- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къпя се само в неделя вечер.Това може ли да е пречка за секс
Казаха ми приятели, че било хубаво да се мия всеки ден. Но в нашето семейство винаги сме се къпали в неделя, като се приберем от село. Сега имам приятелка, и не знам ако разбере, да ли няма да се прецака връзката ни, заради тази семейна традиция.
Епа добре са ти казали приятелите![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
гоше, ние много си приличамеПървоначално написано от Гошо Кита
![]()
тя може да обича естествените хора с естествените им миризми..![]()
mi da , 6et q precaka mn qsno , az si se kapq vseki den i mi e xtra , na tebe hubu li 6te ti e da se celuva6 s nqkoi koito miri6e ?? pak predstavisi da praite ne6to pove4e ot celuvki , auuuu , ujasss.. tva i lqtoto li se kapite samov nedelq we,,, ujassssssss! kasmet s kapaneto az vlizamv banqta sega !
няма лошоя пробвай да се къпеш през една неделя че все пак икономия да има
![]()
az pa si miim zabite vednuj u meseco, ma q go vute, kato me po4ne - sex sex sex ..... ko kat se kupem vednuj na 2-3 sedmici.....mn huu si se ibem daje :P
Az p1k mirisha na laina ama mnogo mirisha i gadjeto si kefi mnoo...
Tq p1k mirishe na fashkiiqkoooooooooooo
\/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
оо не ще ме съсипетеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Izvinqvai,no ti dobre li si?Trqbva pone 3 p1ti v sedmicata da se vzeme du6...aide kosata moje i po 2 p1ti da se mie ama tqloto pone 3 p1ti v sedmicata trqbva da se k1pe!
![]()
то си е до хигиена но щом цялото семейство се къпете само в неделяНищо не пречи да взимаш бърз душ всеки ден, аз така правя преди да си легна а понякога и сутрин за да се разсъня
![]()
дам..Първоначално написано от Анонимко
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
лелеле... ама ти си бил от честите...
споко! щом майка ти и баща ти са се взели и тебе някой ще те вземе...
пък да знаеш от мене: има хора с фетиш към мръсно бельо... и не само към мръсно бельо, а и към естествени миризми и тъй нататък... пък и ко толкова?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
съвет от мен: пробвай веднъж на година - в морето. по икономично е...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Aз се чудя що селяните меришат!!!!
Дъ бест аватар от галерията
Не ми се вярва момичето да е очаровано като разбере.
Лично при мен не минава и ден без да се изкъпя. Ти опитай минимум 2 пъти седмично.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!