- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До момичетата!!! Срещу каква сума или подарък сте склонни...
нормално е на една жена да се плаща за секс, анален вагинален и т.н.
Ако е непознат, за стотачка. Ако се познаваме, може да има отстъпка.
Вие ме разбивате, като казвате "няма такова число"!Помислете си повторно, всяко нещо си има цена.
Първоначално написано от dark_angel3
...
Не бих правила анален секс,не бих убила и не бих предала семейството си и любимия за каквито и да е пари. това са ми принципите в живота. Някои неща нямат цена!
fta ve4e za men e prostotiq kak moje da te ebat otzad
ujas
jeddite, виждам, че тази вечер си в power. Подкрепям обективната предметна гледна точка върху връзката и всичко.. Но..
СКЪПИ МОМИЧЕТА!!
Съжалявам, но май малко хора осъзнават, че някои въпроси се разбират съвсем различно от двата пола. Ще служа като преводач.
Идеята не беше колко пари бихте взели от приятеля си, за да му позволите да ви го вкара анално. Ставаше въпрос за колко пари бихте позволили на непознат да го направи, без да се търси никаква връзка впоследствие. Чук и чао. Давате му дупето си за веднъж, прибирате сумата и повече никога не чувате за този човек отново. Никакви чувства, никой не разбира, нищо.
Това е значението, което мъжете влагат в подобен въпрос.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Хах преводач вика аххаха...повечето приеха темата много "навътре"Първоначално написано от shizzle
. Както казахме по-горе - това е форума с момичетата с най-много принципи и морал!
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
На мъж ми без пари му давам. Той си заплаща в натура след това и без да съм го молилаПървоначално написано от Анонимко
![]()
don't make war, make skateparks
don't build bombs,build ramps
Първоначално написано от Тyrael
200 000![]()
![]()
Хах, не можеш да си го позволиш. Just kidding. По принцип не съм се замисляла, обаче вярно, всичко се купува с пари стига да имаш достатъчно.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
haha mi telefon..lamborgini gallardo..ili diablo.karibite da sa si moi...qhta..ili 50 stotinki
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
Първоначално написано от mysterious angel
и телефонът ти беше....?![]()
Много, ама много сладък батко !