- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Koito vse pak znae kakvo iska da pro4ete tova
\Първоначално написано от L31h4z
/ =D> =D>\
/ =D> =D> \
/ =D> =D> \
/
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ето по този начин разбирам и аз секса. А ти, гостенко, го наричаш "ч*кане" и "е*ане".Първоначално написано от хахаХА ДА БЕ ДА
L31h4z, абсолътно съм съгласна с твоето мнение! Браво, изразила си се страхотно!
Първоначално написано от dark_angel3
Хаха, за втори път ми казват, че съм момиче![]()
Момче съм
О, това не го бях видял.Напълно вярно.Когато обичаш човека до себе си полудяваш от една прегръдка, какво да говорим за близоста, която идва с правенето на любов/секса.Ти се оправдаваш с така наречената си 'ценностна система'. Ти явно не знаеш какво е да обичаш един човек,какво е да искаш да му се отдадеш цялата,да слеете телата си в едно,защото тръпнеш само при мисълта за него,камо ли при допира до него..какво е да застанеш в прегръдките му и да застинеш в тях,а секса е сливането,най-върховното преживяване,от което не бива да се лишават нито една двойка влюбени. Напротив,ти си недорасла и още не ги разбираш тия работи. Верно изчакай още някоя друга годинка,може и да се пооправиш.
Секса с любим човек не е просто поредното е***е...но с това си мислене, едва ли ще го разбереш.![]()
...
немога да разбера защо всеки започва да налага някакви възрастови граници все пак хората се развиват различно и всеки се чувства готов по различно време според мен няма нищо лошо едно момиче да прави секс на 16 ако ще и на 15 години стига тя да го иска и да се чувства готова а не защото приятелят й иска или защото приятелките й го правят с една дума всеки сам си решава и небива да бъде нападан от всички за решението си![]()
хахааха абе ей моралната стига злобя че няма кой да те прасне.. ясно е че са ти омръзнали дългите самотни нощи..
от тия там дето викаш че са ти се натискали (което силно ме самнява, понеже като ти чета постовете и си те представям една такава... абе мани бегай..) та от тия момчета поне един ли не те привлече сексуално.. ако не - бахти и фригидната дето тряа да си..
няма значение кога ще почнеш.. няма смисъл да чакаш некъф си принц там от твойте фантазии (доста приказки са ти чели като малка) хаахаа освободи се от предразсъдаците си и си живей живота без мн мн да му мислиш защото в един хубав слънчев ден ще разбереш че живота незнайно как е минал а ти не си разбрала че живееш защото си си фкарала некфи спекове.. и най-добрия съвет дето искам да ти дам е- харесваш си някой яко момченце, зарибявки ала бала след тфа праиш сефтето (без да мислиш 'о, ама дали той е ТОЙ, о, ама дали е моята истинска любов, ох ам ако не е и ме остави, леле' без такиа спекове).. и след тфа като почнеш да се чукаш редовно с вапросното хубаво момченце де, ще разбереш че секса всъшност е мн яко удоволствие и не бива да се лишаваш от него..
пък знаеш ли най-хубавите неща в живота стават неочаквано, без да са планирани и премисляни.. научи се да следваш емоциите и чувствата си.. не се страхувай да изпиташ щастие и болка.. все пак чрез чувствата човек разбира че живее истински..
ай..![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
За мен не е така.И не зависи от ценностната система, а до разбиранията ти.Звучиш ми като някоя бабичка, която се възмущава на днешната младеж.Няма нищо лошо да мислиш така, ама за какво пишеш тема?Има доста такива, а и не мисля, че нещо ще промениш.Не мисля, че на 16 си малка и не можеш да прецениш сама.Има 2 години до 18 например, които не са малко, но не могат да ти окажат чак такова влияние.А и плюс това предишното мнение и първите изречения най-вече са много правилни!
по тази тема може да се изпише много.Колкото хора толкова гледни точки...и нито една не е абсолютна истина.всеки е прав за себе си и има свой поглед в/у нещата.Не виждам само що авторката на темата тряа да изтъква колко е морална и да разпръъъъсква морал.Мацка ,не се знае след колко време ше ти се доебе и ше почнеш да го праиш постоянно(няма лошо)Няма да ти кажа да сзапочнеш да го праиш и че си задръстена.Напротив-уважавам мнението ти и разбиранията ти,но ги запази за себе си...може би някой те е разочаровал и приемаш секса като нещо мръсно и страшно...а то е нещо красиво и чувствено.И аз загубих девствеността си на 16 и не съжалявам....бях сигурна и го напрайх с подходящ човек.Секса е нещо което човек прави когато иска и на каквато възраст иска и е готов когато го почуства.Никой няа право да съди! А удоволствието винаги го има стига да има разнообразие в любовната игра!!! ае respect и искам да питам нещо ама ми отговори честно!!!
Самозадоволявала ли си се някога???
Хах чи аз в 5ти клас се клатих за пръв път...![]()
Sled vsi4kata zloba ,koqto polu4ih zaradi posta si,ne vuznamerqvam da se izqsnqvam nanovo na vseki po otdelno,samo da kaja na tiq deto ne vqrvat,4e sum imala dostatu4no 6ansove,4e prosto gre6at,az taka gi razbiram ne6tata,moje bi pre4upeni prez moqta sobstvena prizma,az se strahuvam ot prekalenata blizost s edin chovek,sigurno za6toto sum bila dosta naranqvana,tochno poneje sum se otdavala cqlata,kato izklu4im sexa,moje da sa moi lichni strahove tova,no naistina i moralut mi ne mi pozvolqva da se otdam na taq vuzrast na nqkogo,otkude da znam,4e ne e zlonameren i 4e nqma da me predade ,sled kato me izchuka? Ne burkam praveneto na lubov sus sexa,molq. Prosto nqmam uverenostta,4e otsre6tniq nqma da re6i prosto da si igrae s men,kolkoto i da sme se sblijili. I taka da e,i da se kriq vuv vechnite si strahove,qvno trqbva da mine vreme,dokato ne zapo4na da se otpuskam i da se doverqvam pove4e na edin 4ovek. No za momenta ne moga. I na vuprosa dali sum se samozadovolqvala-da,pravila sum go. Kakto i da e,stanah mnogo raztochitelna i nqmah namerenieto 'da vi cheta moral' i da ne re4ete,4e sum kazala vsi4ko tova zaradi sobstvenata si nesigurnost-prosto sled opita si i nabludeniqta si kolko izmamnici ima na toq svqt,mi se 6te6e da predpazq pone malko po-krehkata i delikatna 4ast ot momichetata na moqta vuzrast i da gi prizova da pomislqt mnogo seriozno dali naistina te iskat tova i to s TOZI 4ovek..stiga tolkova,smqtam,che se razbrahme.
За мен сексът е просто едно допълнение към връзката..не мисля че когато си на 16 и незнаеш какво искаш. Пък и аз например супер много се нервя някой като ми каже аз съм на 16 примерно и до 18 няма да правя секс..и опа изведнж като станеш на 18 и започваш да се ебеш насам натам,грубо звучи ама е така. Намериш ли човека до себе си защо да не правите секс..това ще обогати връзката ви![]()
aweee mnoo ste zle beeee
dokato ne stanesh v menopauza nikuv seks !!!
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от dark_angel3
mi da ti kaja az sam na 14 pravila sam go nqkolko pati no vse pak mislq 4e si prava za6toto az samata mn se pritesnqvam ot nejelana bremennost
Em poprincip sam za tova koeto kazva6 no ne moga napalno da se saglasq sas vsi4ko. Vqrno e 4e sega ima naistina takiva anomalii kato 11-13 godi6ni deca da pravqt sex samo za6toto sa 4uli ili ot liubopitstvo. Ako govorim za tova da. No ot dr strana ne vijdam za6to na 16 godi6na vazrast da ne probva6, kato znae6 4e naistina go iska6 i to ne samo za da si kato drugite , a za6toto go 4uvstva6. A i ti ako naistina obi4as partniora si dali si devstven ili ne e samo vapros na dumi i nqma lo6o v prenasqneto na 4uvstvata na praktika![]()
Абе какви ги говориш бе момиче?Там...невероятната... ли каквато си!?Какво ти става?Някой ти промива мозъка ли?Да не си член на секта?Защо трябва да представяш нещо толкова човешко и ПОВЕЧЕ ОТ НОРМАЛНО за зловещо и неморално?!Вярно,че има глупави момиченца,които на 12-13 годишна възраст започват да водят полов живот не за друго,а от любопитство,но това скъпа СЪВСЕМ не означава,че човек на 16 години е ГЛУПАК И НЕ МОЖЕ ДА ПРЕЦЕНИ ЦЕННОСТИТЕ НА ЖОВОТА ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ!Гледай сега...самата аз започнах да водя полов живот едва в края на 16-тата си година,но това съвсем не означава че не мога да оценя живота си такъв какъвто е или че ми има нещо на психиката или там каквото и да е от хилядите простотии,които изреди!Бях с приятеля си повече от година и ВСЕ ОЩЕ съм си с него...ТА какъв е проблема в такъв случай?Че на 30 вече ще съм изтощена?ИЛи...какво?КАКВО ЗА БОГА ТИ ПРЕЧИ?
То ти защо мислиш,че само някви пикльовци си си имала за "гаджета"?А?От къде съдя,че са такива ли?Ми защо още не сте заедно с тези твои приятелчета?Защо иначе толкова сериозните ти връзки все пропадат?Това ли е ИСТИНСКИЯ ЖИВОТ за теб? Ай моля те не занимавай повече хората с твоите глупави и излишни изказвания,че и без това като гледам НИКОЙ НЕ ТЕ ПОДКРЕПЯ!!!
Човек започва да прави секс тогава,когато се почувства готов и сигурен в човека до него!Това е!Колкото и ТЪПО да ти звучи!
Аман от такива като теб!
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
BaMBOocHanapylno sym syglasna s teb !!!
No (vinagi go ima i tfa "NO") edin mydar 4ovek mi kaza "sexa mogat da go pravat i ku4etata na vyn, no da pravi6 liubov e izkustvo" koeto do edna stepen mi obqsnqva kakvo iska da kaje tova momi4e , NO ako si siguren v 4oveka do teb ZASHTO NE??? dori da si na 16 ...
Protiv sym 12/13 godi6ni mimi4eta i mom4eta koito neznaqt ebe li in se pikae li im se da ska4at ot leglo na leglo ... no teenager-skite godini sa nai-hubavite , togava trqbva da se radva6 na jivota i bezgrijieto za6toto sled 25 god. idvat zadyljeniqta, semeiniq jivot i mnogo problemi ... zaradi koeto vqrvai mi edva li 6te ti e to4no do sex. Malko sa horata koito mogat da se pohvalqt sys bezgrijen jivot v taq dyrjava...
Az mislq 4e teb prosto te e strah, ne ot samoto 4ukane, a ot razvitieto na edna vryzka, strah te e ot razdqlata, ot fakta 4e moje da ima i vtori i treti i v o4ite na nqkoi hora da se prevyrne6 v ku*va.. znam li tova e samo moe mnenie ... nikoi nmoje da ti kaje koga i s kogo da go napravi6 prosto TI trqbva da go iska6 istinski dari da ne si beznadejdno vliubena ... ne6tata ne vinagi sa taka kakto iskame... ricarqt na beliqt kon nikoga ne idva, kolkoto i da go 4akame zatova az se radvam na tova koeto imam do sebe si, nikoi ne e idealen , NO ti mai to4no tova i 4aka6 ... 4AKAI SI![]()
This is my December
This is my time of the year
This is my December
This is all so clear
This is my December
This is my snow covered home
This is my December
This is me alone
i to4no tova e izkustvoto za koeto mi govoreha na men =D> 4e ima hora koito go razbirtПървоначално написано от mysterious angel
![]()
This is my December
This is my time of the year
This is my December
This is all so clear
This is my December
This is my snow covered home
This is my December
This is me alone
ае за всичко си има време ама има някои дет още по на 12-13 свирки праят вече някои даже се тревожат кво да праят с децата си амаааа то тряа акъл малко
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
Да, сигурен съм, направо ринеш предложенията с лопатата... Цък цък цък горкичката. Като си имала толкова много гаджета не си ли загряла че те са с теб само заради секса а? Май нещо... добро утро стана... Тая фраза за грозното и хубавото явно съм я казал аз щом ме цитираш ама съм забравилПървоначално написано от neveroqtnoto f
![]()
![]()
![]()
както и да е... тва си е твой проблем. Предлагам ти да призоваваш някои хора от пенсионерския клуб да не правят секс. Някои като Митьо Вафлата Стефка Стафидата Марко Шнорхела и Баирсин Бавния. Те ще ти обърнат доста по-голямо внимание. А и един съвет- слд път като ти идват такива мисли в главата, просто си ги запази за себе си, виждам че си умно ама явно не чак толкова, защото знаеш какво ще ти кажем и въпреки това правиш обратното. Ем - приятно скъсване с още около милион момчета....
TI LUDA LI SI BE?QKO SI ZAGORQLA NALI?SPOKO I ZA TEB 6TE SE NAMERI NQKOI BATKO DA TE OTVORI!NO VSEKI SI IMA MNENIE.KOI KVOT ISKA DA PRAVI.![]()
\
/ \
/ \
/ \
/ \
/
badete takiva kakvito ste.
вижте какво бе хора?
Какво му се вързвате на това момиченце?
И много ми е интересно как ще призовеш хората и в какъв по-смислен живот? Момичинце всеки си решава САМ и на никой не му се слушат твоите мисли,разсъждения и упреци!Пази си ги за себе си.....То такива скромни като теб стават много отворени след време,недей говори така,да не се опариш...И какви са тези дълги връзки още на 16год. много ми е интересно?
Така ,че пази си мнението за себе си и недей учи хората на морал,още си много мъничка да го правиш!
Иначе желая ти успех във всичко!
И какво те кара да мислиш че дори и да искаш някой ше седне да те чука? Яките пичове се кефиме на яки мацки с освободен и готин характер а не на някви сдухляци като тебе. Аре вазирай...Първоначално написано от neveroqnoto f
2т. системно
Mili4ka,nedei da mi se pravi6 na interesna. Ili si mnogo izduhana,ili TI SAMATA NE ZNAE6 KAKVO ISKA6,ili govori6 naposoki,6toto prosto si nqmala 6ansovete..jivot1t ti e daden da mu se naslajdava6,kakvi sa tiq re4i i lekcii za moral? Az pretendiram,4e s1m visoko moralen 4ovek i s1m na 16,no tva ne mi pre4i za ni6to-a ti mi izt1kva6 nqkakvi psevdo-istorii,nedei,molq te,qvno ne si se vlubvala i ne znae6 kakvo e. E,kato doide i na tvoq gr1b druga pesen 6te zapee6. Ne vsi4ko m1je sa muhliovci,a moje bi vsi4ki okolo tebe sa takiva,za6toto ti sama si takava,ne si li si se zamislqla?Vseki si ima glava na ramenete i ima hora,MNOGO DOBRE OS1ZNATI NA TAQ V1ZRAST,S QSNI VIJDANIQ I RAZBIRANIQ,koito NE si proemenqt mneniqta,qvno kakto teb,prez secundi i s izgradena psihika i tn. Prosto ne govori,nqma6 opit!
Look deep inside me ...
Evala, tojivqh da vida svesno momi4e da pi6e v foruma, do tuka samo nekvi zadrusteniПървоначално написано от malkoto_sladur4e
(ni6to li4no kum nikoi) ne mi se vijda normalno 4ak na 16 da se pravi sex, az i purvata mi averka go napravihme na 13 (po4ti 14), no ve4e bqhme hodili godina i ne6to, iskarah 3 godini s neq no posle tq zamina za ispaniq i ot togava ne sum q vijdal
Za tva ovajavam Amayo, EvalaПървоначално написано от Amayo
подкрепям с две ръце =D> мноо точно казано!Първоначално написано от Pleasure