- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 23 годишен девственик
къде е скритото ?Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
абе и аз си помислих че не е много скрита рекламата ама...както и да е
Тъй като си социален инвалид (явно) и вече одъртяваш логично е да търсиш утеха в и-нет пространството, но това само те прави задръстен нетаджия. Та както те посъветваха, пусни си дълга коса, стани метълист и почни да се учиш как да си ушиеш дрехи за следащото Дарк ревю на Тату феста и да свириш на китара, но в никакъв случай да не изпълняваш неща, от които слушащите да не ги боли главата. Току виж яките мацки(100-120кг) почнат да си падат по теб. Евентуално вече ще си съвсем преебан от живота, така че няма да има повод да се оплакваш, че си девствен.
И така и така си в интернет, поръчай си надуваема овчица! Толкова шанс имаш!Първоначално написано от нуждая се от помощ
![]()
![]()
![]()
Излез с някой от виртуалните си познати
Докато седиш на компа, определено няма да си намериш мадама.
toi kaza 4e e stesnitelen ,kak da izlezne bez priateli [ istenski 100% e iskal da kaje ,tui kato vseki ima poznati nezavisimo dali sa priateli ili ne ] i da otide nqkade kato e Sramejliv i az da bqx i az shtqx da se ot4aq,toi e na 23 az oshte sum na 17 i sum negoviqt slu4ai TO4no !!!Първоначално написано от koalka
Ебати стеснителни момчета, тва звучи като мъжевствени момичета. Бахму майката новото поколение все педераси се раждат...
eternity?![]()
![]()
![]()
![]()
Има доста хора , който мислят че да си дествен е обидно , съветът ми към тях е , че секс се прави не от нужда а от желание , защото първият път се помни вечно...... а аз точно така се преебахи сега честно казано ме е яд .
Така че срокове няма важното е да си струва! (но найстина ако зацикляте 24/7 на тъпите компютри , няма скоро да видите женско , избираш си или шЪ си ГЕЙмър или шЪ водиш нормален живот , казвам нормаллен защото повечето като стоят24/7 пред компютрите незнаят на кой свят се намират)
Успех
(въй толкова не съм писал от първи клас насам)
Глупости, много хора владеят и двете.Първоначално написано от c0ca1na
![]()
Скъпе.Първоначално написано от koalka
![]()
Оооо да по :"Скъпе" (или Скайп) ще забиеш няма ти казвам каква мацка..... ся ще ти развия 1 теория (с риск да си навлеча гневът на момичетата) та........ както ти каза :"Скъпе" и кво - по цял ден ще си чатите -> няма да излизате -> тя няма да излиза -> няма с кого да излиза -> само вкъщи си стой -> грозна и сдухана !Първоначално написано от Анонимко
Е продължавай да търсиш любовта на живота си в :"Скъпе"![]()
Стани от компютъра и излез. Виж се с някой от нет-а. Като си седиш само у вас няма как да намериш приятели и гадже.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
1-во: Не е толкова лесно да излезеш с "приятелите" си
2-ро: Кво като изляза?! Знам го от личен опит, немога и една дума да кажа на момичето... Пък и откъде да знам че тя няма гадже и да ме пребият някъде![]()
3-то: Грозничък съм, но това не е проблем
Тъй че не ми говорете, че проблема е в мен, проблема е в тъпите чалга-момичета, които отбягват да говорят с мен...
П.П. Аз съм друг девственик, на 26 години съм, успокой се приятел и на нас ще ни дойде времето![]()
![]()
Познавам един дето заби по skype на скайпващ режим неква дебелана но му правела супер готини свирки. Той на 23 тя на 17. И двамата били девствени до преди това, а сега са щастливо семейни. Чакат и дете. Тай че живота понякога е прекрасен
Аз съм на 28 и също съм девствен. Имам същия проблем като вас. Надявам се в този форум да си хвана някоя ученичка и заедно да напреднем в секса. Аз мога да и помагам с уроците, защото като ученик бях отличник и седях винаги на първия чин в ляво до прозореца.Първоначално написано от Фукера
Аз съм на 73 и се опитвам да си вдигна падналия маркуч,докато си мисля за млади девойки в народни носии с боси крака...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много бъзици,много нещо..хахахаха.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
quench!!!
Безсрамник!
И берящи босилек за бобеца,а?![]()
"Общо онлайн са 97 потребители: 35 Регистрирани, 6 Скрити и 56 Гости"
без коментар
Аз съм единият скрит. Признавам си без бой.![]()
За другите и аз съм без коментар. Особено за броя гости.![]()