.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Ива
    Guest

Момичета,бихте ли имали връзка с момче със секс.проблеми

Спорим с една приятелка-примерно бързо свършване..Бихте ли били с един човек,защото го обичате,но той не може да прави качествен секс?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като не прави ще се научи бе. А ако свършва бързо-ще опита пак. това в действителност не е огромен проблем,защото след 1 час лашкане те боли ВСИЧКО!

Golf4GrilSexy
    Guest
    За кво ти е мъж дето да не те чука както трябва? Такива се водят неудачници и не заслужават да имат приятелки. Аз такива не бих пила кафе с тях дори

Ми защо не?Тои като свършва бързо ще правим по 2-3 тека докато не ме задоволи и така.Тва не е чак такъв проблем,а ако не може да му стане вече незнам как ще се оправяме....
    Ние откриваме колко е ценна водата,чак когато кладенецът е празен.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Golf4GrilSexy
    За кво ти е мъж дето да не те чука както трябва? Такива се водят неудачници и не заслужават да имат приятелки. Аз такива не бих пила кафе с тях дори
    Още малко ще кажеш,че не заслужават да живеят!!Аа по темата-бих била!

GolfTuningGirl
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от pristrastenata
    Ми защо не?Тои като свършва бързо ще правим по 2-3 тека докато не ме задоволи и така.Тва не е чак такъв проблем,а ако не може да му стане вече незнам как ще се оправяме....
    Моето гадже свършва с един презерватив за около 60 мин. Представяш ли си някакъв "заек" дето ще ми свършва за 60 мин. 6 пъти? Две опаковки презервативи по около 3лв. Няма всеки път да се набутвам с по 6 кинта най-малко. За кво ми е такъв идиот? На моя като му купя две опаковки караме по две седмици

Супер фен Аватара на Barbie
    Всеки проблем си има решение! Тук включвам и сексуалните "проблеми". Ако момчето ми изпитва някакви трудности в тази област, ще работим заедно по въпроса!
    (Ах, глупави момиченца, които никога не сте се влюбвали...)

Guest
    А да дишат заслужават ли?Нали знаеш,че тзеи проблеми не са виновни ни най-малко самите мъже-все едно да си виновен,че те боли глава или,че си се разболял от грип

ei ku4koooo
    Guest

xahbxa

6o ne zeme6 si ebe6 maikata ma kurvo nedorasla,i kato svur6vat burzo kvo ma?6e ti eba putkata maina.6e se nau4i mom4eto i tva e!s poe4e seks 6e se nau4i se zadurja i taka,ma ti kat si prosta toi kvo ti e vinoven...

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от GolfTuningGirl
    Цитирай Първоначално написано от pristrastenata
    Моето гадже свършва с един презерватив за около 60 мин. Представяш ли си някакъв "заек" дето ще ми свършва за 60 мин. 6 пъти? Две опаковки презервативи по около 3лв. Няма всеки път да се набутвам с по 6 кинта най-малко. За кво ми е такъв идиот? На моя като му купя две опаковки караме по две седмици
    ооооо шок и ужас нас какво ни интересува за колко време свършва гаджето ти ако е толкова бавен явно не го възбуждаш достатъчно ти ако правиш секс със сметки колко ще ти излезнат презервативите няма да стигнеш далече хубаво ще те клати 1 час и после няма да можеш да си събереш краката иначе по темата нямам нищо напротив ще се научи

Мега фен Аватара на koalka
    Еми при положение, че на мене така не ми харесва трябва да положи някакви усилия поне.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Мъжко мнение: Няма човек, който не е добър в леглото. Има човек, който не иска да е добър в леглото.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Да ти имам проблемите. Ако го обичаш наистина, това определено няма да е повод да се разделите, още пък повече, че той ще се научи за 1-2 месеца.

Град
    from the West to the East
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Мъжко мнение: Няма човек, който не е добър в леглото. Има човек, който не иска да е добър в леглото.
    =D>
    Ghita, I’ll wait for you my dear Ghita
    Tonight, at our place, do come...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    бих била, това изобщо не е фатален проблем, особено ако има палави пръстчета

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Мисля че не съм имал такъв случай. Даже вече не знам какво е обич. Никога не съм се оплаквал от секс, който съм получил от партньорката си

Супер фен
    Град
    Аз не ви разбирам.. Как едни пръстчета или езиче могат да ви доставят удоволстивието на пълното проникване? И това го казва човек, който има самочувствието, че е доста сръчен с пръстите.. (бивш пианист и зодия Близнаци, все пак ^^)
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    А какво бихте направили ако сте влюбени е някой, ходите доста и вече имате намерения за нещо сериозно (сватба, деца) и се окаже, че момчето има проблеми и не може да те накара да забременееш, и няма да може да имаш деца от него?Бихте ли го зарязали?

Супер фен
    Град
    Наречете ме както си искате, но аз държа да оставя силно поколение, носещо моите гени. За мен продължението на рода е много по-важно от каквито и да е чувства! Затова или бих зарязал момичето или бих останал с нея, но ще имам деца от друга. Осиновяването не е вариант за мен.

Голям фен
    Град
    trqvna
    мммм мисля че ако толкова обичаш човека до себе си че си мислиш да се ожените и за деца надали ще те интересува толкова че няма да имате деца поне от дватама родители можете да си осиновите или изкуствено забременяванне

Shizzle, евалата за първото мнение, с второто много ме разочарова. (:

Колкото и тъпо, банално и глупаво да звучи - истинската любов е над тези неща. Ти не обичаш един човек, защото е добър в леглото, нито защото може да ти направи/роди дете. Ти го обичаш заради самия него - това, което представлява и нещата, които споделяте. За мен, когато човек обича, той приема проблемите на този до себе си и те заедно се борят с тях. Това, че някой има по-сериозен такъв, не значи, че той трябва да бъде отритнат от всички, защото не е способен да има деца. Неприятно е, ужасно е сигурно, но не е причина да бъде изоставен. Ако ти, който толкова държиш на поколение, носещо твоите гени, се ожениш, с жена ти всичко е наред, обожаваш я, искаш да прекараш живота си с нея и тя да роди твоите деца.. Е, ако в тази ситуация се окаже, че ТИ си импотентен? Тогава какво? Не би искал да осиновиш дете, само заради някакво закоравяло мислене? Е, извинявайте, обаче това е селско. Българи сме си и българи ще си останем.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Tanichka`
    Guest
    Po temata da bih bila.
    Mislq che tozi problem prespokoino moje da se razreshi ot dvoikata, daje tova dushevno /psihicheski/ shte gi sbliji poveche.Pyk i vse nqkak si shte se dokara do tam i dvamata da izpitvat udovolstvie.
    Pyk za tova koi moje i koi ne da ima deca...Milsq che nikoi ne trqbva da byde otritnat, da hubavo e 2-ma choveka da se obichat da si imat dete i t.n, no kato ne moje ne moje vse pak si ostava obichta, tam pak moje da se razreshi problema po edin ili dr nachin.Zashtoto ako vsichki otritvame tezi hora, togava te za kakvo da jiveqt, nima te ne sa jivi syshtsva koito ne zaslujavat liubov ili kakvo.Az bih otritnala chovek koito ima dete no go e zahvyrlil v nqkoi dom i to ne zashtoto nqma sredstva za nego, a zashtoto ne iska da se zanimava s edno dete i misli che to shte mu provali jivota.

Infatuated Inside napylno te podkrepqm

Супер фен
    Град
    Infatuated Inside, аз не съм против осиновяването.

Но, подреждайки си приоритетите от време на време, осъзнах за себе си, че любовта идва и си отива, а и тя е чисто лично изживяване. Това дали обичам майката на децата си или не, си е чисто мой проблем. Важното за човечеството е да имам поколение. Това за мен е много по-важно от собствените ми предпочитания. Същото е и с убеждението ми, че бих отишъл на война да се бия за родината си без да съжалявам за това, което оставям зад гърба си.

Ако аз се окажа стерилен, тогава сам бих напуснал връзката и бих се отказал от идеята за семейство. Не бих обременил фертилна жена с товара да няма дете от съпруга си. Хората са силни, ще намерят друг любим човек.

Знам, че звучи гадно, но е едно от онези фундаментални неща, които всеки сам определя за себе си. Разбирам, приемам и оправдавам твоето мнение. Поддържам своето.

Да,естествено.Сексът не е всичко в една връзка!Много по-важни са чувствата,доверието,уважен ието.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kristina_ok
    Да,естествено.Сексът не е всичко в една връзка!Много по-важни са чувствата,доверието,уважен ието.
    Ето едно доказателство,че не всички български момичета мислят и се продават за секс.Поздравения kristina_ok

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си