.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

До всички, които пият ЖАНИН - ПРОБЛЕМ!!!

Здравейте!Приятелката ми пие ЖАНИН 8 месеца. Сега е в почивка - предстои и 9-ти. Този път обаче, цикълът и малко закъсня - до сега и е идвал на 1-я или 2-я ден от почивката, а този път в края на третия - то ест снощи. Но тя ми каза, че е било изключително малко и слабо и от тогава няма нищо. Някой имал ли е подобен проблем? По Н.Г. си беше у тях - тя е от северното черноморие и на 2-ри дойде в София (да поясня ние сме студенти). Може ли да е от това? И още - има ли възможност да е бременна? МОЛЯ, ОТГОВОРЕТЕ!!! И споделете опит... БЛАГОДАРАЯ!!!

аз проблем не виждам не се притесняваи понякога се случва да й закъснява и да е малко и на мен ми се е случвало но не сам бременна \/
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

НЯкой друг няма ли да сподели опит???

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Не съм особено запознат, но идеята на противозачатъчните май е точно да направят яйчниците "мързеливи". А почивките се правят, за да може момичето все пак да запази репродуктивните си способности за в бъдеще.

Следователно би трябвало да е напълно нормално, след 8 месеца мързеливост, на 9тия да се представят по-слабо.

Отново - не гарантирам за достоверност.

И си е истина, че във Варна по НГ беше 10+ градуса, а в София си е бахър.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Спокойно не е бременна
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Guest

Re: До всички, които пият ЖАНИН - ПРОБЛЕМ!!!

Цитирай Първоначално написано от pompi
    Здравейте!Приятелката ми пие ЖАНИН 8 месеца. Сега е в почивка - предстои и 9-ти. Този път обаче, цикълът и малко закъсня - до сега и е идвал на 1-я или 2-я ден от почивката, а този път в края на третия - то ест снощи. Но тя ми каза, че е било изключително малко и слабо и от тогава няма нищо. Някой имал ли е подобен проблем? По Н.Г. си беше у тях - тя е от северното черноморие и на 2-ри дойде в София (да поясня ние сме студенти). Може ли да е от това? И още - има ли възможност да е бременна? МОЛЯ, ОТГОВОРЕТЕ!!! И споделете опит... БЛАГОДАРАЯ!!!
    Бременна е!

КАКВО??????????????????

Супер фен
    Град
    Ти май си доста нескопосано парче, а, pompi? Тук толкова хора ти отговориха С АРГУМЕНТИ, а ти се върза на едната ебaвка, дет я има в темата. Като си такъв шаш, иди се застреляй, че животът ще те разкатава по много по-сериозни начини.

Вече си казах мнението. Ако толкова не разбирате с момичето ти - да се обади на гинеколога, да го пита, по дяволите! Толкова ли е трудно?!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

shizzle - не съм се хванал на никакви ебавки. Затваряй си устата и върви се застреляй ти!

Бременна е с близнаци от друг. Знам я тая от Варна. Цел Щутгард я знае.
    „Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от pompi
    shizzle - не съм се хванал на никакви ебавки. Затваряй си устата и върви се застреляй ти!
    Даа, да, да. Тогава онова "КАКВО??????????" защо беше?

Pain.. LOTS OF PAIN!

Sladyk_keik
    Guest
    Ami normalno da se poluchi taka, no ima i dr bqh chela che na 8 ili 11 den /ne se seshtam tochno/ ot zabremenqvaneto poticha malko kryv koeto mojelo da te zabludi che ti idva. I pri men taka stana predi godina pravih abort i naistina mi teche malko kryv tam kolko dena sled tva.Ama vmesto da pishesh po forumi nai-dobre aptekata i...Kysmet

ваня
    Guest
    здравейте.Искам да се посъветвам нещо с вас.От 3 месеца пия тези противозачатъчни.Първите 2 месеца всичко си беше наред-идваше ми редовно и обикновенно беше по 2-3 дена.Последния месец обаче цикъла ми продължи повече от 7 дена,което не е било никога при мен.Ная всичкото отгоре преди няколко дена ми дойде пак....а трябваше да е чак след седмица и половина.Никога преди не съм пила противозачатъчни и незнам дали това е нормално...Какво мислите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си