.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    палави_ръчички
    Guest

ВЪЗБУЖДАЩИ(ЕРОТИЧНИ) МАСАЖИ

Обичате ли да ги практикувате и имате ли си 'техники'? Тук всеки може да пише за начина,по който обича да прави тези масажи и ако иска да подкрепи мнението си със някоя статия как можеш 'да накараш отсрещния да се гърчи от кеф' ,как и къде пипате точно? Хайде споделяйте тук.

Голям фен
    Град
    Бургас
    масажи освен по... другаде не съм правила
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от panterata

На точките какво трябва да пише?

Иначе едва ли ще откриеш статия как се правят масажи. Първо тря разбера момче ли си или момиче за да знам какво да ти кажа и къде да пипаш

палави_ръчички
    Guest
    Момиче съм,ама не виждам много да пишете,не знаете ли,не искате ли?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от палави_ръчички
    Тва трябваше да го подчертаеш преди това за да ти изнеса лекцията. Вземи си пуканки или нещо легенче преди да седнеш че ще е дълго

купи си някакво олио за масажи - джонсън
    Момчетата тъй като гледам по нищо освен по половите органи и като гледам и акъла на днешното момчешко общество не се различават от момичетата - момчетата имаме почти същите ерогенни зони като на момичетата осве Дж точката и другите точки.
    Трябва да знаеш че момчетата обичаме дани галят по гърдите, по бедрата, между бедрата (бедрата като отделно, не половите органи), врата, гърба, малко под топките и самия песнис. Ако тръгваш да правиш масаж на момче, започни задължително от гърба, един нищо си невинен на пръв поглед масаж в началото и нищо особено... Мачкай му но не така че да го боли а нежно гърба, гали го масажирай го, целувай го, после го обърни по гръб, целувай и разтривай и малко мачкай гърдите му, даже може да ги захапеш, мажи го изцяло над кръста, ръцете, мускулите, най-вече гърдите и а ве незнам дали знаеш къде се намира простата ама се поразрови в гугъл и си намери снимка къде е простата, малко под пъпа мисля че се намира и там го разтрий но не натискай много защото там е и пикучния мехур и ако не искаш да става момчето да ходи през пет минути до тоалетната да пикае по-добре не натискай много. Минаваме по-надолу. Първо масажирай бедрата му, нека цялото му тяло освен половите му органи бъдат навлажнени с олиото. накрая остава и половите му органи. Незнам дали си била чикий или си правила свирки, ама просто му хващаш члена и с мнооооог огооггого бавни движения му го разтриваш, после с другата ръка хващаш топките му. После за момент спираш така че да не свърши и прокарваш ръце през цялото му тяло...

Така като го изчислявам, ако го направиш много бавно и страстно са отишли 30-40 мин може и повече може и по-малко зависи как се представиш и до колко те желае човека

Един съвет- ползвай фантазията си и мисли къде по дяволите би искала той да те докосне за да се възбудиш. Така ще знаеш , е не напълно но ще знаеш къде и на него му е приятно да го докосват, но основното е врата да бъде целуван и гърдите.

Ами успех и го правете винаги с предпазни средства!!!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от палави_ръчички
    Тва трябваше да го подчертаеш преди това за да ти изнеса лекцията. Вземи си пуканки или нещо легенче преди да седнеш че ще е дълго

купи си някакво олио за масажи - джонсън
    Момчетата тъй като гледам по нищо освен по половите органи и като гледам и акъла на днешното момчешко общество не се различават от момичетата - момчетата имаме почти същите ерогенни зони като на момичетата осве Дж точката и другите точки.
    Трябва да знаеш че момчетата обичаме дани галят по гърдите, по бедрата, между бедрата (бедрата като отделно, не половите органи), врата, гърба, малко под топките и самия песнис. Ако тръгваш да правиш масаж на момче, започни задължително от гърба, един нищо си невинен на пръв поглед масаж в началото и нищо особено... Мачкай му но не така че да го боли а нежно гърба, гали го масажирай го, целувай го, после го обърни по гръб, целувай и разтривай и малко мачкай гърдите му, даже може да ги захапеш, мажи го изцяло над кръста, ръцете, мускулите, най-вече гърдите и а ве незнам дали знаеш къде се намира простата ама се поразрови в гугъл и си намери снимка къде е простата, малко под пъпа мисля че се намира и там го разтрий но не натискай много защото там е и пикучния мехур и ако не искаш да става момчето да ходи през пет минути до тоалетната да пикае по-добре не натискай много. Минаваме по-надолу. Първо масажирай бедрата му, нека цялото му тяло освен половите му органи бъдат навлажнени с олиото. накрая остава и половите му органи. Незнам дали си била чикий или си правила свирки, ама просто му хващаш члена и с мнооооог огооггого бавни движения му го разтриваш, после с другата ръка хващаш топките му. После за момент спираш така че да не свърши и прокарваш ръце през цялото му тяло...

Така като го изчислявам, ако го направиш много бавно и страстно са отишли 30-40 мин може и повече може и по-малко зависи как се представиш и до колко те желае човека

Един съвет- ползвай фантазията си и мисли къде по дяволите би искала той да те докосне за да се възбудиш. Така ще знаеш , е не напълно но ще знаеш къде и на него му е приятно да го докосват, но основното е врата да бъде целуван и гърдите.

Ами успех и го правете винаги с предпазни средства!!!
    =D> =D> =D>
    Аз съм правила нещо подобно и отсрещната страна беше очарована (беше след фитнес и...хехе)
    Това с масажа действа доста отпускащо.
    Някой,ако тръгне да ме разтрива нежно и внимателно и ааааййдеее съм го награбила...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от panterata

На точките какво трябва да пише?

Иначе едва ли ще откриеш статия как се правят масажи. Първо тря разбера момче ли си или момиче за да знам какво да ти кажа и къде да пипаш
    по мъжкото достойнство
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Guest
    q kajete nqkoi drug masaj bez olio 4e 6te izcapame charshafite pyk koi 6te gi pere

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Тогава без олио.

А пък аз обичам да ходят по гърба ми. Не е задължетелно да е еротично, но после съм се разтекъл по леглото от кеф. Мога и лигичка да пусна, ако съм бил малко по-схванат.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    q kajete nqkoi drug masaj bez olio 4e 6te izcapame charshafite pyk koi 6te gi pere
    А ве то олиото да не е Калиакра от 80 ст??? Става въпрос за масажно олио. За тяло, Джонсън!!!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Братле,добра реклама направи.

Ама вярно, я който е пробвал с олио Джонсън да каже как е.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    изтересно ми звучи..все се каня на моя да му направя едно еротично масажче...ама все му се нахвърлям веднага и пропускаме масажчето иначе бях чела една статия за еротичните масажи...ама не беше нищо необичайно и интересно...

Умнияя-Дъ Ретърн!, браво, мнопго ми хареса масажа, който описа. От доста време не бях правила и ме накара да се замисля в най-скоро време да му направя едно масжче.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си