- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- На какъв спорт бихте записали детето си?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

tanci,voleibol,pluvane ako iskat de,to nasila hubost ne stava..az samata ne sym mn po sporta taka 4e ...
зависи от предпочитанията на детето, то само трябва да си реши, но на мен лично най-подходящи ми се струват плуване и акробатика или танци
фигурното пързаляне винаги много ми е харесвало, но в Д-град абсурд да се намери възможност за тоя спорт
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.

Единствения извод, който си направих, е че си изродПървоначално написано от [Lucifer
на каквото иска
защо?Първоначално написано от NiKOLAN

Иначе.. задължително ще се ходи на спорт. Вече какъв - по техен избор. Естествено бих препоръчала и на двамата (момче или момиче) плуване и тенис. Ноо може да ги влече друго - футбол,танци,балет,езда,бой ни изкуства...

защо?
аа и на акробатика може мноо е хубав спорта
добре отговарям защо.
защото ще стане като [Lucifer]Първоначално написано от [Lucifer
Еми бих изчакала да порасне и да реши само какво иска да прави.
![[Lucifer] не е на линия](images/statusicon/user-offline.png) 

na4i nqma lo6f! az sum zapo4nal s karate 2 godini i ysporedno s 6ah pak 2 god i sled tva 8 godini tenis na kort i nakraq ysporedno 2 god tenis na masa .... i sega 1 godina i polvinaПървоначално написано от NiKOLAN
fitnes ... mislq 4e e okay
6te3 si zapi6a deteto na kvoto m use hodi si4ko e vajno!!!
AAAA 6tqh da zabravq i 2 godini karah sk8ama tva nz dal ise broi
На някъв колективен Баскетбол например но ако не иска и иска да спортува друго ще се съобразя с неговото желание
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

ръгби в БългарияПървоначално написано от MaLka SLaDka InTriGa

системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

6te mu dam to ida si izbere no az li4no predpo4itam football
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Първо ще го питам детето какво иска да спортува и това ще избера но мнението ми е за момичетата - танци , момчетата - футбол
Зависи,няма да насилвам детето си да ходи на спорт,които не харесва.Отначало бих го записала на тенис,ако е момченце защо не футбол или фектовка,а за момиченце-балет.

Ако е момиче спортна стрелба,волейол или защо пък не и тенис.Ако е мъжко-пак стрелба или баскет/волей/футбол/тенис..
Ако не му се харесат вижданията ми,ще го оставя да си избира,но много ще държа да се занимава с нещо :P
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

плуване и баскетбол
Craig David-Walking Away

Плуване, баскетбол и шах... да се развие физически и умствено.
По-късните годинки ще му купя карта за фитнес.
wtf
Мисля че то само трябва да реши какво иска да тренира, а не аз да го подтиквам и записвам някъде
Пък може да стане като татко си...всеки сезон да се занимава с някой вид спорт (екстремен разбира се!) и да не се занимава с някви тренировки, треньори, съитборници...

za mom4e-Sumo
za momi4e-6tangi
Ride Loud !
Ride Proud !

е как какво?!?!?!Каквото го влече

Категорично го записвам на ВАЛЕ ТУДО квото и да е детето-мъжко,женско не ме интересува