- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ужас! Помагайте,бре,хора!
Обвинен в? Подстрекателство? Кекек, да живеят динамичните IPта и анонимността на интернет пространството!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Първоначално написано от shizzle
Хехехе, реална анонимност в интернет няма, особенно що се отнася до правителството, могат да проверяват логовете на всеки доставчик и да проследят всичко до като стигнат до тебТо дори само посещението ти във форума показва IP-тo ти пък, че било динамично няма да ти помогне много на някой който има достъп до всичко необходимо
Ако си мислиш че арестуваха топ ъплоадерите във арената, като са писали във форума им и са ги помолили да дойдат в районното, за да ги арестуват, то явно ти е прекалено развита фантазията![]()
И на 73 да станеш това не е гаранция че ще си по-умен от който и да е 16 годишен
Готин, мислиш ли, че ако някой напише в Интернет пространството нещо от рода на "педофил съм и не шибам путки по-големи от 12 години", ще е достатъчно основание за повдигане на обвинение? А дори да се повдигне обвинение, смяташ ли, че ще се стигне до нещо повече от това? Направо ще припадна от смях, аман вече от -Първоначално написано от Анонимко
![]()
Левски шампион але але!
брее....къв въпрос...ами педофилка...чак не...ама обичам млади мъже хахахПървоначално написано от Kulio Gangstera
П.С абее..не видях че некви правят съботажи на добрите юзъри тук..и като добро шаранче си коментирах по темата...