.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Интернет Турист
    Guest

Как да предложа да правим на момиче?

Така искам да знам как да предложа да правим секс на момиче...как го правите вие и т.н
    Моля без спам...давайте го по сериозно.
    Благодаря предварително!

Guest

Re: Как да предложа да правим на момиче?

Цитирай Първоначално написано от Интернет Турист
    Така искам да знам как да предложа да правим секс на момиче...как го правите вие и т.н
    Благодаря предварително!
    Покани я на филм у вас

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    ъъъ... след като не знаеш как да я поканиш да правите секс и се притесняваш, представи си какво ще стане като тръгнете да правите секс...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Guest
    Извади го. Тя ще разбере.

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Благодаря предварително!
    Покани я на филм у вас
    абе смей се ти,ама тва е стар номер.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

покани я на кафенце у вас
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Мега фен Аватара на koalka
    Идва си от само себе си.Всеки го прави по различен начин.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

що не и кажеш направо и ако не те разбере я изнасили

Craig David-Walking Away

Guest

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Благодаря предварително!
    Покани я на филм у вас
    да, винаги действа затва го казвам...

Нека сериозно
    Първо преди да направиш такова нещо като да я вкараш в леглото, трябва да бъдеш наистина сигурен че и двете страни го искате. Първо колкото и да и тъпо да звучи трябва да седнете да поговорите(тва е мн важно ако и на двамата ви е за първи път). Първо трябва да поговориш с нея за това дали и тя иска да го направите (какъвто и да е отговора поне остава доброто впечатление). Ако се навие тогава си знаеш как да действаш, но ако е с девственица трябва да бъдеш изключително внимателен!!! Ако не се навие, не оклюмвай - все някога ще й писне да отказва Има и трети вариант - да се навие обаче да не се чувства готова - тогава просто изчакваш, но и всеки ден поне малко намекваш че я желаеш. ЗАПОМНИ ДВЕ НЕЩА!!
    1. Ако й е за първи път - никога не го прави за собствения си кеф защото тогава тя изпитва болка а не удоволствие - бъди по-внимателен даже бих казал много внимателен и много нежен!!
    2. Винаги го правете с предпазни средства за да не влизаш повече във тоя форум със "май е бременна?" . Ако ти е за пръв път - съвета ми е да си носиш повече презервативи - винаги ще има възможност за втори трети даже и четвърти и късмет на петия и шестия рунд за една вечер!!

КЪСМЕТ БАТКА!!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка

Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Благодаря предварително!
    Покани я на филм у вас
    К'во стар номер бе...аз даже да нямам такива намерения и...докъто пусна филма...виждам само началните и крайните надписи
    Аз един филм...2 или 3 пъти съм почвал да го гледам и накрая го гледах сам. Ама има и друга далавера, ама туй е за хората които искат да гледат филм: Правите секс и след това си пускате филма докато партьора/ката ви спи

Guest
    axaxaxaxaxaxa

Интернет Турист
    Guest
    Абе няма да ми е за първи път обаче предишните пъти стана по само себе си без да се разбираме нищо...целувки това онова и айде в леглото. Затова питам...не че се притеснявам да и го кажа обаче не искам да прозвуча,като някакъв загорял или откъсан тип.

Пак за предпазните мерки знам как да действам не съм някакъв откъсак,които си мисли,че нищо няма да стане,ако не ползват презерватив...

А тези,които нямат смислен отговор по темата нека си мълчат,защото изобщо не обръщам внимание на мненията им.
    Благодаря на отзовалите се сериозно.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Благодаря предварително!
    Покани я на филм у вас
    Класика.

Не е нужно да я питаш. Покажи й намеренията ти с действия. (Досещаш се за какви действия става въпрос.)

Действията говорят много повече от думите.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)

Ами, обикновено правим секс СЪС момиче. Когато е НА момиче, гледаме да сме много внимателни и нежни, да не я смачкаме тотално.

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    К'во стар номер бе...аз даже да нямам такива намерения и...докъто пусна филма...виждам само началните и крайните надписи
    Аз един филм...2 или 3 пъти съм почвал да го гледам и накрая го гледах сам. Ама има и друга далавера, ама туй е за хората които искат да гледат филм: Правите секс и след това си пускате филма докато партьора/ката ви спи
    Така си е, аз съм се отказал да гледам филми с партньорката ми. И после момчетата само за секс сме си мислели!! Един път НАИСТИНА исках да изгледам филма, защото нямаше да имам друга възможност и - nichts mamata - тя ми се качи на главата, съблече ми дънките, олигави ме целия - аз гледам! После ми се цупи защо не съм й обръщал внимание!

Оттогава с нея - само филми на Дисни (УМИРАМЕ СИ ЗА ФИЛМИ НА ДИСНИ!)
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)

Ами, обикновено правим секс СЪС момиче. Когато е НА момиче, гледаме да сме много внимателни и нежни, да не я смачкаме тотално.

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Така си е, аз съм се отказал да гледам филми с партньорката ми. И после момчетата само за секс сме си мислели!! Един път НАИСТИНА исках да изгледам филма, защото нямаше да имам друга възможност и - nichts mamata - тя ми се качи на главата, съблече ми дънките, олигави ме целия - аз гледам! После ми се цупи защо не съм й обръщал внимание!

Оттогава с нея - само филми на Дисни (УМИРАМЕ СИ ЗА ФИЛМИ НА ДИСНИ!)
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си