.

Един такъв голям и респектиращ форум като teenproblem би трябвало да ги има тези неща!

А това е отворен форум, в който мнозинството нови теми се пускат от спорадични посетители, които имат нужда от помощ. Да забраним на гостите да пускат мнения - това си е.. хех.. щях да кажа комунизъм.. пълно потъпкване на основната мисия на сайта - да помага на незнаещите. Ако е необходимо да си правиш регистрация само за едно мнение - едно, че много хора могат да се откажат изобщо да искат съвет. Второ - че базата данни ще се натъпче за нула време.
    =D> Сега да се надяваме, че някой ще се вслуша.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    ...

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ами, поначало аз имам форум и мога да ти направя. Но няма! ^_^ Затова изброявам неща, които (предполагам) могат да се имплементират. Не знам какъв е сорсът на teenproblem. Всъщност знам - ОСТАРЯЛ Е!

Seizure of Power, единствено е необходима воля. Но и аз знам колко малко воля мога да отделя за подобно нещо. Стига да не ми плащат, естествено. Ако имам заплата.. ^^
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Повече от фен
    ...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Seizure of Power, единствено е необходима воля. Но и аз знам колко малко воля мога да отделя за подобно нещо. Стига да не ми плащат, естествено. Ако имам заплата.. ^^
    аз не говорех на теб

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    аз не говорех на теб
    А, извинявай.. Просто напоследък съм станал като quench, свикнах все да съм центърът на внимание и всички за мен да говорят и да ми се слагат някакви малки момиченца ^^
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    С шоколадме ги привличаш малките момиченца,нали

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    С шоколадме ги привличаш малките момиченца,нали
    не, със сложни изречения

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    С близалка, бе...
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Повече от фен
    ...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от jeditte
    А Seizure of Power за по-оригинално си служи само с прости изречения Както казах У ИднЪ темЪ, Seizure of Power, Улюбих сЪ У тебИ, УсобИнУ сИга, кат знам че си на тли и половина
    да, така е
    П.П. споменах ли, че обичам да ме пипат там дето чуркам още не съм научил как се казва

Супер фен
    Град
    Айдееееее. Пожелавам ви да правите много готин секс без предпазни средства! Поне, докато SoP не стане на 12 да му дойде първата спермичка.

Повече от фен
    ...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от jeditte
    SoP, тва ме изкефи, муахаха... е то и аз обичам да пипам /и не само/, така че ще се разберем Или трябваше да се направя на Убидена и да кажа "ИИИИИииии, повече няма да си играя с тебе, щот говориш акани думички и си правиш пишката на кокалче"
    една акана думичка не съм казал
    да ме пипнеш, да не ме пипнеш - и в двата случая няма да ти простя

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Hora regnata sum ot 2003 i ni6to ne se e promenilo ot togava! Razgledaite po-starite temi v razdel "Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни" i 6te vidite 100 takiva temi! Mn svestni useri si trugnaha ot toia forum imenno zaradi sityaciata s mnogoto gosti i malkoto moderatori.. Prosto se primirete!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Hora regnata sum ot 2003 i ni6to ne se e promenilo ot togava! Razgledaite po-starite temi v razdel "Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни" i 6te vidite 100 takiva temi! Mn svestni useri si trugnaha ot toia forum imenno zaradi sityaciata s mnogoto gosti i malkoto moderatori.. Prosto se primirete!
    дрън дрън тръгнаха си, щото имаха големи усти и ги баннаха повечето

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    МНОГО ДОБРА идея.
    Омръзна ми от малоумници....
    Аре модератори или там каквито трябва, да си размърдат сивото вещество и да измислят нещо!
    И на мен ми писна от малоумници като quench! Съгласен съм изцяло с теб!

И тази тема на комплексарчето да се заключи моментално!

LOCK LOCK LOCK!!!!
    Ахахаха, много на място За съжаление горкия quench не се вижда колко е жалък, още повече с подобни теми.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    дрън дрън тръгнаха си, щото имаха големи усти и ги баннаха повечето
    Da ama teia deto nai pomagaha si trugnaha po sobstveno jelanie.Kato Suni naprimer! Vse edno! Ne e vajno koi i za6to si e trugnal vajnoto e 4e kolkoto i temi da pyskate ne6tata niama da se promeniat i moderatorite 6te produljavat da ne is vur6at rabotata kakto triabva! Prosto ne mogat 3-4 4oveka da se opraviat s takuv goliam forum!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    спокойно скоро няма да има нужда да се оправят с каквото и да било

още ли дрънкате тука ве?!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от ANBU пСиХаР
    да, що ?
    проблем ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ANBU пСиХаР
    да, що ?
    проблем ?
    Чуди се с кого да се заяжда момчето.

Guest

Re: Ужас! Помагайте,бре,хора!

Цитирай Първоначално написано от quench
    Съжалявам,че пускам тази тема тук,но така най-лесно ще се забележи от юзърите.

Омръзна ми (а и на вас,предполагам) от нещастни комплексари,които пусклат я зверски слески изказвания,я подобни теми - и ето,сега има един такъв,явно юзър,който не смее да се покаже.

Тъй като не можем да забраним да се задават неудобни от интимна гледна точка върпоси анонимно,трябва да има строг контрол над писането във форума.

Именно ние сме тези,които трябва да уведомяват модераторите за нарушения в правилника на форума. Сигурно на тях им е писнало само аз да пускам ЛС-та с линкове към нуждаещи се от коеркция мнения и теми.

Призовавам ви да си изпозвате правата и да искате от модераторите наказания или цензуриране на неетични изказвания и на нарушения в правилника!
    Ае ти оплакваш ли са е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си