- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КАКВА Е РОЛЯТА НА МЪЖА
Каква е ролята на мъжа, магаре да плаща за всичко или и той е човек?
ami spored men i dvete:P
![]()
хаха...Зависи бе...Има си мъже за всичко...ноо според мен магаре не е точната дума..
Е има мъже който са си магарета де...и не са хора, има и много свестни мъже, зависи си от човека.Зависи от това какво положение си изгради, зависи как се постави, от много неща зависи![]()
ХахаахахаЧовек е. Аз не обичам да ми плащат по кафенета и тн. Напоследък разрешавам повече да ми купят шоколад или сладолед или нещо такова, защото приятелят ми много се радва, но на мен ме ми е много приятно да си харчи заплатата по мен.
Не обичам материалните момичета, на които единствената им цел е да им купуват дрешки и да ги возят на колата. Много по-готино е вместо примерно на такси да се качим, да се разходим пеша. Обожавам да ходя пеша и по принцип ходя по 1 час на ден пеша![]()
т'ва като темата : Къде е мястото на жената?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
А ми аз съм момче и от момчетата които познаам кат им зема характера на сичките в едно излиза че и от двете по малко![]()
Тъпо![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
я пакПървоначално написано от Kraken
![]()
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Аве общо зето казах че има ла*на и че има и свестни ама по мноу тъп начинПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
работата на мъжа е да влиза в жената по 5 пъти на ден, качва я на небето и я връща обратно![]()
Спрете с тия сексистки обиди, пфуу![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Вибратор и Банкомат ..
Въпреки,че приятелят ми работи,а аз-не винаги си делим сметките или се редуваме. Единственото му задължение са презервативите,но пък аз давам пари за противозачатъчни.
човек.
според мен е глупаво всеки път мъжа да плаща сметката
въпреки че приятеля ми настоява всеки път той да дава парите.но аз винаги,не точчно винаги де но почти винаги му ги давам като излезем от кафето,кръчмата,дискотекат а,ресторанта...
hui s lice XAAAAAAAXAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Мдам,когато някоя жена ме обърне на ходещ портфейл с копче за изключване на звука,ще ви се обадя пак....
педеразче скрий се че ако дойда с камшика и нахуйника ще ти скъсам аналното отворче бейбеПървоначално написано от quench
Ооооо,ела,ела
![]()
По леко с убидите и ние сме хора нормани сме нито ходим на 4 крака можем да говорим и ние не служим за издръшка мисля че в едно семейстов всичко е на две независимо от всичко.. Ае сега малко уважение..
правиш ли свирки на стария хипар кръпката? замил ли го е от падането на комунизма или още му е на цвик?Първоначално написано от quench
А,не знам! На него само готините фенки му го смучат,ти ще ни споделиш!
![]()
не аз не си падам по него ама ти щом имаш този аватар явно си му фенка и за това питам сигурно си много мизерна хипарка или само за форума си с тази премяна?Първоначално написано от quench
ееее,разкрихте ме,че съм жена,най-накрая!
![]()
![]()
[quote="Анонимко"]Каква е ролята на мъжа, магаре да плаща за всичко или и той е човек?[/quoteщ
хахаха, добра вариация на темата![]()
естествено че и те са хора![]()