- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Баща ми покани на среща моя съученичка. Тя излезе с него май
Моят татко е голям зевзек по принцип и винаги е закачал приятелките ми. Нещеш ли оня ден идвам аз с моя съученичка за да учим заедно и той я вкара в некви оферти да излизат на среща. После се чух с нея след няколко дни и каза тя - татко ти е баси пича. И се опасявам да ли само се е бъзикал или наистина е излязал с нея. Тя отрече, ама аз не и имам вяра, като го знам какъв е щур.
Айде бе,не може да е толкова зле дъртака! Само се е бъзикал...надявам се... Като е зевзек,що не го питаш?!
![]()
И моят обича да се чувства млад. Момичетата ми не е барал, но на един-два пъти е запивал с компанията и постоянно пуска лафове като ги срещне. Всичките ми приятели казват "баща ти е ебаси пичът".
Това успокои ли те?
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
според мен се е бъзикал![]()
Егаси тия хора как се забавляват![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Хахахах, представяш ли си баща ти да помпи твойта съученичка между краката))
тоя филм не беше ли "американски прелести" ?![]()
I kwo e trudnoto .. otiwash,pitash bashta si,toi potwurjdawa i gotowo \/
ne e tolkova stranno bivshata mi priqtelka v momenta e gadje na ba6tata na edin sau4enik... taka 4e ne me u4udva izob6to
и 6те ми кажете 4е тва не е педофилия..малеееПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
=D>Първоначално написано от Seizure of Power
Every moment is another chance...
Ами питай баща си дали са излизали и готово...![]()
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
тва ако е вярно е страшно извратено![]()
Craig David-Walking Away
Първоначално написано от lamzzzercho
Туко виж съученичката ти ти станала майкаПървоначално написано от Кети
![]()
![]()
![]()
![]()