- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обява "търся си гадже"
Ахахах, като се замисля има хляб в това, което каза...а и е далеч по-евтино от магистралните или елитните феи.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Колко нови двойки се събраха благодарение на темата?
![]()
![]()
hah opredeleno sa "MNOGO"Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
f*ck off!
Бахти веселата тема ...тц тц ...'мамо къде се запознахте с татко ? / ами маминото във 1 форум,там процъфтя любовта ни ,една такава млада и зелена
" "
ахахха боже каква романтика...хора абе има дискотеки,купончета,даскал о ала бала...вече и по форуми ли ще се излага българската младеж ?![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Не бих казал "излага", а "предлага"Първоначално написано от Ice_Queen
да, там ми е идеята. да имаш курва ама да не й плащаш и ако може за по-дълго.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
там вече е майсторството.
Аз съм БЪЛГАРЧЕ ай, земам те официално![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз съм уреден вечеПървоначално написано от alice sw
Е то попринцип "курва" е момиче/жена която скача от ...цвят на цвят, само заради спорта (аз така го разбирам) => няма да търси материални облаго, освен материално оправянеПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Ххахахаха... не, аз от днес така си викамДобре де, на хан Омуртаг (много яко име, винаги съм го обичала"
Хвърлих ти желязната си (или кожена) ръкавица в краката. Какво ще направиш - ще си тръгнеш засрамен или ще се изправиш пред мен![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Ако тоя дългун (кой го казва) се изправи пред теб или ще направиш две крачки назад или ще припаднеш
Ххахахаххаха... Е... Голи до кръста не важи. Нема си показвам циците пред народния театър. Са пак ще ме наречеш сексистка, но разликата е голямаПървоначално написано от exploitedteen
Ти може да си надарен от пластичната хирургия, но моите са истински. А иначе плюнките нямам никакъв проблем
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Нещо такова да, малко са тези вече, които скачат ама не обират пръшеца.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Търся хубави момичета с дупенца като на детски барабанчета. От читрнайси до двайс пет. Ше ги къпя в жакузита, ше им подарявам жуженца и ше ги храня с фафли и кибачита.![]()
Първоначално написано от exploitedteen
12 Соу, кенефа, с розови дрешки (джинси и ризка, разгърдена), дуел с високо отровни газове (надпръцкване)![]()
П.П. Бягам само от раздрусване на цици.
Erin Everly