- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Kogato nai dobrata ti priqtelka te nabie!
Bqh na NG v nai dobrata mi priqtelka.E,ne tochno nai dobrata,ama postoqnno bqh po rano s neq.I sa bqh napila i sa {} s edno momche(az ne iskah ama nal sam bila piqna i sa e vyzpolzval ot men) i tq vidqla.I otidi ottatyk pri gadjeto mi i mu kaza sichko.I tq sas gadjeto mi i momcheto det ma {} sa zatvoriha v ednata staq da govorqt.I po edno vreme chuvam kak tq udrq shamar na nqkoi ot tqh.I sled sekundi otvarq vratata i sa zasilva nasreshta mi i pochva da mi kreshti i da mi udrq shamari i iumruci kadeto i padne.Priqtelq mi doide i q sprq,posle i toq det ma {},obache i na nego sa obyrna i mu zabi edin shamar.Az mnogo i sa razsyrdih.I kato se pribrah na drugiq den zvynna na edna priqtelka.I q pomolih da izlzem.I i razkazah vsichko i tq mnogo sa qdosa.Obache sq nz kak da kaja na taq det ma nabi che ne sikam da s avodq s neq,shtoto moi da ma nabii.Pak i to tai stanahme priqtelki,shtoto beshe reshila che haresvam nqkav si i iskashe da me bie.Tq dori i ne sa useshta che q mrazq za tova keoto napravi.I postoqnno ma kara da izlziame sega i kat i kaja che ne sikam smao mi kreshti i taka.Kajete mi kakvo da pravq?Veche ne moga da q nareka priqtelka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато най добрата ти приятелка те набие......... Не ти е никаква приятелка !![]()
If You want peace , prepare for war ! Go hard or go home
заеби я прай се 4е не я познава6 изоб6то 4е не съ6тествува...пък и 6том те е набила то явно не ти е била никаква приятелкаужас..
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
да се смея ли или да плача..
баси глупавия случай,баси глупавите въпроси,абе момиче ти малко мозък нямаш ли, за да можеш да се справиш сама??? За едно нещо съм съгласна - не можеш да я наречеш прителка не вече защото явно никога не ти е била такава ! От тук нататък всичко е ясно... И й позволяваш да те бие? Ахахахахахахах..![]()
![]()
Смях,смях.
Как може да я наричш "най-добра приятелка" при положение, че те е набила?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
абе мене хората как не ме бият ей тъй без нищо?!![]()
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
MuJIoTo^ mi az togava imah problemi s priqtelq mi i po dobre da me beshe bil toi ot kolkoto tq!Ama tq reshi che trqa ma nabii.Am shto sma i pozvolila li?MI ne ne sma i!Prosto te e pone dva pyti kolkoto men i az kvato sam slaba kolko mi trqbva ....
FiRe_LaDy Zle si
![]()
Тя не ти е никва приятелка бе момиче ти чуваш ли се въобще кви ги говориш бе ??Как може да те е страх от нея? А и де да знам не те познавам но ако мен някой така ме набие после няма да може да излиза от тях че ще я е страх!!!Ебаси глупавия случай![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
ааааахХАХХахахХАххахах![]()
![]()
![]()
Тая тфоита "приятелка" не е вред. Как може тя да си позволявада те бие. Мен ако пита6 и кажи какво мисли6- направо без да се ядосва6 и поне да реазбере какво е направила.(от твоите думиразбрах 4е тя незнае защо се даржи6 така)
Ако ти се извини -ок
ама ако пак ти се разкрещи изобщо не се занимявай с тая!
ПС: и друг път не се напивай така![]()
qvno taq e nqkva isteri4ka!Shtom te bie i kre6ti za sqko neshto az bix iz4akaala odobniq moment da me qdosa i da i odarq edin
i posle kat trygne da mi bie 6amari bix i zavartqla rukata -ne e tolkova slojno ! molqte probvai i kaji kakvo e stanalo
![]()
Първо да те пребием пък после да те карам да излизаме се едно нищо не е станало![]()
![]()
мене набие ли ме някой,който и да е той така ше му счупя кофата ше ше си събира мозъка от земята