- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За контрацепцията при 1вия път
Здравейте! Искам да ви попитам - какви предпазни мерки взехте първия път като правихте секс??Чудя се,защото все пак е първи път и си мисля че вероятността презерватива да се скъса е голяма...благодаря предварително,ще чакам отговорите ви![]()
Презерватив и се скъсаМоже първият път да не свършва "в теб" просто + презерватив задължително
![]()
prezervativ !nai-uda4niq kontraceptiv nezavisimo dali e 1-viq ili izob6to \/
Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!
Презерватив при първия, 101 и 1001 път, освен ако не искаш грижи и притеснения, които са ужасно измъчващи...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Определено използвайте презерватив! И не само при първият път, а винаги! Това е единственото средство, което предпазва И от забременяване, И от полово предавани болести едновременно.
Първоначално написано от dark_angel3
Съгласен съм,а ако искате и да избегнете проблемите при едно евентуално късане на презарватива,нека момчето да не свършава "във вас".
Izpolzvai prezervativi,4e ina4e.......mamo,tate![]()
=D> заиПървоначално написано от mysterious angel
Първоначално написано от Kabal
ми при мене 1-я път нямаше предпазни средства!ама ти мене не ме слушай.ползвайте ВИНАГИ презервативи!
Let The BEAT Control Your Body
Точно с презерватив ще се оправите!!Първоначално написано от slip_away
Не само първия, но и всеки следващ път с презерватив. За да си още по-сигурна го накарай да не свършва в теб, така няма да се притесняваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!