- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kazvaite burzo....
Hora mislite li che na 14-15 godini moga da napravia troika???Pomagaite molia vi...![]()
razbirase che mojesh kvo ti preci,stiga da iskashПървоначално написано от sladkoto
bahh m**** mu,nasitili se na normalen sex i na vsi4ko,ta do tva go dokara????????
az pak mislq 4e tova e naistina prekaleno.
3-4-5-50...prosto orgiq
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Tiq raboti ne sa mn do godini! Hubavo e da se experimentira... losho nqma! Az sum na 16 i imam merak ne samo za 3ki
КАТЕГОРИЧНО НЕ.Първоначално написано от sladkoto
Но решението си остава твое.
Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!
Mn qsNy az VEche Sum PraviLa a sUm na 14
Понякога израз на любов е да общуваш с някого, с когото нямаш нищо общо и все пак си очарован от неговото присъствие.
че и си тъпа като бонусПървоначално написано от a SluT FrOm HeaVeN
![]()
Принципно можеш да направиш, но това не означава, че трябва да го правиш.
Не сте ли още малки за такива неща? Нормалния секс вече не ви ли доставя удоволствие?
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
еми естествено ако искаш и четворка както си прецениш
бързо писах![]()
Хаха т'фа беше доброПървоначално написано от aBnOrMaL_BaBy
На 14-15 тройките биха могли да те притесняват единствено и само от морална гледна точка ... то по принцип ако ще и на 30 да си пак само от морална гледна точка, би могло да те спре да не правиш! Ако имаш как и имаш желанието .... никой не е в състояние да те спре! Въпроса ти е зададен грешно ... има как да правиш тройки, но искаш да знаеш редно ли е да правиш тройки като си на толкова години ... е, всеки ще ти каже различно мнение ... ти си имаш глава на раменете, прави каквот сметнеш за добре! Тройките са вид по интригуващ, малко извратен вариант на секс ... всеки си знае за него ... аз лично съм на 16 и НЕ бих пробвала за момента
От тук нататък ти си решаваш
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Първоначално написано от Seizure of Power
NE NamIrAm NishY tuPO V Tfa BE Zle!!! Aree MArsH...SAa AKo ne Ste ProchelI ednA teMA Ima TyKa nA 12 DetO se ShiBAt TAka che Az Sum ti Nai mAlkiQ proBLem...NE me ZAnIMavAi![]()