.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Цитирай Първоначално написано от L31h4z

Авторката явно има прекалено високо мнение за себе си.
    Ти разсъждаваш точно като една моя съученичка - освен, че и тя е заклета детственица и тя се мисли за много велика...а не е.

e da da...ako sednim da si mislim i za 'v na4aloto na horata...' kakvo sa pravili, misli i t.n. shtqhme da si stoim na etap ranno vyzrajdane... nali vse pak se opitvame da se dvijim napred a ne nazad...
    Е, да, да...ако седнем да мислим за "едно време"...ама, нещата се променят.И аз не одобрявам това разни лапета да се ч**ат като невидели на 14-15 години, но това е положението.И все пак това не е тенденция възникнала само в нашето общество.А и това с ранната загуба на детствеността го е имало още преди 35-45 години, по времето, когато е било модерно да си хипи.И хората някак си са преживели този период.Не ме разбирай погрешно, не смятам, че трябва просто да си затворим очите, но не можем да променим света.

Но едно момиче на 16 години, което знае с кого да го направи за първи път е напълно готово за секс.Не говорим за момиче, което ще се напие на някой купон и ще прави секс с някой си там само за едното еб**е.Повярвай ми познавам както и най-долни ку**и, така и момичета с акъла си, които чакат подходящият и все пак са със съвременни разбирания и нямат нищо против да загубят детствеността си на 16 години, стига да е с когото трябва.Ти какво си мислиш, че майка ти си е загубила детствеността в първата брачна нощ ли? Или може би си резултат от непорочно зачатие?

Говориш за морал.Морала се променя със времето.И мастурбацията е било нещо отвратително едно време.Така, че не парадирай с твоят псевдо-морал, защото на този свят няма константи...освен в математиката.И морала се променя с течение на времето.Едно е да ходиш да се е**ш със всеки срещнат, което и аз не одобрявам, друго е да си загубиш детствеността на 16.С разбиранията на лелята на майка ти - марш от тука!

Не, обясни ми ЗАЩО едно момиче, не трябва да прави секс на 16 годишна възраст.

Оф, много нещо мога да напиша, но ако искаш конкретни отговори, задавай конкретни теми, че не ми се пише 2 часа един пост.
    \/ =D> =D>\/ =D> =D> \/ =D> =D> \/
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от хахаХА ДА БЕ ДА
    Ти се оправдаваш с така наречената си 'ценностна система'. Ти явно не знаеш какво е да обичаш един човек,какво е да искаш да му се отдадеш цялата,да слеете телата си в едно,защото тръпнеш само при мисълта за него,камо ли при допира до него..какво е да застанеш в прегръдките му и да застинеш в тях,а секса е сливането,най-върховното преживяване,от което не бива да се лишават нито една двойка влюбени. Напротив,ти си недорасла и още не ги разбираш тия работи. Верно изчакай още някоя друга годинка,може и да се пооправиш.
    Ето по този начин разбирам и аз секса. А ти, гостенко, го наричаш "ч*кане" и "е*ане".
    L31h4z, абсолътно съм съгласна с твоето мнение! Браво, изразила си се страхотно!

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Чалгата.... това е най-зеленият сопол от дълбоките ноздри на България

Хаха, за втори път ми казват, че съм момиче
    Момче съм

Ти се оправдаваш с така наречената си 'ценностна система'. Ти явно не знаеш какво е да обичаш един човек,какво е да искаш да му се отдадеш цялата,да слеете телата си в едно,защото тръпнеш само при мисълта за него,камо ли при допира до него..какво е да застанеш в прегръдките му и да застинеш в тях,а секса е сливането,най-върховното преживяване,от което не бива да се лишават нито една двойка влюбени. Напротив,ти си недорасла и още не ги разбираш тия работи. Верно изчакай още някоя друга годинка,може и да се пооправиш.
    О, това не го бях видял.Напълно вярно.Когато обичаш човека до себе си полудяваш от една прегръдка, какво да говорим за близоста, която идва с правенето на любов/секса.
    Секса с любим човек не е просто поредното е***е...но с това си мислене, едва ли ще го разбереш.
    ...

Голям фен
    Град
    trqvna
    немога да разбера защо всеки започва да налага някакви възрастови граници все пак хората се развиват различно и всеки се чувства готов по различно време според мен няма нищо лошо едно момиче да прави секс на 16 ако ще и на 15 години стига тя да го иска и да се чувства готова а не защото приятелят й иска или защото приятелките й го правят с една дума всеки сам си решава и небива да бъде нападан от всички за решението си

Супер фен
    хахааха абе ей моралната стига злобя че няма кой да те прасне.. ясно е че са ти омръзнали дългите самотни нощи..
    от тия там дето викаш че са ти се натискали (което силно ме самнява, понеже като ти чета постовете и си те представям една такава... абе мани бегай..) та от тия момчета поне един ли не те привлече сексуално.. ако не - бахти и фригидната дето тряа да си..
    няма значение кога ще почнеш.. няма смисъл да чакаш некъф си принц там от твойте фантазии (доста приказки са ти чели като малка) хаахаа освободи се от предразсъдаците си и си живей живота без мн мн да му мислиш защото в един хубав слънчев ден ще разбереш че живота незнайно как е минал а ти не си разбрала че живееш защото си си фкарала некфи спекове.. и най-добрия съвет дето искам да ти дам е- харесваш си някой яко момченце, зарибявки ала бала след тфа праиш сефтето (без да мислиш 'о, ама дали той е ТОЙ, о, ама дали е моята истинска любов, ох ам ако не е и ме остави, леле' без такиа спекове).. и след тфа като почнеш да се чукаш редовно с вапросното хубаво момченце де, ще разбереш че секса всъшност е мн яко удоволствие и не бива да се лишаваш от него..
    пък знаеш ли най-хубавите неща в живота стават неочаквано, без да са планирани и премисляни.. научи се да следваш емоциите и чувствата си.. не се страхувай да изпиташ щастие и болка.. все пак чрез чувствата човек разбира че живее истински..
    ай..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен Аватара на koalka
    За мен не е така.И не зависи от ценностната система, а до разбиранията ти.Звучиш ми като някоя бабичка, която се възмущава на днешната младеж.Няма нищо лошо да мислиш така, ама за какво пишеш тема?Има доста такива, а и не мисля, че нещо ще промениш.Не мисля, че на 16 си малка и не можеш да прецениш сама.Има 2 години до 18 например, които не са малко, но не могат да ти окажат чак такова влияние.А и плюс това предишното мнение и първите изречения най-вече са много правилни!

sWeEt_SeEd
    Guest
    по тази тема може да се изпише много.Колкото хора толкова гледни точки...и нито една не е абсолютна истина.всеки е прав за себе си и има свой поглед в/у нещата.Не виждам само що авторката на темата тряа да изтъква колко е морална и да разпръъъъсква морал.Мацка ,не се знае след колко време ше ти се доебе и ше почнеш да го праиш постоянно(няма лошо)Няма да ти кажа да сзапочнеш да го праиш и че си задръстена.Напротив-уважавам мнението ти и разбиранията ти,но ги запази за себе си...може би някой те е разочаровал и приемаш секса като нещо мръсно и страшно...а то е нещо красиво и чувствено.И аз загубих девствеността си на 16 и не съжалявам....бях сигурна и го напрайх с подходящ човек.Секса е нещо което човек прави когато иска и на каквато възраст иска и е готов когато го почуства.Никой няа право да съди! А удоволствието винаги го има стига да има разнообразие в любовната игра!!! ае respect и искам да питам нещо ама ми отговори честно!!!
    Самозадоволявала ли си се някога???

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Хах чи аз в 5ти клас се клатих за пръв път...

neveroqtnoto f
    Guest
    Sled vsi4kata zloba ,koqto polu4ih zaradi posta si,ne vuznamerqvam da se izqsnqvam nanovo na vseki po otdelno,samo da kaja na tiq deto ne vqrvat,4e sum imala dostatu4no 6ansove,4e prosto gre6at,az taka gi razbiram ne6tata,moje bi pre4upeni prez moqta sobstvena prizma,az se strahuvam ot prekalenata blizost s edin chovek,sigurno za6toto sum bila dosta naranqvana,tochno poneje sum se otdavala cqlata,kato izklu4im sexa,moje da sa moi lichni strahove tova,no naistina i moralut mi ne mi pozvolqva da se otdam na taq vuzrast na nqkogo,otkude da znam,4e ne e zlonameren i 4e nqma da me predade ,sled kato me izchuka? Ne burkam praveneto na lubov sus sexa,molq. Prosto nqmam uverenostta,4e otsre6tniq nqma da re6i prosto da si igrae s men,kolkoto i da sme se sblijili. I taka da e,i da se kriq vuv vechnite si strahove,qvno trqbva da mine vreme,dokato ne zapo4na da se otpuskam i da se doverqvam pove4e na edin 4ovek. No za momenta ne moga. I na vuprosa dali sum se samozadovolqvala-da,pravila sum go. Kakto i da e,stanah mnogo raztochitelna i nqmah namerenieto 'da vi cheta moral' i da ne re4ete,4e sum kazala vsi4ko tova zaradi sobstvenata si nesigurnost-prosto sled opita si i nabludeniqta si kolko izmamnici ima na toq svqt,mi se 6te6e da predpazq pone malko po-krehkata i delikatna 4ast ot momichetata na moqta vuzrast i da gi prizova da pomislqt mnogo seriozno dali naistina te iskat tova i to s TOZI 4ovek..stiga tolkova,smqtam,che se razbrahme.

За мен сексът е просто едно допълнение към връзката..не мисля че когато си на 16 и незнаеш какво искаш. Пък и аз например супер много се нервя някой като ми каже аз съм на 16 примерно и до 18 няма да правя секс..и опа изведнж като станеш на 18 и започваш да се ебеш насам натам,грубо звучи ама е така. Намериш ли човека до себе си защо да не правите секс..това ще обогати връзката ви

Guest
    aweee mnoo ste zle beeee
    dokato ne stanesh v menopauza nikuv seks !!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    aweee mnoo ste zle beeee
    dokato ne stanesh v menopauza nikuv seks !!!

Цитирай Първоначално написано от dark_angel3
    Чалгата.... това е най-зеленият сопол от дълбоките ноздри на България

Guest
    mi da ti kaja az sam na 14 pravila sam go nqkolko pati no vse pak mislq 4e si prava za6toto az samata mn se pritesnqvam ot nejelana bremennost

bEb0LiNkA
    Guest
    Em poprincip sam za tova koeto kazva6 no ne moga napalno da se saglasq sas vsi4ko. Vqrno e 4e sega ima naistina takiva anomalii kato 11-13 godi6ni deca da pravqt sex samo za6toto sa 4uli ili ot liubopitstvo. Ako govorim za tova da. No ot dr strana ne vijdam za6to na 16 godi6na vazrast da ne probva6, kato znae6 4e naistina go iska6 i to ne samo za da si kato drugite , a za6toto go 4uvstva6. A i ti ako naistina obi4as partniora si dali si devstven ili ne e samo vapros na dumi i nqma lo6o v prenasqneto na 4uvstvata na praktika

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Абе какви ги говориш бе момиче?Там...невероятната... ли каквато си!?Какво ти става?Някой ти промива мозъка ли?Да не си член на секта?Защо трябва да представяш нещо толкова човешко и ПОВЕЧЕ ОТ НОРМАЛНО за зловещо и неморално?!Вярно,че има глупави момиченца,които на 12-13 годишна възраст започват да водят полов живот не за друго,а от любопитство,но това скъпа СЪВСЕМ не означава,че човек на 16 години е ГЛУПАК И НЕ МОЖЕ ДА ПРЕЦЕНИ ЦЕННОСТИТЕ НА ЖОВОТА ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ!Гледай сега...самата аз започнах да водя полов живот едва в края на 16-тата си година,но това съвсем не означава че не мога да оценя живота си такъв какъвто е или че ми има нещо на психиката или там каквото и да е от хилядите простотии,които изреди!Бях с приятеля си повече от година и ВСЕ ОЩЕ съм си с него...ТА какъв е проблема в такъв случай?Че на 30 вече ще съм изтощена?ИЛи...какво?КАКВО ЗА БОГА ТИ ПРЕЧИ?
    То ти защо мислиш,че само някви пикльовци си си имала за "гаджета"?А?От къде съдя,че са такива ли?Ми защо още не сте заедно с тези твои приятелчета?Защо иначе толкова сериозните ти връзки все пропадат?Това ли е ИСТИНСКИЯ ЖИВОТ за теб? Ай моля те не занимавай повече хората с твоите глупави и излишни изказвания,че и без това като гледам НИКОЙ НЕ ТЕ ПОДКРЕПЯ!!!
    Човек започва да прави секс тогава,когато се почувства готов и сигурен в човека до него!Това е!Колкото и ТЪПО да ти звучи!
    Аман от такива като теб!

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

BaMBOocHa napylno sym syglasna s teb !!!
    No (vinagi go ima i tfa "NO") edin mydar 4ovek mi kaza "sexa mogat da go pravat i ku4etata na vyn, no da pravi6 liubov e izkustvo" koeto do edna stepen mi obqsnqva kakvo iska da kaje tova momi4e , NO ako si siguren v 4oveka do teb ZASHTO NE??? dori da si na 16 ...
    Protiv sym 12/13 godi6ni mimi4eta i mom4eta koito neznaqt ebe li in se pikae li im se da ska4at ot leglo na leglo ... no teenager-skite godini sa nai-hubavite , togava trqbva da se radva6 na jivota i bezgrijieto za6toto sled 25 god. idvat zadyljeniqta, semeiniq jivot i mnogo problemi ... zaradi koeto vqrvai mi edva li 6te ti e to4no do sex. Malko sa horata koito mogat da se pohvalqt sys bezgrijen jivot v taq dyrjava...
    Az mislq 4e teb prosto te e strah, ne ot samoto 4ukane, a ot razvitieto na edna vryzka, strah te e ot razdqlata, ot fakta 4e moje da ima i vtori i treti i v o4ite na nqkoi hora da se prevyrne6 v ku*va.. znam li tova e samo moe mnenie ... nikoi nmoje da ti kaje koga i s kogo da go napravi6 prosto TI trqbva da go iska6 istinski dari da ne si beznadejdno vliubena ... ne6tata ne vinagi sa taka kakto iskame... ricarqt na beliqt kon nikoga ne idva, kolkoto i da go 4akame zatova az se radvam na tova koeto imam do sebe si, nikoi ne e idealen , NO ti mai to4no tova i 4aka6 ... 4AKAI SI
    This is my December
    This is my time of the year
    This is my December
    This is all so clear
    This is my December
    This is my snow covered home
    This is my December
    This is me alone

Цитирай Първоначално написано от mysterious angel
    Цитирай Първоначално написано от хахаХА ДА БЕ ДА
    Ето по този начин разбирам и аз секса. А ти, гостенко, го наричаш "ч*кане" и "е*ане".
    L31h4z, абсолътно съм съгласна с твоето мнение! Браво, изразила си се страхотно!
    i to4no tova e izkustvoto za koeto mi govoreha na men =D> 4e ima hora koito go razbirt
    This is my December
    This is my time of the year
    This is my December
    This is all so clear
    This is my December
    This is my snow covered home
    This is my December
    This is me alone

ае за всичко си има време ама има някои дет още по на 12-13 свирки праят вече някои даже се тревожат кво да праят с децата си амаааа то тряа акъл малко
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Guest

Re: Do Умнияя-Дъ Ретърн!

Цитирай Първоначално написано от neveroqtnoto f
    Mnogo si mi interesen Умнияя-Дъ Ретърн! i moga da ti garantiram 4e vuob6te ne se oplakvam ot lipsa na vnimanie ili ot mom4eta,koito da me haresvat i iskat,a da ne govorim kolko predlojeniq sum polu4avala,bez da broq gadjetata si. Povqrvai mi na vseki mu se iska da iz4uka edno svejo par4e ,no rabotata e AZ ISKAM LI? Kakto nqkoi dosta umen 4ovek be6e kazal: 'I groznoto haresva hubavoto',tova ne ozna4ava,che shte se dam na nestoinostnoto i groznoto,i ne,ne mislq,che tova,che sega sum v razgara si i razcveta na silite si me pravi prigodna za sex,az moga da zaloja vsi4kite si dadenosti v druga nasoka,zashtoto smqtam,che te shte me izvedat napred. Imala sum seriozni vruzki,no ne smqtam,che za edno momiche da se 4uka na taq vuzrast e neshto za hvalba. Naistina,moje povecheto vuv foruma,a i v jivota da ne podkrepqt mnenieto mi,no tova men slabo me zasqga,az prosto iskah da vi prizova kum po-smislen jivot,a ne bezrazbornoto razdavane i zahabqvane na potenciala vi!
    Да, сигурен съм, направо ринеш предложенията с лопатата... Цък цък цък горкичката. Като си имала толкова много гаджета не си ли загряла че те са с теб само заради секса а? Май нещо... добро утро стана... Тая фраза за грозното и хубавото явно съм я казал аз щом ме цитираш ама съм забравил както и да е... тва си е твой проблем. Предлагам ти да призоваваш някои хора от пенсионерския клуб да не правят секс. Някои като Митьо Вафлата Стефка Стафидата Марко Шнорхела и Баирсин Бавния. Те ще ти обърнат доста по-голямо внимание. А и един съвет- слд път като ти идват такива мисли в главата, просто си ги запази за себе си, виждам че си умно ама явно не чак толкова, защото знаеш какво ще ти кажем и въпреки това правиш обратното. Ем - приятно скъсване с още около милион момчета....

GOKKKK

TI LUDA LI SI BE?QKO SI ZAGORQLA NALI?SPOKO I ZA TEB 6TE SE NAMERI NQKOI BATKO DA TE OTVORI!NO VSEKI SI IMA MNENIE.KOI KVOT ISKA DA PRAVI. \/ \/ \/ \/ \/
    badete takiva kakvito ste.

Guest
    вижте какво бе хора?
    Какво му се вързвате на това момиченце?
    И много ми е интересно как ще призовеш хората и в какъв по-смислен живот? Момичинце всеки си решава САМ и на никой не му се слушат твоите мисли,разсъждения и упреци!Пази си ги за себе си.....То такива скромни като теб стават много отворени след време,недей говори така,да не се опариш...И какви са тези дълги връзки още на 16год. много ми е интересно?
    Така ,че пази си мнението за себе си и недей учи хората на морал,още си много мъничка да го правиш!
    Иначе желая ти успех във всичко!

Супер фен

Re: Koito vse pak znae kakvo iska da pro4ete tova

Цитирай Първоначално написано от neveroqnoto f
    6e me izvinite ama moqt moral ne pozvolqva edno momiche na 16 god da trugne da pravi sex prosto ne se vruzva tq o6te se izgrajda kato li4nost vie 6te kajete vseki sam si izbira no i taka da e nito edno su6testvo na 16 ne e fizi4eski i psihi4esko gotovo za tova ima da vijda mnogo o6te ne6ta a i ako po4ne6 da se 4uka6 na 16 6te pretrupne6 ot sexa i nqma da ti e kef sled vreme kogato naistina 6te iska6 i moje6 i trqbva da pravi6 taka smqtam az imaite me za staromodna no az prosto si imam cennostna sistema koqto ne mi pozvolqva da mislq za tiq ne6ta na taq vuzrast ,spored men pove4eto ot vas koito go pravite ne ste naqsno o6te napulno sus sebe si vie ste teenageri kogato nastupvat mnogo promeni v organizma vi i cqlata vi su6tnost lesno si promenqte mnenieto i otkude znaete 4e sled vreme nqma da imate drugi iziskvaniq i da sualqvate? taka mersi 4e pro4etohte tova i da vi kaja az samata sum na 16 i naistina iskam da vi nakaram po-seriozno da preosmislite ne6tata
    И какво те кара да мислиш че дори и да искаш някой ше седне да те чука? Яките пичове се кефиме на яки мацки с освободен и готин характер а не на някви сдухляци като тебе. Аре вазирай...
    2т. системно

Mili4ka,nedei da mi se pravi6 na interesna. Ili si mnogo izduhana,ili TI SAMATA NE ZNAE6 KAKVO ISKA6,ili govori6 naposoki,6toto prosto si nqmala 6ansovete..jivot1t ti e daden da mu se naslajdava6,kakvi sa tiq re4i i lekcii za moral? Az pretendiram,4e s1m visoko moralen 4ovek i s1m na 16,no tva ne mi pre4i za ni6to-a ti mi izt1kva6 nqkakvi psevdo-istorii,nedei,molq te,qvno ne si se vlubvala i ne znae6 kakvo e. E,kato doide i na tvoq gr1b druga pesen 6te zapee6. Ne vsi4ko m1je sa muhliovci,a moje bi vsi4ki okolo tebe sa takiva,za6toto ti sama si takava,ne si li si se zamislqla? Vseki si ima glava na ramenete i ima hora,MNOGO DOBRE OS1ZNATI NA TAQ V1ZRAST,S QSNI VIJDANIQ I RAZBIRANIQ,koito NE si proemenqt mneniqta,qvno kakto teb,prez secundi i s izgradena psihika i tn. Prosto ne govori,nqma6 opit!
    Look deep inside me ...

Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Molq molq molqqqqqqqqqqq?!? Na 16 e super normalno ve4e da se pravi sex!!!Razbira se ako si ima momi4eto serioozen priqtel do sebe si i na 14 godini e normalno!
    Evala, tojivqh da vida svesno momi4e da pi6e v foruma, do tuka samo nekvi zadrusteni (ni6to li4no kum nikoi) ne mi se vijda normalno 4ak na 16 da se pravi sex, az i purvata mi averka go napravihme na 13 (po4ti 14), no ve4e bqhme hodili godina i ne6to, iskarah 3 godini s neq no posle tq zamina za ispaniq i ot togava ne sum q vijdal
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    И какво те кара да мислиш че дори и да искаш някой ше седне да те чука? Яките пичове се кефиме на яки мацки с освободен и готин характер а не на някви сдухляци като тебе. Аре вазирай...
    Za tva ovajavam Amayo, Evala

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Цитирай Първоначално написано от Pleasure
    А според мен авторката е много загоряла.Но просто няма кой да я изчука. И се опитва да си внуши , че секса е някъв "грях" докато не станеш на 30.
    подкрепям с две ръце =D> мноо точно казано!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си