- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 23 годишен девственик
Аз съм на 23 години и все още съм девствен. Никъде не излизам, нямам приятели и денонощно пиша в Интернет форумите. Какво да направя за да се уредя с маце?
Започни да излизаш,запознай се със нови хора.
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Нямам приятели. Освен виртуални такива в Нета. С кого да изляза? Имам пари, но нямам с кого да изляза и съм самотен.Първоначално написано от Komshiikata
Самоубий се и в Рая (или в Ада,нз,ама като не излизаш едва ли си грешник) и там си намери приятелка ^ ^
и аз имам същия проблем грозен съм с 3 очи и 2 усти и 8 крака, оная ми работа я отрезаха като се родих (доктора мислил че е пъпната връв) и съм малко бавно развиващ се 10 пъти повтарах 1 клас ама сега се стегнах и минах в 2-ри. Та ако някоя мома ме ареса нека пише, че я изведа на вечера у хоремага с каруцата на тате
ее човек кво ти е направил куенч![]()
нов клонинг на quench![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Иди се разходи![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Излез с някой от виртуалните си приятели. Аз така направих и вече съм с това момче 2 години и 4 месеца. Освен това съм адски влюбева и невероятно щастлива!
Хората станаха недоверчиви някак и трудно се решават на реална среща. Не знам колко хора от този форум са излизали с някого от Интернет, но искам да кажа - ХОРА НЕ Е СТРАШНО!!! Има много самотни сърца нуждаещи се от любов!Първоначално написано от krem4et0
Аз личон не бих излезнала просто така на среща с някого си. Само с един съм се виждала и си бях много доволна, но защото наистина знаех с кого излизам. Не очаквай, че всеки срещнат ще иска да излезнете, с тези които веднага се навиват, обиновено повече от една среща не излиза... Първо си намери 1-2-ма реални приятели, защото проблемът ти не е в секса.
Купи си китара и стани метъл. Всички обичат метъли-китаристи. А и фенките са МНОГО ЯКИ!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
shizzle ти метъл-китарист ли си ???? А фенките верно са яки, дигат сто от лежанка сигурно /говоря за ония едрогабаритни момиченца с къдрави коси, които се подвизават по повечето концертчета/
Ako moje6 da me sdobie6 sus CD-to na Avril "my world" 6te te 4ykam denono6tno![]()
http://www.mininova.org/tor/415491 ей ти цялото ДВД с клиповете! Кога ще ме ебеш?Първоначално написано от Rocky_girl
Имам китара и слушам метъл (понякога), но не съм метъл-китарист ^_^Първоначално написано от jeditte
А за фенките - просто по-големите се набиват по-лесно на очи. Охх, мале, като се сетя младежките години. Бир-феста, "Стари муцуни", 2-3 литра бира по-късно и обграден от метълки метър и шейсет..
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Първоначално написано от Rocky_girl
аз ще се здобия са него![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Значииии....
Имаше тема за 20 годишен девственик.
Имаше тема и за 21 годишен девственик...
Сега има и за 23 годишен девственик.
Хайде направете една и за 22 годишен девственик, та ако има някой такъв да не остане пренебрегнат и забравен от света. Бива,бива,ама чак пък толкова.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
shizzle, все повече си мисля, че сме се срещалиама нямам метър и шейсет, така че... не съм била от "фенките" сигурно...
da ne si moderator v data.bg(6eguvam se)
Аз тъкмо мислех да почвам темата за 24 годишния... не бях забелязал, че за 22 годишен липсваПървоначално написано от bungle
хаха
Все едно да кажеш "Не съм си отворил очите. Що не виждам?!"
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
Първоначално написано от нуждая се от помощ
flirt4e.com (опаа...скрита реклама...)