- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Българска Музика
Слушате ли българска музика?Не става дума за чалга, а за бг поп, рок и т.н.
хъхъ..
Да. Даже най-любимата ми група е българска.
Еми рок,поп,чалга не слушам ама слушам бг музика
Щурците, БТР, Ахат, Стефан Вълдобрев, слушам и някои народни, македонски...
Бранник, Епизод, Холера, Контрол, Срам и Позор, Хиподил ... броят ли се?
Аз съм БЪЛГАРЧЕ да броят се
Както става ясно и аз слушам БГ- БТР, D2, КариZма, Графа, Руши, Дони и Нети,Мастило, Антибиотика, Ирина Флорин, Сафо, Румънеца и Енчев, Те, Мария Илиева, Слави-някои може да го нарекат чалга, но не ми дреме,Тони Димитрова, Тоника, Щурците, ФСБ, Диана Експрес, Тангра, баба Лили- може да е зле, ама има и хубави песни, Васил Найденов, Ритон
хъхъ..
Метъл - Ер Малък, Балканджи, Артерия (Artery), Ахат, Ренегат
Рок - Контрол, Уикеда, Хиподил, Щурците, Тангра, Сигнал, Д2, P.I.F.
Поп - Дони и Момчил
Рап - Гумени Глави, Гошо от Почивка(). Напоследък слушам Обект, Avi MC, Династия Бигаз и Черни Сърца. А и ГенгстЪ ГенстЪ Продакшъ рулззз.
![]()
А и клуб НЛО, ама тях незнам къде да ги сложа. То не че Хиподил, Уикеда и Контрол са "рок", но това го слагав условно.
Попринцип не слушам много българска музика, защото в повечето случай е нискокачествена.
Имаше един албум на Замуда Банана Бенд, в които имаше много яки песни като една дето се пееше в нея "и на тоя клон, и на оня клон всеки слуша канал ком. Кво ша прайм ся с царската глава? Оле, оле ква беля.". Има ли го някъде, защото не мога никъде да го открия.
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
Да, слушам. ФСБ, Щурците, Исихия...
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Silent City,Soundtrack,RTYcool,KozZa Mostra,Sensei,Fars,Logo5,SHK,MD Beddah,Kingsize,NoWallz,LAC................
Б.Т.Р.-велика българска група![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
KingSize,NoWallz,Wosh,X-Team,N.I.S.H.T.O.!...glavno tezi,no ima i dr. na koito me kefat 1-2-3 pesni![]()
Щурците, БТР, Ахат, Стефан Вълдобрев, слушам и някои народни, македонски...
Бранник, Епизод, Холера, Контрол, Срам и Позор, Хиподил ... броят ли се?
Ей ама вие сериозно ги изреждате...тогава ще добавя още някои които слушам от време на време:
Румънеца и Енчев, Слави, Васил Найденов, Ер Малък, Балканджи, Уикеда, НЛО не съл слушал итдавно, но ми харесват, Песни за маса I,II,III и VI част, ФСБ
и още много други знайни и незнайни, които имат поне една песничка която да ми харесва
да живее българския ъндърграунд- aBasement, Scandal, Hangover, Old Joe's Anger, Кану, Агресия, SHk
![]()
ина4е си слушам понякога БТР, Crowfish, Уйкеда, Обратен Ефект, Спот, Ахат, Милена Славова, ПИФ и още, и още, мързи ме да пиша ...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Емии..
Рядко се случва да слушам българска музика,но ме кефят по-старите песни..
Щурците много ми харесват.. БТР също имат много песни,които ми допадат..
Хиподил,Ахат,Обратен ефект,Уйкеда,Контрол.. дам.. май са тези..
Сега за други не се сещам..
Моного обичам и песните за България- Една българска роза особено.. (ма оригиналната,не оная идиотщина на Слави Трифонов)..
![]()
i az sum taka.. e slu6am grafa (no samo nego i samo v opredeleni momentiПървоначално написано от koalka
)
![]()
слушам слушам:Hyperborea,Svarrogh,Distorment,Ер малък,Уикеда,Контрол,Хипод л,Inspell,Past Redemption,CUPOLA,Roseburg,Poduene Blus Bend,Mилена,Ревю,малко Нови Цветя,Тhe Revenge Project.
за жалост само на първите три групи имам оригинални цд-та,но ще поправя таз грешка като сбера малко пари.
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
защо?Първоначално написано от exploitedteen
гледай си работата
и аз слушам тезиПървоначално написано от alice sw
+ Analgin, DRS, Stefan Vuldobrev, Beloslava, OStava, Gravity Co.![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ami rok,4alga ne slu6am!!! No bulgarstakata pop musika q slu6am ot vreme na vreme![]()
Да слушам Графа,Остава,Каризма,Ревю,Н ова Генерация малко,БТР,Васили Найденов,Лили Ивановаа понякога,Атлас,Стоян Михалев и Виктор,Тони,Тоника,Щурците, Васко Тръпката,Дони и Нети,Мастило,ПИФ,Нина Николина малко и нея,Ирина Флорин и тя има хубави песни,Славии това са май общо взето
ми любимите ми hc групи са български...![]()
ne mnogo... no se slu4va ot vreme na vreme![]()
Сенсей, Б.Т.Р. , Кингсайз, Саундтрак, Бате Сашо, Обратен ефект, Хиподил, (чалгия), Ъпсурт... (има и още)