- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- няколко въпроса-банални,но важни...
Е, да се презастраховаш от незнание винаги е по-добре от това да рискуваш прекалено от простотия.
Няма по-сигурно нещо от добре сложения презерватив, шалялярко. Над 2 години водя активен "полов живот", само с презервативи и винаги свършвам "вътре". Досега - никакви проблеми. Трябва просто да знаеш как до го слагаш.
Признавам, без презерватив усещането е по-хубаво, но ми е по-приятно, когато свършвам с момичето. Обикновено след първия рунд се измивам хубаво и ни доставям удоволствието от "на голо", но тогава поначало вече не е толкова романтично.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ами честно казано доста повече ме е страх със презерватив,примерно ако съм си с постоянния ми партньор и той да свърши в мен.Никога не ми се е случвало [-o< да се къса презерватив,но от това най-много ме е страх.Ползваме го колкото да не се цапаме...(пр.ако свършва ще е я по цици,дупе,корем...а с презерватива-вътре..) и всеки път като свърши аз се чудя.."ами,ако е скъсан?" .Прав си наистина,но мен не ме притеснява тая част с едновременния...всеки си свършва по-различно времеПървоначално написано от shizzle
-фатката е да свършим нали?
![]()
Иначе в началото го правехме само с презерватив,след време почнахме и без,а сега повече го слагаме,за да не му става прекалено хубаво,защото свършва бързо(почваме без и по някое време като усети че му идва,спираме,слагам му го и продължаваме) .А и по принцип мразя мириса на латекс,изобщо на гума..след това 2 часа не можеш да се измиеш и все ми докарва на гумаджийница...![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Е един презервати мога да сложа, до сега не ми е изпуснал, но за 100% сигурност го вадя и пак си свършвам в него, но не и в нея. Както и да го сложиш може да се скъса, гаранция никаква, а я си представи ако има зъби тая у оная работа....ко праиме![]()
Абе мъжа свършили, спукана ти е работата с твоето свършванеПървоначално написано от ultra
![]()
П.С. Ако знаеш какъв вулканизатор съм....преди да разбереш, прати снимка![]()
ultra, и твоето, и моето мнение са доста субективни. Само на шаляля е грешно!![]()
![]()
j/k
Късането е ненужен страх, според мен. А миризът на латекс - затова ползвам Durex. Не знам, доста са си дискретни. Е, не става да ми прави френска любов после, но.. Затова са банитеКакто и да е, де, всеки си решава.
И, шаляля.. Точно от слагането е цялата философия, проверен презерватив не се къса. Believe me![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Мани не ме карай да ти вярвам като грешиш!!!!!! Не говорим да ти се скъса от въздух останал в резервоара, не ми се е късал презерватив, ама да вярваш сляпо на една гума...баце ти си луд за връзванеКъсането може да стане от самото търкане ако жената не е достатъчно влажна
Те ако бяха 100% сигурни щяха да правят егати туториалсите за слагането им, а то е просто и никой не е казал гарантирам ти 100%, че жената ще остане неоплодена ако го поставиш правилно, недей ти да се изгвърляш да даваш такава гаранция, че ще почна да свършвам вътре и ако стане белята, ще го кръщавам на твое име
P.S. Ля-тата са ми 4, не 2!!!!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от shizzle
![]()
![]()
![]()
аз слагам презерватива винаги,ама и на мене си не вярвам.Последния път изхабих два.В тъмното не можах да усетя,че ги навивам неПравилно и си заминаха в коша.Хубаво,че моя ги купува на килограм и не ме е яд след това..По 3 лв. ако даваме постоянно,не знам къде ще му отиде края...
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Мани, последния път приятелката ми вика "я че го турим тоя кондом" викам й айде, давай. И по едно време гледам ми го слага на кръка, викам женоо какво прай ма, шаврантио....и тя - а аз се чудим, защо е толко малък....а то било кракЪ ти![]()
Май си пропуснал последните 20 години, когато светът със сълзи на очи благодареше на Господ, че има презервативи. Погледни някоя статистика и виж, че това е най-успешният и използван метод за контрацепция глобално.Първоначално написано от shalqlqlqlq
Няма да те разубеждавам. Купи си Durex, напълни го като балон с въздух и го търкай на мазилката отгоре. Да видим дали ще се спука. Просто се опитвам да ти покажа, че живееш с митове. То, ако така ставаха нещата, досега да сме 20-30 милиарда.
Е.. Ако нещо се обърка.. Прати ми ЛС, че не обичам да си казвам името наляво и надясно![]()
Има ли значение мазилката? Ако се скъса, останалите 2 от кутийката познай на кой ще ги използвам....![]()
ми добре ве вие не внимавате кво правите ние кво можем да напраим мн се дразня вече от такива пубери които направили белята и ся се чудят кво да праят![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
Хммм,с всяка така тема си мисля за увеличаване на раждаемостта......
![]()
![]()
![]()
Шизъл,не хапи хората твърде силно - игнорънс из блис,йе ноу!![]()
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
И ние така и подяволите хем от една страна знам, че няма голям шанс от оплождане чрез предеякулационната течност все си имам 1 на ум и полудявам докато не и дойде отново.Иначе в началото го правехме само с презерватив,след време почнахме и без,а сега повече го слагаме,за да не му става прекалено хубаво,защото свършва бързо(почваме без и по някое време като усети че му идва,спираме,слагам му го и продължаваме)
Да питам...има ли някакви шансове за зачеване, ако се прави секс без презерватив в деня в който цикъла на момичето е свършил и без момчето да се изхвърля в нея?...начи....маха последната превръзка, правят секс без презерватив, той свършва на коремчето и?![]()
![]()
маа фака
споко направи си тестче и ако си бременна си отрежи главата щото сама си си виновна![]()
Craig David-Walking Away
абе аз знам че най-добрия метод против забременяване е аспиринче между коленатаи да не ги отваряш
нали така... а тфа да правиш секс без презерватив, когато предполагам не си омъжена, е най-тъпото нещо ...
It's In The Air, We Raise Our Fists In
ako si bremenna dano sa bliznacii pak ako ne pone krustnik da sam ne sa sardi
Code 37
You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year
абе нищо недей да пиеш! има шанс но е мн минимален.. Постинор според мен се пие когато се скъса презерватива или свърши в теб![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Доста хора се изказаха до момента... дойде и моят редТа... не искам да те плаша,но шанс определено има,колкото и малък да е!Недей да пиеш нищо... дано си минала "между капките"!И да не ти хрумва повече да правиш секс без презерватив!Голяма глупост!Освен ако не ти се става скоро майка или не искаш да прихванеш някоя болест... Но стига съм нареждала!Просто с партньора ти трябва да се грижите един за др и да се пазите(най-вече теб)!След 7 дни си направи тест,за да се успокоиш!И още веднъж-за да ти е мирна главата от този момент,просто прави безопасен секс
![]()