- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Да се смееш или да плачеш...
Вижте това видео![]()
Хем ми е жал за тея, хем ми е мн смешно![]()
http://www.youtube.com/watch?v=1BJ_s...elated&search=
ujasno e
lele gospodi
Не е смешно![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Първоначално написано от Communist
Ужасна работа...
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Еми... Аз са кво да кажа. ако казват истината, което не е много за вярване, тва е отвратително. Ако тва не е истина - значи имат някакво заболяване ипак е гадно. Но заключението беше умопомрачителноПървоначално написано от Анонимко
![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Мале, че е смешно. Знам, че е гадно да им се подигравам, ама найстина е смешно.![]()
Сега поне знам, на коя телевизия са тези подигаравтелни репортажи (МСАТ), защото говорителят е същият като на оня репортаж за овцете в подписа ми, а и стилът е същият...
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
koe mu e smeshnoto ne mojah da razbera ?!Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
лошо, защото и на мен не ми се обясняваПървоначално написано от Stefityyy
![]()
Нямам какво да добавя.Първоначално написано от machoka
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
о да.... сигурно се вързахте
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
мхм, така е... и 1 мармот обвива шоколада в станиол
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
за плачене е ........
И на мен ми е забавно... Вие пък кво се изпотръшкахте сичките че било некво тъжно и нз си кво... колко по тъжни работи има от две луди жени които ги "облъчва свинята светлина" (цитат от филмчето)
![]()
Сори ако някой се засяга, ама тъжно е че един човек беше убит (таксиметровия шофьор от Сливен), или за медицинските ни сестри в Либия, ама тва някак не ми се вписва... Я се стегнете![]()
най ми хареса последното изречение "оказа се, че в България трябва да си ненормален за да разбереш, че си безозъчен."хахахахах
и чесно казано и аз мисля че донякъде е смешно... ама завалийките кой ли им е промил мозъка така? май наистина съществуват малко зелени човечета дето пращат синя светлина... те и при мене идваха и ми казаха да преместя компа в тоалетната. и бяха прави!!! така наистина е по-удобно(понеже аз най-много време там прекарвам)![]()
когато на хубав човек му е кофти това е блус, а когато на кофти човек му е хубаво това е чалга!
само 2 думички : Strange, но вярно...
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Тая кво се оплаква за 3-4 години без мозък.Некои хора цел живот са си така![]()
pfp pffff...nema dumi.......
Pomo6t!!kompa mi ma oblu4va,mnogo e stra6no....nqmam mozuk,kuh eko da napraq.....pomo6t hora kaam vi utre moi da ne sum jiva..
sini svetlinki pomo6t UFO aa aa a aa yy yy y hlepp
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тъпа съм - опитвам се да бъда Emo! Ама нещо не ми е в кръвта..
иииллл..ужасно..дори не го догледах,ама си е гадно
дано е някакъв базик
get off.