.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Spain Madrid Fuenla

Малко ме е срам да го кажа!!!

Абе да ви кажа и моита не е лесна вяярно е имам мн неща и хубаво момиче си имам ама не смея да я питам за това и за това вас ще попитам и да ми кажете вие какво мислите по този вапрос !! Значи имам савсем леко кривнал пенис което честно да ви кажа малко ме притеснява в смисал не че ме притеснява мене че на момичето няма да и хареса поне на това мнение бях в началото като се запознах и почнах да водя полови актове с това момиче но тъи като мн се обвързах към нея ми е малко гадно като нз тя какв о мисли за това та лошо ли е че ми е малко кривнал на или не е чак пък толкожа por favor помогнете и кажете дали има смисал да се притеснявам Ю?!?!?!?!?!
    Ako jiveem bez promeni na dali mojem da kajem 4e jiveem !!!

Напълно нормално е.Няма прав пенис.Ако не ти е като кука си ок.
    ...

Guest

Re: Малко ме е срам да го кажа!!!

Цитирай Първоначално написано от Guai
    Абе да ви кажа и моита не е лесна вяярно е имам мн неща и хубаво момиче си имам ама не смея да я питам за това и за това вас ще попитам и да ми кажете вие какво мислите по този вапрос !! Значи имам савсем леко кривнал пенис което честно да ви кажа малко ме притеснява в смисал не че ме притеснява мене че на момичето няма да и хареса поне на това мнение бях в началото като се запознах и почнах да водя полови актове с това момиче но тъи като мн се обвързах към нея ми е малко гадно като нз тя какв о мисли за това та лошо ли е че ми е малко кривнал на или не е чак пък толкожа por favor помогнете и кажете дали има смисал да се притеснявам Ю?!?!?!?!?!
    А мислил ли си защо правят презервативи които са релефни? Вибратори които са огънати? Топчета? Тваня значение на никой не му е изцяло изправен, има криви, има огънати, има завъртяни всякви има различни хора различни пишки. Иначе ти куца испано-италианския

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    е, ние не можем да ти отговорим вместо нея. питай си я.
    само дето, няма никакъв проб...
    но тъй като ще се притесняваш докато не разбереш нейното мнение... просто я попитай! може даже да се изсмее на въпроса ти...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Няма пенис, който да е напълно прав. Не се притеснявай толкова. Ако искаш поговори с нея.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Спокойно, това е нормално.

Няма от какво да се притесняваш

Град
    Spain Madrid Fuenla
    Мерси мн поне са поуспокоих малко аз че ще я питам ще я питам ама преди това исках малко сигурност мисля че е нормално
    Ako jiveem bez promeni na dali mojem da kajem 4e jiveem !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си