- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- няколко въпроса-банални,но важни...
Снощи с приятеля ми за пръв път правихме секс(бях девствена) и понеже много пъти бях чувала,че за девствено момиче по добре първия път да е без презерватив,защото уж боляло по-малко.. направихме го без...Той не свърши в мен,но все пак ме притеснява нещо...Каква е вероятността да се забременее от онази предеякулационна течност,която се отделя от пениса по време на акта?Възможно ли е според вас да е станала някаква беля?
Във форума бях чела,че ако поставя аспирин във влагалишето си след това също помагало...До колко е ефективен тоя метод с аспирина и имам ли повод да се притеснявам?Много ме мъчи факта,че е възможно да забременея и от това...Помагайте!
ак оси поставиш аспирина на дупката че да не влиза члена сигурно ще има полза(ама от каде такъв аспирин)
не е вярно за първия път че е по-добре без напротив презерватива е овлажнен и ще бъде по-лесно проникването има малкък шанс да станеш мама много малък но си го има направи си тест
![]()
НЯМА ДА ТИ ПОМАГАМ!
На ограничени същества, доверяващи се на тоя и оня и разните слухове, няма да помагам.
Научете едно-ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ.
Аспиринът не помага ГРАМ.Най-много да си преебеш така важната киселинност на влагалището и да си направиш някоя инфекция.
Тъпа си,съжалявам. Всъщност съжалявам единствено, че сте толкова заблудени......И не четете литература. Иииииии.....пффф....дано не си бременна и не ти е лепнал някоя болест.
Moderated by miloto
т.2 от Правилника![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първо, на въпроса ти - вероятност да забременееш ИМА, но е малка. И все пак след седмица си направи тестче. Ние междувремеено ще ти стискаме палци.
Второ - винаги с презерватив! Без презерватив боляло по-малко - дръжки! Презервативите имат лубриканти, следователно пряват акта по-лесен. С презерватив! ВИНАГИ!
Bullshit! Пълни простотии са това с аспирина. Защо правите секс без въобще да имате представа за какво става дума? Прочетете малко!
Първо, не знам кой те е излъгал, че ще те боли по-малко без презерватив. Същото е. Само дето с него е безопасно... Да забременееш от тази течност е мнооого малко вероятно, почти абсурдно. На теория е възможно, но вероятността да се случи - почти никаква. И това с аспирина.. майко мила,
от къде го разбра? Използвайте хапчетата по предназначение, а не да си ги пъхате тук и там...![]()
Нищо ти няма, няма да забременееш.![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
Бременна си!Първоначално написано от asdfgsa
bungle, много си права. И на мен ми омръзна... същата работа като онази другата. "Закъснява ми с един ден, бременна ли съм?"... Нямам думи просто. Кога ще се осъзнаете?Първоначално написано от bungle
2т. системно, бан по профил и ип.
e kfo se sduhva6 kato tolko te e strah 4e moje da si bremenna ima hap4eta koito se polzvat do 72 h mai sled akta .... omg
f*ck off!
и аз съм съгласна... и с риск да повторя- ПРЕЗЕРВАТИВИПървоначално написано от ninsy
![]()
След една седмица се обади да кажеш дали ще има наследници![]()
![]()
![]()
Нямаш ли мозик в главата?
Винаги има шанс от забременяване. Винаги ползвайте презервативи. При първия път е добре да си презерватив, както и при всички следващи.
След седмица си направи тест.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аспирина е контрацептив само ако се стиска между колената!!!!!![]()
![]()
е,заслужавам си увикванетоако изчакам една седмица и ако се окаже положителен?!после какъв е изхода?аборт?или направо сега да пия постинор...обърках се още повече
Първоначално написано от asdfgsa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момичееееееееее, ти не си добре... ахахахахахахахахаха
първия път без презерватив щото по-малко боляло...
ахахахахахаххахахахаха
поне в училище нямате ли презентации?
родителите ти?
брат, сестра?
баба, дядо?
ами приятеля ти?
извинявай, ама толкова ли сте прости... Господииииииии... нямам думи...![]()
![]()
![]()
просто не мога да приема, че има такива хора все още. и то в България... разбирам да беше Африка или... нещо подобно, ама...![]()
![]()
![]()
ужас...
иии... по въпроса ти... има възможност да си бременна.
аспирина пък също е една смехотворна простотия.
ползвай си презерватив.
а ако не ти се дават 20 стотинки... или 4 лева за презервативи... почвай да събираш пари за бебешка количка.
хах... направо се учудвам, че не си чувала и за простотията, че първия път не можеш да забременееш![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
ако е положителен аборт или удар в коремапостинора е за три дни след секс
![]()
Вероятността е доста малка.Но това не е вярно, че по-малко боляло.
Честито! Кръстете го Иванчо!Първоначално написано от asdfgsa
ГЛЕЕЕДАМ И НЕ ВЯЯЯРВАМ НА УШИИТЕ СИ!
Добре, дотук с шегите.
Толкова ли е трудно ча попрочетете нещо тук-там, преди да правите секс!? Да попитате някой по-опитен, на когото имате доверие!? Уффф... не знам за кой път трябва да се повторя, но все пак ще го направя:
1. Секс се прави винаги с презерватив. Със сигурност боли по-малко заради лубриканта.
2. При секс без презерватив или друго СИГУРНО (противозачатъчни, спирали, песари, церкивилни шапки,...) средство винаги има вероятност от забременяване. Направи си тест.
3. Да си слагаш аспирин? Няма да ти стане по-добре, но по-зле може.
Първоначално написано от dark_angel3
просто не мога да приема, че има такива хора все още. и то в България... - написано от Иста
Брао точното си написала в България се лупаме поече отколкот в Китай се тракатжълтурите ама неаме население щот го праим с презерватив![]()
Таа за темата треа да немаш мозък че да верваш на тфа което ти е казала приятелката ти (вероятно т*па к*рва) и да не осмислиш че нема те боли толкоз кат си без презерватив
Аве толко ли не моете да изтраете малко болка че да праите такиа простотии ?
Айде стига сте се шашкали...Не стига,че не е свършил вътре,ами и карате момичето да се трови с хапчета.Спрете най-накрая!!!
4 години съм го правила с един и същ човек и ако щете вярвайте НЕ СЛОЖИХМЕ ПРЕЗРЕВАТИВ даже и на бъзик.Вън се празнеше и си имаше тая предеакулационна течност.Има я и сегашното ми гадже(и всички останали) и пак си го правим без презерватив!!!
(не давам акъл да се прави без,просто си вярвам на хората,а за пуберите задължително КОНДОМ).
За аспирина-помислете малко! Това е киселина,а сперматозоидите не могат да живеят в такава кисела среда!Бях го писала и друг път,учителката ми по БИОЛОГИЯ в средното ни каза точно това за аспирина-при хипер спешни случаи,когато няма друго с какво да се предпазиш след като е станала белята,аспирина може да ти помогне,но не е 100% гаранция!
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
ultra, позволи ми да изкоментирам практиката с прекъснатия акт. Не ме кефи. Не заради опасност и т.н. Смятам се за достатъчно опитен да си знам способностите.
Просто не ми е приятно да прекъсвам. Много по-хубаво и романтично за мен (и партньорките ми досега) е да си го правиш с презерватив и, когато достигнете оргазъм, вместо да бързате да не стане белята, да се прегърнете и да се изпразниш нормално в гумата. А и след това не трябва да забърсвам момичето - махам презерватива и го пускам внимателно до леглото.
Ти си знаеш, де, ама от любопитство може да пробвате едновременен оргазъм с момчето ти (с контрацептиви, естествено ^^) Много по-интимно е!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Не знам Шизле, ти луд ли си, побъркан ли си....но все пак въпросните гуми, не са 100% сигурни, аз винаги го вадя преди да свърша, няма шанс да свърша вътре.....No way \/