- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обява "търся си гадже"
Първоначално написано от ErinEverly
е то сички връзки са зарди секса беиначе са зарад любовта ама пак се шлякат ...
п.п аз си търся нова дъска и гадже.. повече наблягам на новата дъска![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Ако имаше Нравствена полиция,тоя форум да е бил затворен отдавна!!!![]()
А аз си мислех,че съм развратен....
![]()
![]()
![]()
Сех, сех, сехПървоначално написано от RedChil
![]()
skate-more,
Е... Едното не пречи на другото. Но само заради сех-а няма много смисъл. Ти сех можеш да правиш и без връзка.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Уууу... Sex Pistols. Btw, винаги съм искала гащи като твоитеПървоначално написано от exploitedteen
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Първоначално написано от exploitedteen
имаш много яки гащи![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
Ерин,свали му ги - сбивате се и ти побеждаваш!![]()
Хубаво е човек да е свободен, но все някога му се приисква да има човек до себе си, който не му е само приятел, а нещо много повече. Човекът е същество, на което не е заложено да живее само, затова има и разум, който води до емоционално привличане към противоположния пол, а не само сексуално, както е при животните.Първоначално написано от ErinEverly
Да, както и да го погледнеш, една връзка е купчина синджири и катинари, които ние увиваме около себе си по собствено желание. Но когато във връзката участват две сродни души, които са срещнали по някакво стечение на обстоятелствата, компромисите и ограниченията си струват... Сега сигурно няма да разбереш какво ти написах, но след време, когато срещнеш някой, който ще те разтърси, ще схванеш за какво точно става въпрос.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
доста култови .. обаче ми се виждат къси... няма да ми стоят добре а съм 1.70
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
аа окей ей вчера видех некъв дет се прай на скинар и тръгна да се заяжда ама бехме много хора и той си продължи нууб
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
Ооо.. той няма никакъв шанс срещу менПървоначално написано от quench
![]()
Dr. Kazimbutt,
Разбрах те много добре. Прав си, че човекът е социално същество. Но за момента няма човек, заради който бих се отказала от свободата си. Аз съм
интроверт и самотата си е част от ежедневието ми. Даже вчера си мислех за това. Тъпото е, че съм много влюбчива. За моя радост обаче, не съм глупава, и умея да различавам повърхностните чувства от дълбоките. Вярно е, има смисъл да се откажеш от способността да правиш каквото си искаш за определен човек. Но, след като такъв човек не съм срешнала, не смятам, че трябва да го правя, само и само да отчитам дейност. Просто не съм такава. Познавам момиче, което е така, и което нито зачита чуждите чувства, нито нищо. Просто "си намира занимание", както тя самата го нарича.
Erin Everly
гащите само аз мога да му ги сваляПървоначално написано от quench
![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Аз най-лесно свалям гащи! Особено след като Експлойтед сам каза в поста си,че са женски (макар и с толкова малък шрифт,колкото и в договор за работа в чужбина)
![]()
а за тва че са женски не се притеснявай и аз имам едни дето са мъжки![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
Абе експлойтед,ти да не носиш и некой женски аксесоар под фланелката?
![]()
Да, странно ще е ако носи. Щото аз вече престанах да нося такива, може би сме свидетели на еволюция на човекаПървоначално написано от quench
![]()
Erin Everly
Хаххаахха... Е ти какъв се изкараааааааааааПървоначално написано от exploitedteen
Erin Everly
Ааа,отдавна му личеше - беше агресивен като жена на моменти![]()
![]()
Първоначално написано от quench
Тц тц тц... Той в критическата влиза. Тогава стават такива катаклизми. Ще си имаме момиченцеееееееееее![]()
Erin Everly
Първоначално написано от exploitedteen
Ела ми де. Предизвиквам те на дуел за сърцето на... За сърцето на... За сърцето на хан Крум![]()
Erin Everly
Аз съм желаещ и за двете!Първоначално написано от RedChil
Само трябва някой да ме вземе! (то съм взет, ми трябва и официално пред Вас да стане)!![]()
![]()
Май автора даже не го барат, така са се отплеснали по темата...Първоначално написано от koalka
Аз пък мисляче 10 страници е доволноПървоначално написано от priti_kiti
Да ама виж коллко двойки се сформираха само от седне пред монитора...по-рационално еПървоначално написано от Elektra_x
К'во ще мръзнеш навън
![]()
аз търся курва за без пари ? явно всеки може да има гадже, дали всеки може да има курва ?
Е то курва с пари всеки може да има (за пари)
Пък и курветинките...искат само 200 водкаОтивай днес на дискотека и ще притежаваш колкото си искаш такива