- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- По колко часа на ден седите пред компа?
5-6-7 часа, зависи от ситуацията. Може пък и само 1-2 часа да седя, променлива работа; 0
по същия начин съм и азПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
от 3 до 6 по принцип 6-7
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Най-често от три до шест часа.Сутрин съм на компа ако не уча,а вечер сестра ми седи.Ако сестра ми не седне-сядам аз и стават повечко от 6 часа =]
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
....I love my computer
you're always in the mood
I get so turned on
when I turn on you
I love my computer
you never ask for more
You can be a princess
or you can be my whore.....
![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
..по много!
или поне компютъра ми нон стоп си е включен,както и Irc-то ии всяка свободна минута си я прекарвам тук.А ако нямам време през деня да седна,вися до 3-4 през нощта
мисля,че съм маниачка,а тва...не е добре,щото другата година вероятно поне в началото няма да си имам pc (като[ako]стана студентка...)
get off.
прекалено много
kompa e lubimiqt mi predmet bez nego nemoga dosta 4esto sym na nego da ne govorim 4e ne go izklu4vam bez nego neznaq kakvo bih pravila![]()
Различно, но винаги е над 10 часа. Днес например на работа - 6 + до сега у нас.......още 3......тъй ще да е.
Ползва търсачката.
3-6
Различно.През седмицата когато съм на училище не много-около 2 часа.Имам доста да уча и не ми остава време.В петък и през уикенда повече.Кофти ми става на очите ако стоя дълго време пред монитора и затова правя почивки.
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
6-10 часа-Заболе ме задника от седене!И винаги иам време за всичко.
Много зависи,ама като съм свободна 3 до 6 часа, като съм на училище едва успявам по час да се задържа тук![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Еми от 3-6...А през почивните дни 1-3 часа щото ставам по-късно(днеска направих изключение) и излизам и такам
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
отивам на даскало , връщам са и засядам по цели нощи , че чак и до сутринта![]()
ammm zavisi poprincip ne sqdam,no sega kako bqh v vakanciq stoq po 2-3 4asa 6toto nqmam ko da praq po obqd i 4ak ve4er izlizam
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!