- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 23 годишен педофил изнасили малко дете през Интернет
Че КУЕНЧ с кое е оригинален? Че се прави на интересен пред децата ли? Пикая аз на такава оригиналност. Това си е ограниченост. Кое му е оригиналното бе, айде дайте пример като сте толкова отворени.Първоначално написано от bungle
само минавам за мнениетоне искам да ви прекъсвам
golemi svalki stavat tukaПървоначално написано от Seizure of Power
bungle s gosta mai sa 5 klas![]()
Не, бе, 3 клас съм.
Кой говори за КУЕНЧ???
Къде намесваш Куенч в разговора за теб и мен ?
Яко бой с камшика. И да излижеш плочките в кухнята.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Това е шеста тема за /по-скоро против/ quench, броих ги, освен това има сума мнения "от негово име" и отнасящи се за него, единственото, което мога да кажа е , че някой сериозно е обсебен от този човек. Вече се оляхте съвсем. quench не е Сатаната, но определено и Господ не е, престанете с глупостите. Не мисля, че някой като него има нужда от защита, а още по-малко че му е зор дали го харесват или не. А лошата реклама е реклама, така че този "кръстоносен поход срещу quench" не само че е излишен, ами има точно обратен ефект. Поне съберете всичката помия в една тема, а не да пускате през час "23 годишен незнам-си-какво"
И с тия теми само правите услуга на Seizure of power, който се възползва да си прави запас от мнения
Dobre kazano jeditte![]()
Ostavete quench namira , ko tolko vi e napravil toq chovek be hora...
какви долни мислиПървоначално написано от jeditte
![]()
И още нещо, да не отварям нова ТЪПА ТЕМА, ще се изакам тука:
Не разбирам защо точно quench и неговите теми /и двайсет и трите му години/ ви провокират толкоз, предизвиквайки бум на възмущение и отвращение, та само с него се занимавате. Мен ме възмущават и шокират темите, от които става ясно колко неосведомени са "правещите секс" за елементарни неща, всички тези теми за постинори и предеакулационни течности, шокира ме възрастовата граница колко е паднала /не съм моралистка и не ги осъждам, просто се шокирам от тая акселерация/, отвращават ме извратените аватари и подписи на някои юзъри - Устна, сцепена с бръснарско ножче, Устни и език, прободени със спринцовка, Сменящи се снимки на нарязани ръце с надпис "Никой не е казал, че е лесно", Женско тяло, обляно с "кръв", има и още, нищо лично към юзърите, които ги използват, но на фона на това, да ми твърдите, че quench бил извратен и развращава и другите, това си е лицемерие. Възмущава ме колко много народ не само че пафка, ами и се друса с леки и не толкова леки наркотици, и то "народ" на около 15 годинки, възмущава ме да гледам второкласници с цигари и пияни гимназистки посред бял ден, а и като говорим за разврат, в една тема се обсъждаше "сексът в училище" и сума хора твърдят, че го правят и одобряват. Защо казвам това ли, не заради quench, а заради принципа. Огледайте се наоколо си и се замислете къде е разврата, а? Май не е сред постовете на въпросния юзър, нито е провокиран от него. Лицемери![]()
Seizure of Power ako se ne obadi nema da go byde..''vyv seko gyrne merudiq'' e
с този пост поздравявам всички мои почитателиПървоначално написано от GiRl^of^PriStOn
![]()
вече съм мега фен![]()
МТАЗЯ ДА ИЗЛИЗАМ СЛЕДОБЕД!!!!! Ебаси гаврата съм пропуснал!!!!
![]()
хм... 16 годишно детенце...Първоначално написано от Имаме новина
и... подлъгвал децата със секс атрибути
дам, куенч, не се и съмнявам...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
ОМГ пазете се куенч е на свобода!!!!особено отзад!!!
Дъ бест аватар от галерията
![]()
Първо, Seizure of Power много ме радва! Честито, младеж!![]()
Второ, Quench, някой тук много усилено се труди да ти създава фенки.Какви услужливи гости...въй въй
![]()
Аз още не съм разбрала с какво скандализираш толкоз гостите...![]()
тц тц тц ...![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ЗАЩО СТЕ ФЕНКИ НА КУЕНЧ?
=D>Първоначално написано от jeditte
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
искат да го онодятПървоначално написано от Въпрос
или той тях
4e kak na 23 e ve4e pedofil, i to da iznasilva6e nqkoi na 9-10 godini.. mi to na 16... i kak taka "podlygva decata" ? ne gi podlygva s bonboni vse pak, taka 4e nz kakvi deca sa, a i ako se sydi po foruma, tuk pove4eto nad 12 se 4ukat
защото той е секси, знае как да ни задоволи и направо ме подърква само като видя някой негов коментар тук...Първоначално написано от Въпрос
пууууууу...
а ти защо питаш?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
КУЕНЧ Е ПЪТЕВОДНАТА МИ СВЕТЛИНА!
КУЕНЧ Е МОЯТ ГУРУ!
МОЯТА МОЗЪЧНА ТРАВМА!
КУЕНЧ Е ВСИЧКО, КОЕТО ТИ ГОСТЕ НЕ СИ!
ТОЙ Е ТВОЯТ КОШМАР.
ТВОЕТО ГЛАВОБОЛИЕ.
ТВОЯТА ИМПОТЕНТНОСТ.
Бънгъл... ще има тупа-лупа между тебе и мене за Куенч!Първоначално написано от bungle
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Какво трябва да направи едно момче от форума, без много опит с жените, за да ги впечатли и да му станат фенки?
Ще има я!
Но не, аз не съм алчна...
Ще си го поделим все някак.![]()