- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Правилата на форума
Найдох ги, спокс. Явно не съм ги чел, но тва ще се поправи.Първоначално написано от skate_warrior
Не че смятам да ги спазвам, де (;
ЕДИТ: Аййй-дееее, да разкатаем правилата...
ЕмоциИ. А емоциите са хубаво нещо. Ако се имат предвид емотикони - съгласен.6.Да НЕ прекаляват с използването на главни букви, цветен текст, емоций и
пунктуации(!!!, ????? или .......)
Пунктуация няма множествено число. Тва е нормата за употреба на небуквените знаци. Ако се има предвид да не се прекалява с препинателните знаци - отново съгласен.
Това като култовата сред стария ми клас думичка "очегъртвам", на която Денис се захилваше идиотски.12. Да НЕ публикуват теми или мнения, които подстъргават по какъвто и да било начин към употреба на наркотици, педофилия или насилие.
[off]Абе, а ако и двамата, хъм, ебящи се, са малолетни, тва брои ли се за педофилия?
Искам да си препиша някво лекарство... И да си даунлоудна нова видеокарта освен тва...14. Да НЕ публикуват мнения или теми, в които се посочват лекарски диагнози или се преписват лекарства!
Крайно мизерно количество, поне 500 да бяха... При тва горното не е вярно, тъй като спокойно може да се използват картинки и едър шрифт.1.Дължината на подписа е 255 символа текст с малък шрифт
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...