.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Цап-Ца-Рап
    Guest

Абе само аз ли го имам този проблем в форума?

Имам следния проблем,като почна няма спирка... не ме разбирайте погрешно,но не мога да свърша по време на секс.Правя го по 2,3 часа докато не започне да я боли... и не мога и не мога да свърша.Някой може ли да ми даде някакво обеснение по случката?

Град
    Sofia City
    ех и аз да бях като тебе ...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    дай боже всеки му!
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Според мен момичето или момичетата не са се справяли достатъчно добре. Аз лично на 2-рия час би довършила момчето със свирка/ да,де не всяко /.

Цап-Ца-Рап
    Guest

:(

Повярвай, дори свирка непомага нещо става с мен.Трябва да си се свърша аз ... иначе мои докат умра да муша

Абе и аз съм правил по 4 4аса, ама, не съм искал да свършвам... Пък за теб не знам. И да ти е във форма и да не можеш - отиди на лекар - ако се налага, да се разбере от какво е: вени, кръвообръщение, мускули нещо (?), или какво. Успех!

Цап-Ца-Рап
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от teenproblemguide
    Абе и аз съм правил по 4 4аса, ама, не съм искал да свършвам... Пък за теб не знам. И да ти е във форма и да не можеш - отиди на лекар - ако се налага, да се разбере от какво е: вени, кръвообръщение, мускули нещо (?), или какво. Успех!
    Ми надявах се да мина без лекар.Но май няма се размине... кофти работа

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Най-добре си отиди. Тук едва ли някой ще успее да ти помогне.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    lol, изключвайки темата, че това може да е ебавка..

И аз съм имал периоди (в началото), когато имах проблеми със свършването. Просто блокирах и си стоях надървен, ама дотам. Единственото, което ми помагаше, бе аз да се долъсна, а и това не беше много лесно, когато момичето те гледа в очите. Не знам притеснявах ли се, какво беше.. *shrug* С времето се научих да се отпускам, да затварям проблемите от другата страна на вратата на спалнята и.. така.

Всичко това става въпрос за първия рунд. На втори рунд да караш 4 часа си е (сравнително) нормално, вече зависи от момиче, чувствителност, поза и т.н.

Ако проблемът ти не е от гореизброените.. Не мога да ти помогна ^^
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Цап-ца-рап
    Guest

:)

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    lol, изключвайки темата, че това може да е ебавка..

И аз съм имал периоди (в началото), когато имах проблеми със свършването. Просто блокирах и си стоях надървен, ама дотам. Единственото, което ми помагаше, бе аз да се долъсна, а и това не беше много лесно, когато момичето те гледа в очите. Не знам притеснявах ли се, какво беше.. *shrug* С времето се научих да се отпускам, да затварям проблемите от другата страна на вратата на спалнята и.. така.

Всичко това става въпрос за първия рунд. На втори рунд да караш 4 часа си е (сравнително) нормално, вече зависи от момиче, чувствителност, поза и т.н.

Ако проблемът ти не е от гореизброените.. Не мога да ти помогна ^^
    Не е ебавка,може би щото и аз съм в началото ли незнам какво става.Дано с времето да отшуми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си