- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ужас! Помагайте,бре,хора!
=D> Сега да се надяваме, че някой ще се вслуша.Първоначално написано от shizzle
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
...
Ами, поначало аз имам форум и мога да ти направя. Но няма! ^_^ Затова изброявам неща, които (предполагам) могат да се имплементират. Не знам какъв е сорсът на teenproblem. Всъщност знам - ОСТАРЯЛ Е!
Seizure of Power, единствено е необходима воля. Но и аз знам колко малко воля мога да отделя за подобно нещо. Стига да не ми плащат, естествено. Ако имам заплата.. ^^
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
...
аз не говорех на тебПървоначално написано от shizzle
![]()
А, извинявай..Първоначално написано от Seizure of Power
Просто напоследък съм станал като quench, свикнах все да съм центърът на внимание и всички за мен да говорят и да ми се слагат някакви малки момиченца ^^
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
С шоколадме ги привличаш малките момиченца,нали![]()
не, със сложни изреченияПървоначално написано от shadow4e
![]()
С близалка, бе...![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
...
да, така еПървоначално написано от jeditte
П.П. споменах ли, че обичам да ме пипат там дето чуркамоще не съм научил как се казва
Айдееееее. Пожелавам ви да правите много готин секс без предпазни средства! Поне, докато SoP не стане на 12 да му дойде първата спермичка.
...
една акана думичка не съм казалПървоначално написано от jeditte
![]()
да ме пипнеш, да не ме пипнеш - и в двата случая няма да ти простя![]()
Hora regnata sum ot 2003 i ni6to ne se e promenilo ot togava! Razgledaite po-starite temi v razdel "Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни" i 6te vidite 100 takiva temi! Mn svestni useri si trugnaha ot toia forum imenno zaradi sityaciata s mnogoto gosti i malkoto moderatori.. Prosto se primirete!![]()
дрън дрънПървоначално написано от slun4ice
тръгнаха си, щото имаха големи усти и ги баннаха повечето
![]()
Ахахаха, много на мястоПървоначално написано от Анонимко
За съжаление горкия quench не се вижда колко е жалък, още повече с подобни теми.
Da ama teia deto nai pomagaha si trugnaha po sobstveno jelanie.Kato Suni naprimer!Първоначално написано от Seizure of Power
Vse edno! Ne e vajno koi i za6to si e trugnal vajnoto e 4e kolkoto i temi da pyskate ne6tata niama da se promeniat i moderatorite 6te produljavat da ne is vur6at rabotata kakto triabva! Prosto ne mogat 3-4 4oveka da se opraviat s takuv goliam forum!
![]()
спокойноскоро няма да има нужда да се оправят с каквото и да било
![]()
още ли дрънкате тука ве?!
да, що ?Първоначално написано от ANBU пСиХаР
проблем ?![]()
Чуди се с кого да се заяжда момчето.Първоначално написано от Seizure of Power
Ае ти оплакваш ли са е?Първоначално написано от quench